Marycha35 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Ruda suczka, około 6 miesięcy, wywalona przez właściciela, obecnie w schronisku poszukuje prawdziwego właściciela. Jest mała, zdrowa, nie poddana jeszcze sterylizacji. Jest przestraszona, zero agresji, taki mały, kochany Dzwoniec. Jeśli ktoś jest zainteresowany jej adopcją bardzo proszę o info. Jestem osobą, która ją znalazła w okolicach Zgierskiej. Jest wychudzoną, zmęczoną sunią, która zasnęła mi na rękach! Czekam na dobre wieści, Maria Ziętkowska, właścicielka suczki Fili, która atakowała nową koleżankę:oops:. Quote
bumbecki Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Podbijam, bo wazne, suczka bardzo zle znosi warunki schroniskowe. Mala ma czipa, wlasciciel zostal namierzony, ale suczki juz nie chce! Pilnie szukamy domu tymczasowego. Sunia jest uroczym, zaleknionym rudzielcem, Marysiu, czekamy na zdjecia! Quote
Marycha35 Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Marzenko wielkie dziekóweczki za pomoc ze zdjęciami. Taka śliczna jest ta bida, fatalnie znosi pobyt w schronie. To mala, kochana, ulegla suńka. Tam przerażona, ogonek podkulony, w wielkich oczach strach. Miała pecha, że trafiła na tak bezdennie beznadziejnego właściciela, który wziął ją i wywalił po 2 miesiącach. Super:mad:.... Quote
Borówka16 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Ja też jestem na wezwanie Marzenki. Dziś padam już :( Napiszcie do mshume ,ona szuka małej suńki dla znajomej. Quote
Marycha35 Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Borówko16 wieelkie dzięki, ale jak namierzyć mshume??? Raczkuję tutaj i cosik mi idzie pod prąd!!! Bardzo mi zależy, żeby suńkę małą wyciągnąć ze schronu, niechaj jej się wiedzie wreszcie dobrze, z ukochanym właścicielem. Pomóż proszę!!! Quote
Marycha35 Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Czy wystarczy podać mshume w adresie nowego listu??? Tak zrobiłam, ale gdzie to doszło...??? OJ OJ! A mała suńka nadal w schronie:( Quote
Borówka16 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Marysiu , tak jak piszesz - trzeba wpisać nazwę mshume. Albo wpisz samo ''ms'' to Ci wyleci kilka nicków i musisz kliknąć na mshume. Ja w schronie powinnam być jakoś ,może uda mi się cyknąć fotkę :) Swoją drogą to niunia nie ma tak tragicznie , jest w biurze , ma ciepełko ,gorzej jak miałaby wylądować na boksach ogólnych :( Zaraz zaproszę tu cioteczki mikruskowe ;) Quote
Marycha35 Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Bardzo Ci dziękuje, to znaczy, że powinien dojść mój email do tamtej osoby. Super:))) Właśnie dziś widziałam na stronie schroniska suńkę, która zwie się od teraz Mini, ma swój numer i faktycznie jest w środku. Kochany Gałgan, ale te piękne duże oczy ma takie smutaśne...ech...Serdecznie pozdrawiam i raz jeszcze ukłony za pomoc i odzew:multi: Quote
Borówka16 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Marycha35']Bardzo Ci dziękuje, to znaczy, że powinien dojść mój email do tamtej osoby. Super:))) Właśnie dziś widziałam na stronie schroniska suńkę, która zwie się od teraz Mini, ma swój numer i faktycznie jest w środku. Kochany Gałgan, ale te piękne duże oczy ma takie smutaśne...ech...Serdecznie pozdrawiam i raz jeszcze ukłony za pomoc i odzew:multi:[/QUOTE] Powinien dojść :) Faktycznie , ta suńka to Mini na stronie. A dziękować nie ma za co ;) Quote
Marycha35 Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 No to chociaż podam łapę, hi, choć tak zgrabnie jak moja suńka Fila nie umiem! Quote
Marycha35 Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 Gdyby tylko ktoś znał kogoś kto zna kogoś kto chce małą suńkę mieć to bardzo proszę o info, bo znam taką jedną Mini, która w schronie czeka na swój lucky day. I czeka i czeka, ech, już wiem czemu się mówi pieskie życie. Dajcie głos jak coś;). Quote
Borówka16 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='Marycha35']Gdyby tylko ktoś znał kogoś kto zna kogoś kto chce małą suńkę mieć to bardzo proszę o info, bo znam taką jedną Mini, która w schronie czeka na swój lucky day. I czeka i czeka, ech, już wiem czemu się mówi pieskie życie. Dajcie głos jak coś;).[/QUOTE] Marysiu , a Mshume nie odpowiedziała ? Quote
Marycha35 Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 Hej hej, witam:). No właśnie nie, dziś sprawdzałam i kupa. Może ja jednak coś pokopałam z tym emailem, ale wysłałam jak podpowiadałaś. A pozwoliłam sobie też zamieścić ogłoszenie o starych psiaczkach ze schronu- łódzkie starszaki proszą o dom- na stronie mojego roku z Psychologii, bo na stare lata mi sie ponownie zachciało studiować, hi. Może będzie jakowyś odzew, choć ze wstydem przyznam, że jak dałam przed Wigilią hasło: zbieramy na jedzonko dla bidek ze schronu to odpowiedziała...JEDNA osoba. Więc PSYchologia tylko z nazwy z psami trzyma... Quote
Marycha35 Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 niko28 dałam ogłoszenie na e-zwierzakach, ale nie miałam zdjęć, więc to bez odzewu przeszło. Dzwoniła jedna Pani, ale głównie pytała czy sunia może miec małe, bo ona bardzo by chciała, więcej nie zadzwoniła. Nie o takiego właściciela mi chodziło! Dałam też oczywiście cynk znajomym i na uczelni mojej, ale c i sz a.... Quote
Marycha35 Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Mshume czy moja info o suńce małej, co szuka domu dotarła do Ciebie??? Hallo! Hau hau!;) Quote
nika28 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Poogłaszam dzisiaj malutką, na kogo kontakt ? :) Absolutnie nie wydawać psa babce która chce rozmnażać, tyle psów w schroniskach wystarczy... Quote
Marycha35 Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Ukłony piękne, dyg dyg, za ogłoszenie;), namiary poproszę na mnie: Maria Ziętkowska 507 73 12 73, jak coś pomogę w transporcie. DZIĘKÓWECZKA. Quote
Marycha35 Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 a oczywiście babce od rozmnażania poleciłam w myślach własne siły natury, jak tak lubi narodziny:evil_lol:, ups! Quote
Marycha35 Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Chojeja mać, jak mawia pewien 3-latek a u Mini bez zmian, schron...OJOJ! Quote
Borówka16 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Marysiu , zmień tytuł na : Mini - mikro suńka - na cito DT !!! I napisz do moda (np.Czarodziejki ,Maupy4 ;) ) ,żeby przenieśli wątek na ogólnopolskie :) Quote
nika28 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='Borówka16']Marysiu , zmień tytuł na : Mini - mikro suńka - na cito DT ![/QUOTE] Ja myślę że ona aż tak pilnie nie potrzebuje tego DT - siedzi sobie w biurze, ma ciepło, jest malutka i pewnie szybko znajdzie stały domek :) Quote
Borówka16 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='nika28']Ja myślę że ona aż tak pilnie nie potrzebuje tego DT - siedzi sobie w biurze, ma ciepło, jest malutka i pewnie szybko znajdzie stały domek :)[/QUOTE] Nika ,ale schron to stres - trzeba ją wyciągnąć ! :( Quote
Recommended Posts