MEGNUM Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Sylvia_76']na spacerku? wpadniesz do nas? wpadniemy do Ciebie? Możliwości jest mnóstwo :) Nie widzimy sensu w pokazywaniu psa cały czas w tych samych miejscach, u tych samych sędziów. Zamiast kolekcjonować polskie CACe i CACIBy pobawimy się w coś innego :)[/quote] Koniecznie umawiamy się na spacer jak tylko skończymy naszą przedłużoną kwarantannę :roll: i ciut się zrobi cieplej i dłużej widno. A wystawy no fakt, w zupełności Was rozumiem:) [quote name='Sylvia_76'] Twarda bądź!!! :evil_lol: A serio - my mamy opcje awaryjne, czyli roztopione masełko lub twarożek wiejski. Gdy Korek próbuje wymusić niejedzeniem karmy kolejną porcję mięska zabieramy miskę. [/quote] U nas masełko poskutkowało może ze 3 razy... to samo serek, jogurt, oliwa, ser żółty itd..... Wszystko pycha za pierwszym razem o potem juz feee. Jednym słowem jaja sobie robi:evil_lol: [quote name='Sylvia_76'] W tym wieku mają prawo robić wszystko, na co tylko przyjdzie im ochota :) [/quote] Nawet nie są zaplastrowane bo jedno się jeszcze musi dogoić. A stanęło sobie jak zdjęłam kubeczek i tak sobie stoi to jedno. Czasem tylko opada odpocząć. Wygląde przekomicznie:loveu: Oj my nie mamy żadnych fajnych fot bo to czarne to ciężko porządne foto strzelić. Robie w domu to czarna plama, na dworzu ciężko całego psa złapać w kadr.... I rzeczywiście 3 osoby MUSZĄ być:lol: Quote
Sylvia_76 Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='MEGNUM']U nas masełko poskutkowało może ze 3 razy... to samo serek, jogurt, oliwa, ser żółty itd..... Wszystko pycha za pierwszym razem o potem juz feee. Jednym słowem jaja sobie robi:evil_lol:[/quote] wybredna pannica, hihihihi Tym bardziej się nie daj :) [quote name='MEGNUM']Nawet nie są zaplastrowane bo jedno się jeszcze musi dogoić. A stanęło sobie jak zdjęłam kubeczek i tak sobie stoi to jedno. Czasem tylko opada odpocząć. Wygląde przekomicznie:loveu:[/quote] Moje ukochane zdjęcie czteromiesięcznego Korka który kombinował z postawami wystawowymi :) (spojrz na uchole :) ) [IMG]http://img142.imageshack.us/img142/4975/pict00853pb.jpg[/IMG] [quote name='MEGNUM']Oj my nie mamy żadnych fajnych fot bo to czarne to ciężko porządne foto strzelić. Robie w domu to czarna plama, na dworzu [B]ciężko całego psa złapać w kadr[/B].... I rzeczywiście 3 osoby MUSZĄ być:lol:[/quote] najczęściej na fotkach pojawia się albo ogon, albo NOOOOOOOS :evil_lol: Quote
Dozia_13 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Koruś jal byl pamutki był słodki... Sylvia wycaług go demnie on jest taki śliczny... :loveu: :loveu: :loveu: Quote
MEGNUM Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Sylvia_76'][IMG]http://img142.imageshack.us/img142/4975/pict00853pb.jpg[/IMG] [/quote] No taaaaak. Uszy żyją własnym życiem:evil_lol: U nas niedawno wyglądało to tak: [IMG]http://img185.imageshack.us/img185/4338/p1010394zo0.jpg[/IMG] I uparcie leżały na głowie tak z tydzień:evil_lol: Sorki za jakość zdjęcia no ale nie da mi się inaczej:shake: Quote
Sylvia_76 Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='MEGNUM']I uparcie leżały na głowie tak z tydzień:evil_lol: [/quote] "czapkę" też przerabialiśmy :) Też czteromiesięczny :) [IMG]http://dogi.pl/fotki2/thumbs/ElCorazon4m1.jpg[/IMG] Quote
MEGNUM Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Rzeczywiście:lol: Śliczne zielone zdjęcie:loveu: Ja chcę już laaatooooo:angryy: Quote
Sylvia_76 Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='MEGNUM']Rzeczywiście:lol: Śliczne zielone zdjęcie:loveu: [B]Ja chcę już laaatooooo[/B]:angryy:[/quote] ja też :) a jak pięknie dogi wyglądają na plaży... Miszela jest słodka :loveu: Warto było czekać :lol: Quote
MEGNUM Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Muszę się podzielić radosną nowiną. Po 30h strajku głodowego właśnie wciągneła michę karmy:multi: Mam nadzieję że jutro rano też nie pogardzi.... Dziękujemy za słodkości:) Warto warto i naprawde już mam w nosie czy bedzie piekna w oczach sędziów i innych dogarzy. Dla mnie jest najpiękniejsza a przede wszystkim ma taki charakter jaki chciałam. Nie jest płochliwa za to uparta. Wygadana strasznie, pyskuje i sie złości jak jej nie pasuje. A w nocy, a szczególnie nad ranem przytula sie tak jak jej mamusia, tak jak żaden inny pies nie umie tylko dogi, I patrzy z góry na mnie jak leżę, taka zadumana patrzy a jak nucę to przekręca główkę na boki. Uwielbiam jak daje buziaczki, to też po mamusi:loveu: Sadza tyłeczek aby wyżej, głowę kładzie na kolankach, podskakuje jak konik gdy się bawi no i się ślini już niesamowicie. Właśnie taką chciałam i o takiej marzyłam a teraz mam i się cieszę jak cholera;) Dobrej nocy dla Korka i Dużych. P.s. Czy administrator Waszej strony to żyje jeszcze????:mad::evil_lol: Quote
Sylvia_76 Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='MEGNUM']Muszę się podzielić radosną nowiną. Po 30h strajku głodowego właśnie wciągneła michę karmy:multi: Mam nadzieję że jutro rano też nie pogardzi.... [/quote] no proszę... :evil_lol: [quote name='MEGNUM']Dziękujemy za słodkości:) Warto warto i naprawde już mam w nosie czy bedzie piekna w oczach sędziów i innych dogarzy. Dla mnie jest najpiękniejsza a przede wszystkim ma taki charakter jaki chciałam. Nie jest płochliwa za to uparta. Wygadana strasznie, pyskuje i sie złości jak jej nie pasuje. A w nocy, a szczególnie nad ranem przytula sie tak jak jej mamusia, tak jak żaden inny pies nie umie tylko dogi, I patrzy z góry na mnie jak leżę, taka zadumana patrzy a jak nucę to przekręca główkę na boki. Uwielbiam jak daje buziaczki, to też po mamusi:loveu: Sadza tyłeczek aby wyżej, głowę kładzie na kolankach, podskakuje jak konik gdy się bawi no i się ślini już niesamowicie. Właśnie taką chciałam i o takiej marzyłam a teraz mam i się cieszę jak cholera;) Dobrej nocy dla Korka i Dużych. P.s. Czy administrator Waszej strony to żyje jeszcze????:mad::evil_lol:[/quote] Wiesz, Magda, jakbym siebie czytała... Opis charakterku też jakoś dziwnie mi znajomy :loveu: Inteligentny pyskacz, który jest maskotą :loveu: Skąd ja to znam??? Administrator żyje i nawet ma się nieźle. Nie ma natomiast co wstawiać, bo jakby to delikatnie ująć... no dobra, będzie wprost: Korkowi się nie chce pisać aktualności :evil_lol: Ale obiecuje to nadrobić, może pojawią się jakieś nowe fotki (bo ostatnie są z młodzieży, wiem, wstyd :oops: :evil_lol:) Dobranocka Quote
jo-jo Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='Sylvia_76']o załuga Klaudii. Szczerze mówiąc - nie mam zielonego pojęcia, jak ona to robi, że wychodzą fajne. Mnie to zupełnie nie wychodzi. [/quote] Przestań proszę, bo ja spłonę wkońcu.. Albo wiesz co? Złoże zażalenie na Policję :grins::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Sylvia_76']"czapkę" też przerabialiśmy :) Też czteromiesięczny :) [IMG]http://dogi.pl/fotki2/thumbs/ElCorazon4m1.jpg[/IMG][/quote] Chyba znam to zdjęcie :evil_lol: [quote name='MEGNUM']P.s. Czy administrator Waszej strony to żyje jeszcze????:mad::evil_lol:[/quote] Melduje się ! :diabloti: Choć nie jestem pewna czy żyje :roll: [quote name='Sylvia_76']Administrator żyje i nawet ma się nieźle. Nie ma natomiast co wstawiać, bo jakby to delikatnie ująć... no dobra, będzie wprost: Korkowi się nie chce pisać aktualności :evil_lol: Ale obiecuje to nadrobić, może pojawią się jakieś nowe fotki (bo ostatnie są z młodzieży, wiem, wstyd :oops: :evil_lol:) [/quote] Tak na szybkie podliczenie brakuje mi jakichś... minimum 20 wpisów. I myśle, że to nie Korkowi się nie chce tylko hmm, no wiadomo komu :evil_lol: P.S.Madzia, musze wkońcu zobaczyć maluchę! Albo was nawiedzę albo namówie was na nawiedzenie nas :lol: "Wujek" Jojek czeka :) Quote
czarna_hancza Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Ja tez stanowczo protestuje z tymi wystawami :mad: Megnum przynajmniej ma blisko do Was i Koreczka a ja :placz: Do Warszawy to jak na koniec swiata :roll: Glupio tak... :-( Quote
Dozia_13 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Gaduły mały Korek jest piękny, ale ja bym chciała coś wierzego...hihi :P A co u was słychać? Co Koruś porabia...? Quote
MEGNUM Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='jo-jo'] P.S.Madzia, musze wkońcu zobaczyć maluchę! Albo was nawiedzę albo namówie was na nawiedzenie nas :lol: "Wujek" Jojek czeka :)[/quote] Klaudia nawiedzaj kiedy chcesz:) My niestety musimy się jeszcze 3 tygodnie wstrzymać i skończyć kwarantannę bo nas wet inaczej zaszczepił i musimy sie jeszcze doszczepić raz:roll: Ale co się dwlecze to nie uciecze a i pogoda będzie ładniejsza:) Klaudia dałaś ciała z tą stronką administratorze Tyyyy:mad: Czekam na aktualkę!! Quote
Sylvia_76 Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 [quote name='Dozia_13'] A co u was słychać? Co Koruś porabia...?[/quote] Korek Potworek zachwycił się parkiem pałacowym (nieczęsto obwą****e się 600 letnie dęby), ulami, mnóstwem nowych zapachów i obsługą w tym cudownym miejscu. Rozkochał w sobie właściciela pałacyku i panie na recepcji :evil_lol: co miało już przełożenie np. na poczęstowanie nas nalewką miodową własnej produkcji :evil_lol: Do tego nastrojone pianino, piękny kominek i żadnych zakazów wprowadzania psa gdziekolwiek (zrobiono dla nas wyjątek, do tej pory psy nie były tu goszczone). Gdyby ktoś chciał namiar na nocleg z niesamowitym klimatem blisko Leszna - zapraszam na priva. i najważniejsze: Duży zabrał aparat fotograficzny BEZ karty, w związku z czym... łatwo się domyślić... Musimy tu zatem wrócić kiedyś na sesję zdjęciową, nie daruję sobie takiej scenerii. P.S. Wygwiazdkowany wyraz to czasownik "obwąchiwać" w trzeciej osobie liczy pojedynczej :evil_lol: Quote
jo-jo Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='Sylvia_76']i najważniejsze: Duży zabrał aparat fotograficzny BEZ karty, w związku z czym... łatwo się domyślić... Musimy tu zatem wrócić kiedyś na sesję zdjęciową, nie daruję sobie takiej scenerii.[/quote] [FONT=Century Gothic]No cóż cały Duży :evil_lol: Ale nie martw się jeszcze nie raz w tym roku tamtędy pojedziemy więc i sesje zrobimy, Obiecuje :)[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ale co ja gadam jak przyszłam z nowiną, Korek na Wystawie Championów w Lesznie -[/FONT] [CENTER][B][FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=darkorchid]I dosk / 7, CWC, NDPwR, BOB !!!!:loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=black]I tym samym zakończył karierę wystawową w Polsce :)[/COLOR][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Century Gothic]Kochani Ogromne Gratulacje !!! :Cool!::Cool!:[/FONT][/CENTER] Quote
anea Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 GRATULUJE!!!!! tylko to mi sie ciut nie podoba [QUOTE][FONT=Century Gothic]I tym samym zakończył karierę wystawową w Polsce [/FONT][/QUOTE] Quote
Azja i North Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='jo-jo'][FONT=Century Gothic]No cóż cały Duży :evil_lol: Ale nie martw się jeszcze nie raz w tym roku tamtędy pojedziemy więc i sesje zrobimy, Obiecuje :)[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ale co ja gadam jak przyszłam z nowiną, Korek na Wystawie Championów w Lesznie -[/FONT] [CENTER][B][FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=darkorchid]I dosk / 7, CWC, NDPwR, BOB !!!!:loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=black]I tym samym zakończył karierę wystawową w Polsce :)[/COLOR][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Century Gothic]Kochani Ogromne Gratulacje !!! :Cool!::Cool!:[/FONT][/CENTER] [/quote] U nas nad morzem sztorm, wychodzic się nie chce, za to zaglądamy tutaj i proszę jakie wiadomości :multi::klacz: [CENTER]Ogromne gratulacje[/CENTER] Quote
MEGNUM Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Super!!! Gratuluję:multi: Kogo pokonaliście??:evil_lol: Quote
Atkaaaa Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Wiitamy:) Piękny pieskiu:loveu: i taki malutki:evil_lol: Gratulacje Quote
czarna_hancza Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 GRATULACJE!!! :multi: Jak odchodzic to w wielkim stylu :loveu: Buziaki od Białej i jej panci ;) Quote
Sylvia_76 Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 Dziękujemy :loveu: Klaudio Jojkowa, Mózgu całej "operacji polskiej" :evil_lol: - dziękujemy :loveu: Anea - świat jest taki piękny :evil_lol: i ringów cała masa :evil_lol: A serio - w Polsce sporo osób wie kto to Korek i jak wygląda. W tym roku będziemy kontynuować pokazywanie go za granicą. Azja i North - wiesz, że ja całe świadome życie przemieszkałam w 3 city? Morza, plaży (Babie Doły i Orłowska - moje ukochane), parku Oliwskiego, Starówki brakuje i strasznie... I tak już niestety chyba zostanie... Megnum - stawka dogów niemieckich: Czarny/arlekin: Psy: EL CORAZON Modry Efekt - I dosk, CAC, NDPwR, BOB CZARDASZ Marchołt II dosk DAMARIO Moloseum III dosk ACAN Ze Smoczego Raju IV dosk MANTEUFEL Saxifraga LINCOLN Saxifraga OPAL ODIN Oregon Suki: NIEGRZECZNA ZUZANNA Magiczne Koło I dosk, CAC, NDSwR Wiem, że w żółto - pręgowanych BOBa wzięła EULALIA z Marcybporęby, bo spotkałyśmy się na BOGu, a w blękitach była samotnie PERFECTION LADY PERSEFONA Balao, która tak zauroczyła Korka na BOGu :angryy:, że szybciej trafię na stół operacyjny (mój kręgosłup cały czas jest na "zwolnieniu warunkowym ze szpitala)... Klaudia :-) , Atkaaaa - dziękuję :) Czarna_hancza - dziękujemy za całuski :) I krótkie podsumowanie: wystawa inna niż wszystkie :) Bardzo miło (jak zwykle) było spotkać Kasię Simbikową (do zobaczenia w świecie!!!), miło było spędzić trochę czasu z właścicielką i hodowczynią Acana ze Soczego Raju i jej mamą (również do zobaczenia :) ). padamy ze zmęczenia... Quote
moon_light Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 suka z cieczką.....:angryy::angryy::angryy: ukręcić głowę właścicielowi.. Quote
jo-jo Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='Sylvia_76']Dziękujemy :loveu: Klaudio Jojkowa, Mózgu całej "operacji polskiej" :evil_lol: - dziękujemy :loveu:[/quote] [FONT=Century Gothic]Haha, bez przesady, to Wy pojechaliście i wy wywalczyliście :) A tak wogóle pamiętasz zdanie z mojego podsumowania roku - "(...) [FONT='Times New Roman'][SIZE=2][FONT=Century Gothic]stworzyliśmy istnie boski plan(...)"[/FONT] :evil_lol:[/SIZE][/FONT][/FONT] Quote
Sylvia_76 Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 [quote name='jo-jo'][FONT=Century Gothic]Haha, bez przesady, to Wy pojechaliście i wy wywalczyliście :) A tak wogóle pamiętasz zdanie z mojego podsumowania roku - "(...) [FONT=Times New Roman][SIZE=2][FONT=Century Gothic]stworzyliśmy istnie boski plan(...)"[/FONT] :evil_lol:[/SIZE][/FONT][/FONT][/quote] kto stworzył ten stworzył :evil_lol: ja tylko zaakceptowałam :) A tu już Leszno - i tzw. głaski po wybraniu do finału na grupie :razz: [IMG]http://i042.radikal.ru/0802/85/62f633d06369.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts