Marycha35 Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Boróweczko a jak taka wizyta wygląda? Quote
Marycha35 Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Bardzo dziękuję za namiary Boróweczko, zaraz sie zabieram do roboty, mam nadzieję, że ktoś odpowie i Miniaczkowi domek oblooka! Quote
Marycha35 Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Boróweczko ja spadnę z krzesła!!! Mini nie figuruje już na stronie schronu, nie ma jej nigdzie, zero info!!!! Błagam!! Czy ja mam bielmo na oczach?????? Nie mogę jej namierzyć, co się stało???????????????? Czy najgorsze!!!!!!!!!!!!!?????? Quote
nika28 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Jeśli psa nie ma na stronie, to znaczy że znalazł dom :) Pamiętasz jaki miała numerek ? Trzeba zadzwonić do schroniska i się dopytać. Quote
Marycha35 Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 O Matko, kamień z serca, dziękuję, zapytam jutro, bo już miałam początki załamania nerwowego, zawału serca, rozwolnienia, stu kg wyrzutów sumienia!!!!!!!! Mam nadzieję, że tylko ta opcja wchodzi w grę, że znalazła domek:) Zaniepokoiło mnie, że zero info o niej, zero zdjęć, jakby jej tam nigdy nie było, czasami psiaki na swoich stronach maja adnotację, że zostały adoptowane a tu NIC! Dziekuję raz jeszcze, jutro tam zadźwonię i zapytam. Quote
Marycha35 Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 okazało się, że Mini już w schronie nie jest, mam tylko nadzieję, że znalazła domek swój, spóźniłam się parę chwil....teraz zaczęły się urywać telefony, chętni zaczęli napływać z różnych stron Polski, no cóż, oby jej tam tylko dobrze było. Dziękuję wszystkim serdecznie za pomoc, odzew, zainteresowanie:) hau hau, merdam:) Quote
Marycha35 Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 jakem właścicielka psa omal gończego wywiedziałam się! Z dobrego źródła wiem, że Miniaczek jednak znalazła domek i nic jej nie jest, uffff, tylko czemu kobita ze schronu tak ze mną wtedy opryskliwie rozmawiała.....i tylko obawy wznieciła, hmmm..... Quote
Recommended Posts