Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[IMG]http://img276.imageshack.us/img276/439/dim36tu.jpg[/IMG]

[B]"Chciałbym usiąść obok Dobrego Człowieka, położyć mu swój pysk na kolanach... Chciałbym żeby mnie przytulił, pokochał... Będę grzeczny, dam merdanie mojego ogona i uśmiech moich oczu, będę całym sobą kochać i pilnować i bronić ... tylko niech już znajdzie mnie ten mój człowiek i zabierze do domu. Obiecuję, że nigdy nie zdradzę i nie porzucę a jeśli on mnie nie porzuci to zawsze będziemy razem. Będę mu towarzyszyć we wszystkich wędrówkach. A w zamian za dotyk jego dłoni oddam mu moje życie ... Tylko niech już mnie pokocha. Dim[/B]

Posted

Nie rozumiem dlaczego ten psiak o sercu przepelnionym miłością wciąż siedzi w schronisku!!! Nie dam rady przebić się przez cały wątek, ale czy jest ogłaszany w necie? A plakaty są? Czy nie można by napisać do MP? A ogłoszenia w gazecie? Proszę napiszcie, bo sie wkurzyłam.

Posted

[quote name='GoniaP'][B]Nie rozumiem dlaczego ten psiak o sercu przepelnionym miłością wciąż siedzi w schronisku!!! Nie dam rady przebić się przez cały wątek, ale czy jest ogłaszany w necie? A plakaty są? Czy nie można by napisać do MP? A ogłoszenia w gazecie? Proszę napiszcie, bo sie wkurzyłam.[/quote][/B]

[B]pytanie jak wyżej ?:multi: [/B]

Posted

[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]Dimek jest rozreklamowany w necie. W Olsztynie Dimek ma swój plakacik w sklepach zoologicznych. Kilka razy był w Gazecie Olsztyńskiej, ale niestety odzew był zerowy.:placz:

Posted

[quote name='Ania_i_Kropka']Dimek jest rozreklamowany w necie. W Olsztynie Dimek ma swój plakacik w sklepach zoologicznych. Kilka razy był w Gazecie Olsztyńskiej, ale niestety odzew był zerowy.:placz:[/quote] No dobrze, a Mój Pies? Przyjaciel Pies?
Proszę prześlijcie mi materiały o Dimku na [email][email protected][/email]