Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam nadzieję, że tej małej nie jest w schronie źle, ale jakoś zasiadła mi w serduchu. Domek jej muszę jakowyś namierzyć, wiem że to trudne i tyle jest bidek potrzebujących, ale może się jednak uda:)

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marycha35 napisał(a):
Boróweczko a gdzie się podział nasz wątek o Szkieleciku????? Że złapany i bezpieczny???

Marysiu , masz wątek w subskrypcjach na pewno ;)
A z łódzkiego został przeniesiony na ogólnopolskie.

Posted

Marycha35 napisał(a):
Boróweczko co robić z tym fantem? Z Panią aż z Zamościa, która chce Mini, aaaa!!!!!!!!!!!

Napisałam Ci na wątku kurdupelków łódzkich ;)
I jeszcze , napisz do moda (np.Czarodziejki , Maupy4 , Viris) ,żeby przeniósł wątek na ogólnopolskie.
A Ty wpisz w tytule : Mini - mikro sunia , transport Łódź-Zamość na cito !

Posted

Dziękuję, buzi w czółko samo, centralnie, hi. Ale wiesz co , zanim zacznę działać pogadam jeszcze jutro z tą Panią. Czy to aby wszystko tam jak należy jest, oby było i Pani była nadzieją dla Miniaczka. Bardzo się ucieszyła, same GIGANT DOBRE wieści dziś:)

Posted

Marycha35 napisał(a):
Dziękuję, buzi w czółko samo, centralnie, hi. Ale wiesz co , zanim zacznę działać pogadam jeszcze jutro z tą Panią. Czy to aby wszystko tam jak należy jest, oby było i Pani była nadzieją dla Miniaczka. Bardzo się ucieszyła, same GIGANT DOBRE wieści dziś:)

To pogadaj z Panią ;)
Zapytaj czy zgadza się na wizytę przed adopcyjną.
I fakt , dziś dobry dzień ;)