Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziekujemy za miłe słowa.

Nasze wakacje póki co są pracowite - co z kolei powoduje, ze wakacje Korka są leniwe.

Wkrótce jedziemy nad morze. Potem słuzbowo w góry.

A potem Korek "organizuje wycieczkę" po Europie.

Posted

[quote name='Sylvia_76']A potem Korek "organizuje wycieczkę" po Europie.[/quote]

[FONT=Century Gothic]Taaaaaaaaa on organizuje :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic][IMG]http://images29.fotosik.pl/250/ad51e15c61a32749.jpg[/IMG][/FONT]

Posted

[quote name='jo-jo'][FONT=Century Gothic]Taaaaaaaaa on organizuje :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[url]http://images29.fotosik.pl/250/ad51e15c61a32749.jpg[/url][/quote]

Wyraźnie widać, że on. Po tej skupionej minie.
A jeśli wolno zapytać... Gdzie się wybieracie??

[B][COLOR="Red"]Nie kopiujemy zdjęć tylko wstawiamy linki.[/COLOR][/B]

Posted

Piekny portret :loveu: Ale uszów brak! A uszy Doże takie piekne :loveu: Oklapłe, czy stojące :loveu:

A co to takiego Korek organizuje, sa jeszcze miejsca? :evil_lol:

Posted

Cóż On może organizować?

Pewnie podróż szlakiem wołowinowo - jagnięcym czyli kulinarne podróże z Korkiem.

Miejsca są, tylko nie wiadomo czy wyżywienia wystarczy...

[URL="http://www.radikal.ru"][IMG]http://s58.radikal.ru/i162/0807/cc/617fd6998e8a.jpg[/IMG][/URL]

Posted

ja tez uwazam ze El Corazon jest na prawde fajnym psem !!!!,
chciałabym go teraz luknać na zywca bo na niektórych fotach wyglada swietnie, jestem pod wrazeniem , gratuluje wam!!

Posted

[quote name='szachrajka']ja tez uwazam ze El Corazon jest na prawde fajnym psem !!!!,
chciałabym go teraz luknać na zywca bo na niektórych fotach wyglada swietnie, jestem pod wrazeniem , gratuluje wam!![/quote]

Jakże miłe to słowa, mając na uwadze, że Korek jest nad wyraz niefotogenicznym psem :shake:. Chyba tylko na zdjęciach Klaudii wychodzi w miare prawdziwie - zresztą nam to trudno ocenić bo nasza perspektywa emocjonalna jest zdecydowanie zbyt bliska.

Wiemy tylko, że na pewno się podobał ponad 50 sędziom kynologicznym :eviltong:.

A okazja aby nas zobaczyć na żywo będzie na wystawie Sopocie gdzie wpadniemy towarzysko.

Szachrajko, życzymy powodzenia w Chojnicach. To dla nas szczególne miejsce bo tam Korek w zeszłym roku pierwszy raz zajął 3 miejsce na BOG

Posted

[quote name='Sylvia_76']
A okazja aby nas zobaczyć na żywo będzie na wystawie Sopocie gdzie wpadniemy towarzysko.

[/quote]

Fajne wiadomości :) Będzie można Wam na żywo pogratulować tak wspaniałych osiągnięć:multi:

Posted

Azja i North - bardzo się cieszę, że się spotkamy!

Czarna Hańcza - nie lubisz polskiego morza? :mad: A poważnie - będziemy prawie cały sierpień siedzieć w jakiejś uroczej, zabitej dechami nadmorskiej wiosce, gdzie poza stadniną i plażą nie ma nic (nie ma też prawie turystów, co jest dla mnie ogromnym plusem) więc mamy w planach rozszerzyć sobie pakiet atrakcji o tę wystawę :)

Wpadniesz? :lol:
Na zachętę plusy wystawy sopockiej: nad morzem, cudny teren wystawy (konie - gdzie się nie obejrzysz konie), świetna organizacja, ogromne ringi na których można obejrzeć psy w ruchu, zielono, dużo miejsca wokół, więc psy nie siedzą sobie na głowach. To moim zdaniem jedna z najlepszych wystaw w Polsce.

Ale jeśli nie dane bedzie nam spotkać nad morzem to myslę że mam dla Ciebie miłą informację - z przyczyn zawodowych od września będziemy bywać często [B]w Dąbrowie Górniczej[/B] :)

Posted

[quote name='Sylvia_76']
- z przyczyn zawodowych od września będziemy bywać często [B]w Dąbrowie Górniczej[/B] :)[/quote]

W Dąbrowie Górniczej powiadasz :loveu::lol::evil_lol::cool3:
:multi: My musimy z nasza malizną poznać Koreczka :cool3:
co Ty na to :evil_lol: :multi:
ps mieszkamy teraz jakby nie bylo w Sosnowcu (dzielnica prawie przy DG )

Posted

Lubię morze, wystawę Sopocką rownież lubię tylko ze to jeszcze dalej niż Warszawa :shake: Zawsze jak jezdzilam to przy okazji pobytu w Toruniu u Myśliwych...

Ale Dąbrowa Górnicza jest ok :loveu: To już Wam nie odpuszcze spotkania...a może jakby sie ktory kierowca ode mnie zgodził to wpadłabym z Białą?? :D

Posted

Sylwia to sie spotkamy w Sopocie mysle!!

my zgłoszone:), bardzo sie ciesze i osobiscie uscisne prawice Korkowi za ogorm sukcesów!

Beata , fajnie ze bedziesz!! miło sie bedzie znów zobaczyc!!

moje suki zyja na prowincji wiec dla nich taka wyprawa to szał tym bardziej ze mamy nocleg od piatku i bedziemy balangowac z rodzina na monciaka :evil_lol: )PS.jak nas nie pogonia ;)

Posted

[quote name='szachrajka']Sylwia to sie spotkamy w Sopocie mysle!!

my zgłoszone:), bardzo sie ciesze i osobiscie uscisne prawice Korkowi za ogorm sukcesów!

Beata , fajnie ze bedziesz!! miło sie bedzie znów zobaczyc!!

moje suki zyja na prowincji wiec dla nich taka wyprawa to szał tym bardziej ze mamy nocleg od piatku i bedziemy balangowac z rodzina na monciaka :evil_lol: )PS.jak nas nie pogonia ;)[/quote]

No to same znajome twarze w Sopocie :) Fajnie Gosiu, że też będziecie. My to obowiązkowo bo Sopot bo to rzut beretem. Co do prowincji, to Puck też prowincja. Chłopaki nie maja się z kim bawić, bo wszyscy uciekaja przed nami. Może bardziej własciciele czworonogów :) no bo pewnie w ich mniemaniu moje chłopaki z ich pupili zrobili by sobie jakąś przekąskę :)
Poza tym teraz w sezonie to my musimy uciekać przed ludzmi :) i szukac miejsca gdzie mozna się wyszaleć.

Sylwia, musicie pomyśleć o kolejnym dożku :) bo Korek to za niedługo zdobędzie wszyskie tytuły i bedzie jeździł pewnie tylko gościnnie po wystawach :)

Posted

Mamy nadzieję, że Korek nie zdobył jeszcze wszystkich swoich tytułów i że sporo przed nami...

Konkurencja w cz/a psach dorosłych juz jest bardzo mocna, a coraz głosniej mówi sie o młodym pokoleniu - hodowlach: Great Stars, Gigantic Blau, Nord Ovest; nowe skojarzenia też zapowiadają się znakomicie - hodowla Rossius Canidae.

Posted

[quote name='czarna_hancza']Pewnie ze nie zdobył wszystkiego...jeszcze polowa przed nim ;)
[/quote]

Taką mamy nadzieję :)

[quote name='czarna_hancza']Ale Dąbrowa Górnicza jest ok [IMG]http://1.1.1.1/bmi/static.dogomania.pl/forum/images/smilies/love.gif[/IMG] To już Wam nie odpuszcze spotkania...a może jakby sie ktory kierowca ode mnie zgodził to wpadłabym z Białą?? [/quote]

Jesli faktycznie tak się uloży, że będziemy stałymi gośćmi (a może nawet mieszkańcami) Dąbrowy G. - będę molestować regularnie o spotkanie i z Tobą i z Sisolkiem :)

Kwiatku - nie ma innej możliwosci :) muszę zobaczyć na żywo to Twoje cudo :)

Azja i North - oj, myślimy o kolejnym dogu, myslimy... tyle, że ciężko jest nam bardzo trafić na takie skojarzenie, po którym wzięlibyśmy szczeniora.
Mam nadzieję, że najpóźniej za rok pojawi się u nas kolejna czarna (albo tym razem błękitna) mordka.

Szachrajka - do zobaczenia w Sopocie! Pamiętaj tylko, że w 3city jest absolutny zakaz wprowadzania psów na plaże. Wiem, że niektórym udało się uniknąć mandatu (nie spotkali Straży Miejskiej), faktem jest jednak, że patrole SM są na plażach dość częste, zazwyczaj jeżdżą konno i są dość mocno ukierunkowani na myślenie: pies na plaży=mandat dla wlaścicielki.

Na Monciaku polecam knajpkę "Błękitny Pudel" - tyle, że nie wiem, jak tam z psami... Do wieczornego wyszalenia się świetna jest "5". Kiedyś wieczory i noce całe spędzałam w "Kawiarecie" - niestety został przeniesiony, zmienił chyba właścicieli i to już nie to.
Jak ja tęsknię za Trójmiastem...

Posted

[quote name='Sylvia_76']

będziemy stałymi gośćmi (a może nawet mieszkańcami) Dąbrowy G.

Kwiatku - nie ma innej możliwosci :) muszę zobaczyć na żywo to Twoje cudo :)
[/quote]

:loveu: Jupi jupi (taniec radości ! ) :multi: Nie moge sie juz doczekac ! moze Unka nauczy sie byc taka grzeczna i posluszna jak Koreczek :cool3: Superowo bedzie sie z Wami spotkac ! :loveu:

Posted

dzieki Sylvia!! bede pamietała rady, bedziemy stacjonowac w Starej karczmie, to w Gd Oliwie, lubie to miejsce bo mozna przytachac psy, poza tym jest tam obok cudowny morenowy stary las , wielkie drzewa, nie znam nazwy:(, niestety, za to gorki i wspaniałe sciezki do spacerowania, plaze bedziemy omijali,
jedziemy z nasza hodowczynia i jej mezem wiec opieke bedziemy rozdzielac:), mam nadzieje ze uda sie złapac troche wypoczynku a co do wystawy-
ja je traktuje jak swieto, cos fajnego bo z tytułami to jest róznie

tym bardziej ciesza spektakularne zwyciestwa Korka bo i jest co chwalic:)

Chojnice okazały sie łaskawe dla Akiry , rozpoczelismy nasz maly championacik!
pozdrawiamy goraco z kujawskiego Solca:)

Posted

[quote name='kwiatek82']:loveu: Jupi jupi (taniec radości ! ) :multi: Nie moge sie juz doczekac ! moze Unka nauczy sie byc taka grzeczna i posluszna jak Koreczek :cool3: Superowo bedzie sie z Wami spotkac ! :loveu:[/quote]

Podzielam radość :evil_lol:

Posted

[quote name='Sylvia_76']Taką mamy nadzieję :)

Azja i North - oj, myślimy o kolejnym dogu, myslimy... tyle, że ciężko jest nam bardzo trafić na takie skojarzenie, po którym wzięlibyśmy szczeniora.
Mam nadzieję, że najpóźniej za rok pojawi się u nas kolejna czarna (albo tym razem błękitna) mordka.

/quote]

Też tak mi sie wydawało, że już kiełkuje i to pewnie bardzo, myśl o drugim dożku u Was. U mnie kiełkuje już dawno myśl o arlekinku, bo mam sentymet do nich. Pewnie kiedyś do nas zawita :) jak już będzie własny domek i kawałek jakiegoś hektarka :) Pomału się rozglądam za maluchem, patrzymy na skojarzenia. Gdyby Wam się cos rzuciło ciekawego w oczy to prosimy o informacje :)

Posted

[quote name='Azja i North']Też tak mi sie wydawało, że już kiełkuje i to pewnie bardzo, myśl o drugim dożku u Was. U mnie kiełkuje już dawno myśl o arlekinku, bo mam sentymet do nich. Pewnie kiedyś do nas zawita :) jak już będzie własny domek i kawałek jakiegoś hektarka :) Pomału się rozglądam za maluchem, patrzymy na skojarzenia. Gdyby Wam się cos rzuciło ciekawego w oczy to prosimy o informacje :)[/quote]

Niedługo urodzą się szczeniorki z krycia, które wymarzyliśmy sobie rok temu - i niedawno okazało się, że hodowca pomyślał o tym samym :)

Sunia to nasza ulubiona czarna do arlekinów - Raesha Jazz de Rossius Canidae

[IMG]http://tvtel.pt/rcanidae/exemplares-femeas/raesha-jazz-de-rossius-canidae/raesha-jazz-de-rossius-canidae12.jpg[/IMG]

pies - Boree Atos d'Iskandar, arlekin
[URL="http://www.radikal.ru"][IMG]http://s49.radikal.ru/i126/0807/59/73616fa35288.jpg[/IMG][/URL]

Gdybyśmy już mieszkali w domu i zdecydowali się jednak na czarnego do arlekinów, mielibyśmy szukanie z głowy :)