Jowita Poznań Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 wedrujemy na góre! prosto po domeczek :) Quote
GoniaP Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Dimek w górę! Teraz ja się za Ciebie zabiorę! Quote
ewatr Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='GoniaP']Dimek w górę! Teraz ja się za Ciebie zabiorę![/quote] no to Dimek biora sie za Ciebie az miło :evil_lol: kciuki trzymam bo psiak wart zachodu a jak ktos jeszcze raz powie ze stary to dostanie :mad: :mad: :mad: po ryj........ !;) Quote
Jowita Poznań Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 będę Dimka reklamowac na lewo i prawo! O! :) Quote
Ania_i_Kropka Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 Dimuś - cudowny pies!!! Nadal bez własnego człowieka!!!:placz: :placz: :placz: Quote
BasiaD Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Do góry Dimuś! Ty ju ż dawno powinieneś się grzać na kanapce! Quote
Jowita Poznań Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Dimuś hops do góry! co tu zrobic by sliczniakowi znależć domek ... Quote
ewatr Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 :loveu: Dimek :loveu: bo ciotki maja problem co z psiakiem zrobic :shake: juz sie pomysły konczą a tu zima idzie Quote
Jowita Poznań Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Dimuś- hop do góry. Trzymam kciuki żeby ten wierny, kochający pies znalazl dobry i ciepły dom. Quote
nati_92 Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Dimek szukaj zdjęcia na pierwszej stronie!! Quote
BasiaD Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Dimek musi być w domku na zimę, hopaj śliczny do góry po domek! Quote
Kasia Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Dimku nie poddawaj się!!! Jesteś cudownym pieskiem i na pewno znajdziesz ten odpowiedni domek ;) Hooop na górę :mad: Quote
nati_92 Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Bylam dzis z Dimkiem na spacerku Pelen radosci jakl zawsze poszedl, pobiegał I nawet wspolpracował przy poznijeszym wkladaniu do klatki;) On jest taaaaaaaaaaki kooooooooooooooooooooooooooochany Dimek hop po domek!! Quote
ewatr Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 dobrze , że chociaż dziewczyny :loveu: o Dimku nie zapominaja i na spacerek wyprowadzą i troche mu życie schroniskowe osłodzą :klacz: a my dalej hopamy z uporem maniaka :evil_lol: Quote
nati_92 Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 a jak w koncu Dimek to jeden z moich ulubiencow;) Quote
Ania_i_Kropka Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 [IMG]http://img171.imageshack.us/img171/6177/dim31mr3.jpg[/IMG] [COLOR=black][FONT=Verdana][SIZE=3][B]hmy...dzisiaj niedziela, dla człowieków to dzień odpoczynku a dla mnie to dzień bez nadziei... schronisko dziś jest zamknięte więc nikt nie przyjdzie...nie mogę doczekać się jutra...może przyjdzie ktoś kto wybierze WŁAŚNIE MNIE?...kto wie...na razie czekam...i czekam...Może kiedyś niedziela będzie dla mnie dniem kiedy MÓJ CZŁOWIEK zabierze mnie na cudny spacerek, tylko ja i on...np. do lasku...z wielką chęcią potarzałbym się w tych cudnie szeleszczących liściach...wracając do domu MÓJ CZŁOWIEK wziął by mnie na smyczke i podążałbym za nim dumny i szczęśliwy...jejku...jakie życie by mogło być cudowne...muszę być twardy - tak mi powtarzają w schronisku - więc jestem...staram się żyć najlepiej jak potrafię, nikomu nie żałuję dobrego słowa (chyba że ktoś za dużo gada to wtedy wymiękam)...okazuję radość na widok każdego człowieka mimo i ż czasem jestem zmęczony, czasem bolą mnie łapki...ale jestem radosną psinką i bardzo bym chciał by ktoś to docenił...by dał mi szansę..." DIM[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR] Quote
BasiaD Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Hopaj pieseczku do góry! Chyba nikt bardziej nie zasługuje no domek niz Ty. Domku , gdzie jesteś? Znajdź się natychmiast! Quote
Jowita Poznań Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Dimuś--> hopsa do góry! Wciąż powtarzam...śliczności! Quote
ewatr Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 co by tu z Toba zrobic :shake: bo juz pomysłu brakuje a taki piesio z takim charakterem nie powinien siedziec w schronisku i już :-( Quote
Recommended Posts