Cloudy Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Fenomenalne. Chwilowo nie mam więcej słów :modla::mdleje: Czy pozostanie Wam jeszcze coś do zdobycia? :evil_lol: Quote
Sylvia_76 Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Relacja 19 czyli powiadają, że z Rodziną się wychodzi się najlepiej na zdjeciach :diabloti:. Hmmmm... mamy obawy, że z "Garabową Rodziną" jest to absolutnie niemożliwe. Wielokrotne próby ustawienia Korka z dwiema siostrami zaowocowały zbiegowiskiem tłumu, który obserwował z wyraźnym rozbawieniem motające się, związne smyczami się trzy panie, a dookoła wesoło pląsajace dogi. Tu miał być portret rodzinny. Nie ma :shake:. Quote
Sylvia_76 Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Relacja 20 czyli odpowiadam na pytanie pierwsze: [quote name='PANGEA'] Korek jest jedynym dogiem w Hiszpani?? :eviltong:[/quote] Nie jest jedyny, jeszcze są co najmniej dwie jego siostry - ale nie mam dowodu bo... (patrz: Relacja 19) :lol: Tak na marginesie: zastanawiamy się czy nas tu lubią... W niedzielę mnóstwo osób nas pytało: kiedy wyjeżdżamy :razz:. Quote
halbina Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PANGEA Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='Sylvia_76']Relacja 20 czyli odpowiadam na pytanie pierwsze: Nie jest jedyny, jeszcze są co najmniej dwie jego siostry - ale nie mam dowodu bo... (patrz: Relacja 19) :lol: Tak na marginesie: zastanawiamy się czy nas tu lubią... W niedzielę mnóstwo osób nas pytało: kiedy wyjeżdżamy :razz:.[/quote] Noo wlasnie, tak podejrzewalam :evil_lol: Swoja droga zastanawiajace :roll: Jak to jest jedni sprowadzaja "importy", a inni maja "wstretnego psa polskiej hodowli" i kosza wystawy wszedzie gdzie pojada. Nie wylaczajac tych miejsc, z ktorych Ci pierwsi sprowadzaja swoje "importy" :evil_lol: Nie obawiacie sie, ze nie kochaja Was nie tylko tam ale i tutaj :eviltong: Quote
simbik Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [COLOR="Purple"][SIZE="6"]Gratuuulacje :laola:[/SIZE][/COLOR] Choć już powoli nie nadążam wyliczać za co :cool3:. Quote
Sylvia_76 Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Relacja 21 czyli Korek poznaje Ludzika [URL="http://www.radikal.ru"][IMG]http://i046.radikal.ru/0805/d0/6d25cf1518b8.jpg[/IMG][/URL] Quote
deeelf Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 [quote name='Sylvia_76']Relacja 21 czyli Korek poznaje Ludzika [url]http://i046.radikal.ru/0805/d0/6d25cf1518b8.jpg[/url][/quote] ojej a myślałam, że jednak dogi są duże :) a tu taka mała kruszynka na zdjęciu siedzi :( [B][COLOR="Red"]Nie kopiujemy zdjęć tylko wstawiamy linki.[/COLOR][/B] Quote
Cloudy Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Haha, obydwoje jak widać niezwykle zadowoleni z nowej znajomości ;) A ludzik nawet już macha na "do widzenia". Czyżby Dijon też chciało się Was pozbyć? :evil_lol: Więcej zdjęć proszę! Quote
jo-jo Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 [FONT=Century Gothic]Relacja hmm :evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Korki dojechały do kolejngo pkt. podróży powrotnej..[/FONT] [FONT=Century Gothic]Hotel boski, wszystko boskie nawet internet jest - ale... komputer is dead.[/FONT] [FONT=Century Gothic]Zostaje nam czekać aż wrócą, jutro już częściowy meldunek w Polsce :)[/FONT] [FONT=Century Gothic]D.M.[/FONT] Quote
PANGEA Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 ojej A co sie stalo z komputerem. Korek pomylil go z wolowinka :evil_lol: czy francuski klimat mu nie sluzy:roll: Jeszcze raz gratulacje dla Korka i..... nadal Wam zazdroszcze tej wycieczki. JA CHCE DO ANDALUZJI!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
olcha Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Bosz zżera mnie zazdrość :loveu: Ale piekne widoki! Quote
Sylvia_76 Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Jesteśmy w domu. Rzeczywiscie brak jest trzech relacji w naszym Fotoblogu, ale tak już pozostanie; najpierw popsuł nam internet (komputer), a nastepnego dnia wieczorem "nie mieliśmy głowy" by coś napisać. Trudno bowiem o żartobliwe wypowiedzi gdy naszych Przyjaciół spotyka nieszczęście. [B]Żegnaj Przyjacielu. Żegnaj Di Maggio.[/B] Sylwia, Andrzej i Korek Quote
Sylvia_76 Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 [quote name='Sylvia_76']Dostaliśmy dziś nieoficjalną wiadomość, która nas bardzo ucieszyła :) (bo "wszystko się może zdaaaarzyyyyyć" - w dogach jak w piosence Lipnickiej :) ) Oficjalnie pochwalę się już wkrótce :evil_lol:[/quote] Już od jakiegoś czasu mogłam, tylko zapomniałam: mimo kilkukrotnej zmiany sposobu naliczania punktów Korek jest Zwycięzcą Rankingu 2007 Klubu Doga: wygrał w tym samym roku: czarne/arlekiny klasę młodzieży (pobijając dotychczasowy rekord Polski we wszystkich kolorach) oraz czarne/arlekiny "dorosłe" (pobijając dotychczasowy rekord Polski we wszystkich kolorach). W rankingu hiszpańskim na razie jesteśmy na trzeciej pozycji, od tej pory będziemy już niestety tylko nieustająco spadać w dół... Quote
kwiatek82 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Wielkie gratulacje dla Korka !!! :loveu: Korek jest THE BEST !!! Buziaki dla Korka od mojej małej rozrabiaki :diabloti: Quote
simbik Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 [quote name='Sylvia_76']Już od jakiegoś czasu mogłam, tylko zapomniałam: mimo kilkukrotnej zmiany sposobu naliczania punktów Korek jest Zwycięzcą Rankingu 2007 Klubu Doga: wygrał w tym samym roku: czarne/arlekiny klasę młodzieży (pobijając dotychczasowy rekord Polski we wszystkich kolorach) oraz czarne/arlekiny "dorosłe" (pobijając dotychczasowy rekord Polski we wszystkich kolorach). W rankingu hiszpańskim na razie jesteśmy na trzeciej pozycji, od tej pory będziemy już niestety tylko nieustająco spadać w dół...[/QUOTE] Gratulacje :multi::multi::multi:. My na ostatniej lokacie w młodzieży czarne/arlekiny ;). Quote
Sylvia_76 Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 kwiatku - witaj serdecznie! poporoszę o link do galerii ślicznotki :) [quote name='simbik']Gratulacje :multi::multi::multi:. My na ostatniej lokacie w młodzieży czarne/arlekiny ;).[/quote] hahahahaha!!! :lol::lol::lol: Quote
kwiatek82 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Sylwiu link do galerii jest obok zdjecia śpiącego aniołka w moim podpisie :D Quote
Sylvia_76 Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 [quote name='kwiatek82']Sylwiu link do galerii jest obok zdjecia śpiącego aniołka w moim podpisie :D[/quote] Nie ma to jak spostrzegawczość :evil_lol: Quote
jo-jo Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 [FONT=Century Gothic]Hmm podsumowując ;) (moje podsumowanie w formie tekstu sobie daruje:evil_lol: )[/FONT] [CENTER][IMG]http://images33.fotosik.pl/263/826e44eb7f5e3497.jpg[/IMG][/CENTER] Quote
Sylvia_76 Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 Oj, jak ja tęsknie za Vizcayą. Tam nie było centrum miasta i tramwajów nie było... Góry, zieleń i bryza znad oceanu... [URL="http://www.radikal.ru"][IMG]http://i029.radikal.ru/0805/9e/a2d3b0bbb691.jpg[/IMG][/URL] Quote
halbina Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Rewelacja po prostu... ic o tu można dodać jeszcze?... Gratulacje!!! Quote
Matusz Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [COLOR=Navy][B]pięknego masz doga Sylwia :loveu::loveu: to dostojeństwo i piękno aż "bije" w oczy:loveu: gratulacje tak ogromnych sukcesów :klacz: my tutaj pierwszy raz ale i pewnie nie ostatni, mam słabość do dogów niem. pozdr.[/B][/COLOR] Quote
simbik Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [URL="http://i029.radikal.ru/0805/9e/a2d3b0bbb691.jpg"]http://i029.radikal.ru/0805/9e/a2d3b0bbb691.jpg[/URL] Ślicznie na tym zdjęciu wyglądacie :loveu:, aranżacja troszkę jak z pokazu mody - ciekawy pomysł i bardzo fajna sukienka :lol:. Quote
Sylvia_76 Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 Halbina - dodać jeszcze można kilka fajnych tytułów, co mamy nadzieję uczynić :evil_lol: Dziękujemy za gratulacje! Matusz - witaj i zaglądaj tak często jak tylko masz ochotę. "Dostojenstwo" to nie jest dobre słowo, Korek jest hmmm.... zbyt energiczny, aby mógł być dostojny, ale fajnie, że na fotkach sprawia takie wrażenie :) Dziękujemy za gratulacje! Simbik - dzięki, jak prawie każde zdjęcie które lubię, to również jest niepozowane :) Duży zaczaił się z aparatem, gdy wracaliśmy ze spaceru. Najprawdopodobniej niedługo zalejemy Was fotkami, udało nam się w końcu kupić aparat :multi: Quote
Recommended Posts