Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Relacja 19

czyli powiadają, że z Rodziną się wychodzi się najlepiej na zdjeciach :diabloti:.

Hmmmm... mamy obawy, że z "Garabową Rodziną" jest to absolutnie niemożliwe.

Wielokrotne próby ustawienia Korka z dwiema siostrami zaowocowały zbiegowiskiem tłumu, który obserwował z wyraźnym rozbawieniem motające się, związne smyczami się trzy panie, a dookoła wesoło pląsajace dogi.

Tu miał być portret rodzinny.

Nie ma :shake:.

Posted

Relacja 20

czyli odpowiadam na pytanie pierwsze:

[quote name='PANGEA'] Korek jest jedynym dogiem w Hiszpani?? :eviltong:[/quote]

Nie jest jedyny, jeszcze są co najmniej dwie jego siostry - ale nie mam dowodu bo... (patrz: Relacja 19) :lol:

Tak na marginesie: zastanawiamy się czy nas tu lubią...

W niedzielę mnóstwo osób nas pytało: kiedy wyjeżdżamy :razz:.

Posted

[quote name='Sylvia_76']Relacja 20

czyli odpowiadam na pytanie pierwsze:

Nie jest jedyny, jeszcze są co najmniej dwie jego siostry - ale nie mam dowodu bo... (patrz: Relacja 19) :lol:

Tak na marginesie: zastanawiamy się czy nas tu lubią...

W niedzielę mnóstwo osób nas pytało: kiedy wyjeżdżamy :razz:.[/quote]

Noo wlasnie, tak podejrzewalam :evil_lol:
Swoja droga zastanawiajace :roll:
Jak to jest jedni sprowadzaja "importy", a inni maja "wstretnego psa polskiej hodowli" i kosza wystawy wszedzie gdzie pojada. Nie wylaczajac tych miejsc, z ktorych Ci pierwsi sprowadzaja swoje "importy" :evil_lol:
Nie obawiacie sie, ze nie kochaja Was nie tylko tam ale i tutaj :eviltong:

Posted

[quote name='Sylvia_76']Relacja 21

czyli Korek poznaje Ludzika

[url]http://i046.radikal.ru/0805/d0/6d25cf1518b8.jpg[/url][/quote]

ojej a myślałam, że jednak dogi są duże :)
a tu taka mała kruszynka na zdjęciu siedzi :(

[B][COLOR="Red"]Nie kopiujemy zdjęć tylko wstawiamy linki.[/COLOR][/B]

Posted

Haha, obydwoje jak widać niezwykle zadowoleni z nowej znajomości ;)

A ludzik nawet już macha na "do widzenia".
Czyżby Dijon też chciało się Was pozbyć? :evil_lol:
Więcej zdjęć proszę!

Posted

[FONT=Century Gothic]Relacja hmm :evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Korki dojechały do kolejngo pkt. podróży powrotnej..[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Hotel boski, wszystko boskie nawet internet jest - ale... komputer is dead.[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Zostaje nam czekać aż wrócą, jutro już częściowy meldunek w Polsce :)[/FONT]

[FONT=Century Gothic]D.M.[/FONT]

Posted

ojej
A co sie stalo z komputerem. Korek pomylil go z wolowinka :evil_lol: czy francuski klimat mu nie sluzy:roll:
Jeszcze raz gratulacje dla Korka i..... nadal Wam zazdroszcze tej wycieczki.
JA CHCE DO ANDALUZJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Jesteśmy w domu.

Rzeczywiscie brak jest trzech relacji w naszym Fotoblogu, ale tak już pozostanie; najpierw popsuł nam internet (komputer), a nastepnego dnia wieczorem "nie mieliśmy głowy" by coś napisać.

Trudno bowiem o żartobliwe wypowiedzi gdy naszych Przyjaciół spotyka nieszczęście.

[B]Żegnaj Przyjacielu. Żegnaj Di Maggio.[/B]

Sylwia, Andrzej i Korek

Posted

[quote name='Sylvia_76']Dostaliśmy dziś nieoficjalną wiadomość, która nas bardzo ucieszyła :)
(bo "wszystko się może zdaaaarzyyyyyć" - w dogach jak w piosence Lipnickiej :) )

Oficjalnie pochwalę się już wkrótce :evil_lol:[/quote]

Już od jakiegoś czasu mogłam, tylko zapomniałam: mimo kilkukrotnej zmiany sposobu naliczania punktów Korek jest Zwycięzcą Rankingu 2007 Klubu Doga:

wygrał w tym samym roku: czarne/arlekiny klasę młodzieży (pobijając dotychczasowy rekord Polski we wszystkich kolorach) oraz czarne/arlekiny "dorosłe" (pobijając dotychczasowy rekord Polski we wszystkich kolorach).

W rankingu hiszpańskim na razie jesteśmy na trzeciej pozycji, od tej pory będziemy już niestety tylko nieustająco spadać w dół...

Posted

[quote name='Sylvia_76']Już od jakiegoś czasu mogłam, tylko zapomniałam: mimo kilkukrotnej zmiany sposobu naliczania punktów Korek jest Zwycięzcą Rankingu 2007 Klubu Doga:

wygrał w tym samym roku: czarne/arlekiny klasę młodzieży (pobijając dotychczasowy rekord Polski we wszystkich kolorach) oraz czarne/arlekiny "dorosłe" (pobijając dotychczasowy rekord Polski we wszystkich kolorach).

W rankingu hiszpańskim na razie jesteśmy na trzeciej pozycji, od tej pory będziemy już niestety tylko nieustająco spadać w dół...[/QUOTE]

Gratulacje :multi::multi::multi:. My na ostatniej lokacie w młodzieży czarne/arlekiny ;).

Posted

kwiatku - witaj serdecznie! poporoszę o link do galerii ślicznotki :)

[quote name='simbik']Gratulacje :multi::multi::multi:. My na ostatniej lokacie w młodzieży czarne/arlekiny ;).[/quote]

hahahahaha!!!

:lol::lol::lol:

Posted

[FONT=Century Gothic]Hmm podsumowując ;) (moje podsumowanie w formie tekstu sobie daruje:evil_lol: )[/FONT]

[CENTER][IMG]http://images33.fotosik.pl/263/826e44eb7f5e3497.jpg[/IMG][/CENTER]

Posted

Oj, jak ja tęsknie za Vizcayą. Tam nie było centrum miasta i tramwajów nie było...

Góry, zieleń i bryza znad oceanu...

[URL="http://www.radikal.ru"][IMG]http://i029.radikal.ru/0805/9e/a2d3b0bbb691.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[COLOR=Navy][B]pięknego masz doga Sylwia :loveu::loveu:

to dostojeństwo i piękno aż "bije" w oczy:loveu:

gratulacje tak ogromnych sukcesów :klacz:

my tutaj pierwszy raz ale i pewnie nie ostatni, mam słabość do dogów niem.

pozdr.[/B][/COLOR]

Posted

[URL="http://i029.radikal.ru/0805/9e/a2d3b0bbb691.jpg"]http://i029.radikal.ru/0805/9e/a2d3b0bbb691.jpg[/URL]

Ślicznie na tym zdjęciu wyglądacie :loveu:, aranżacja troszkę jak z pokazu mody - ciekawy pomysł i bardzo fajna sukienka :lol:.

Posted

Halbina - dodać jeszcze można kilka fajnych tytułów, co mamy nadzieję uczynić :evil_lol: Dziękujemy za gratulacje!

Matusz - witaj i zaglądaj tak często jak tylko masz ochotę. "Dostojenstwo" to nie jest dobre słowo, Korek jest hmmm.... zbyt energiczny, aby mógł być dostojny, ale fajnie, że na fotkach sprawia takie wrażenie :)
Dziękujemy za gratulacje!

Simbik - dzięki, jak prawie każde zdjęcie które lubię, to również jest niepozowane :) Duży zaczaił się z aparatem, gdy wracaliśmy ze spaceru.

Najprawdopodobniej niedługo zalejemy Was fotkami, udało nam się w końcu kupić aparat :multi: