Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='GoniaP']Dimek w górę! Teraz ja się za Ciebie zabiorę![/quote]

no to Dimek biora sie za Ciebie az miło :evil_lol:

kciuki trzymam bo psiak wart zachodu

a jak ktos jeszcze raz powie ze stary to dostanie :mad: :mad: :mad: po ryj........ !;)

Posted

Bylam dzis z Dimkiem na spacerku
Pelen radosci jakl zawsze poszedl, pobiegał
I nawet wspolpracował przy poznijeszym wkladaniu do klatki;)
On jest taaaaaaaaaaki
kooooooooooooooooooooooooooochany

Dimek hop po domek!!

Posted

dobrze , że chociaż dziewczyny :loveu: o Dimku nie zapominaja
i na spacerek wyprowadzą i troche mu życie schroniskowe osłodzą :klacz:

a my dalej hopamy z uporem maniaka :evil_lol:

Posted

[IMG]http://img171.imageshack.us/img171/6177/dim31mr3.jpg[/IMG]

[COLOR=black][FONT=Verdana][SIZE=3][B]hmy...dzisiaj niedziela, dla człowieków to dzień odpoczynku a dla mnie to dzień bez nadziei...
schronisko dziś jest zamknięte więc nikt nie przyjdzie...nie mogę doczekać się jutra...może przyjdzie ktoś kto wybierze WŁAŚNIE MNIE?...kto wie...na razie czekam...i czekam...Może kiedyś niedziela będzie dla mnie dniem kiedy MÓJ CZŁOWIEK zabierze mnie na cudny spacerek, tylko ja i on...np. do lasku...z wielką chęcią potarzałbym się w tych cudnie szeleszczących liściach...wracając do domu MÓJ CZŁOWIEK wziął by mnie na smyczke i podążałbym za nim dumny i szczęśliwy...jejku...jakie życie by mogło być cudowne...muszę być twardy - tak mi powtarzają w schronisku - więc jestem...staram się żyć najlepiej jak potrafię, nikomu nie żałuję dobrego słowa (chyba że ktoś za dużo gada to wtedy wymiękam)...okazuję radość na widok każdego człowieka mimo i ż czasem jestem zmęczony, czasem bolą mnie łapki...ale jestem radosną psinką i bardzo bym chciał by ktoś to docenił...by dał mi szansę..." DIM[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]