Sylvia_76 Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 [quote name='moon_light']wszystkie dogi podobno rzucaja sie na wlasciciela po ukonczeniu 5 roku zycia:cool3:. Strzeżcie się ! [/QUOTE] Eeee... ja jestem bezpieczna :) Już dawno ukończyłam piąty rok życia :) Quote
moon_light Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [quote name='Sylvia_76']No właśnie... :angryy: Nie lubisz nas? :roll: :mad: :angryy: Dlaczego nas nie odwiedzasz? (no, chyba, że brata również :) ) Węża - albo wywal, albo cały czas obserwuj Małego podczas zabawy, bo jeśli wda się w rodzinę (zżeranie różności absolutnie niejadalnych) to będziesz miała przechlapane.[/quote] Lubie lubie :eviltong:. I was - i brata (odkąd się wyprowadził i nie widujemy się codziennie :evil_lol:). W najbliższym czasie będę troszkę uziemiona, i to ja będę wyczekiwała gości- mam nadzieje ze nas odwiedzicie :cool3:. Jutro zobaczę czy to egzemplarz z ala'ADHD :lol:. Jezeli tak-zwróce wszystko co kupiłam , i wymienie na KONG EXTRA STRONG- BLACK:evil_lol: Quote
moon_light Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [quote name='Sylvia_76']Eeee... ja jestem bezpieczna :) Już dawno ukończyłam piąty rok życia :)[/quote] Chyba zle sformulowalam zdanie :oops:;) Quote
Sylvia_76 Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 [quote name='moon_light']Chyba zle sformulowalam zdanie :oops:;)[/QUOTE] Aaaa... czyli nie jestem bezpieczna... Właśnie przed chwilą czarna morda pojawiła się na moich nogach. Udaje że się chce przytulić a pewnie już knuje, jak w niedalekiej przysżłości mnie pożreć ;) Quote
jo-jo Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [quote name='Cloudy']Klaudia, masz e-mail :cool3: Czuję się nieco schizofrenicznie pisząc tak :eviltong:[/quote] Ja miałam to samo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [SIZE=1]Dzięki[/SIZE] :calus: Cześć Bestyje:evil_lol: Quote
Sylvia_76 Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 [quote name='jo-jo']Cześć Bestyje:evil_lol:[/QUOTE] cześć :) :) :) Quote
moon_light Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [quote name='Sylvia_76']Aaaa... czyli nie jestem bezpieczna... Właśnie przed chwilą czarna morda pojawiła się na moich nogach. Udaje że się chce przytulić a pewnie już knuje, jak w niedalekiej przysżłości mnie pożreć ;)[/quote] Wiesz...tak sobie myśle...ze jak się go boicie, ...to ... .....ja wykaze sie niesamowita odwaga, i przyjme go pod swoj dach. to jak, kiedy mogę odebrac ?:razz::loveu: Quote
jo-jo Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [quote name='moon_light']Wiesz...tak sobie myśle...ze jak się go boicie, ...to ... .....ja wykaze sie niesamowita odwaga, i przyjme go pod swoj dach. to jak, kiedy mogę odebrac ?:razz::loveu:[/quote] Najpierw ze mną musisz wygrać bój o niego :evil_lol: Quote
Sylvia_76 Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 [/SIZE][quote name='moon_light']Wiesz...tak sobie myśle...ze jak się go boicie, ...to ... .....ja wykaze sie niesamowita odwaga, i przyjme go pod swoj dach. to jak, kiedy mogę odebrac ?:razz::loveu:[/QUOTE] A Ty się nie boisz??? Wiesz jakie on ma zęby??? Uuuuuu... A jaki rybi oddech :) Przerażająca perspektywa :) Ale będziemy twardzi i dzielni i postaramy się wytrwać. Najwyżej znajdą za jakiś czas nasze obgryzione kości... :crazyeye: Quote
Sylvia_76 Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 [quote name='jo-jo']Najpierw ze mną musisz wygrać bój o niego :evil_lol:[/QUOTE] Ty już masz swojego zagryzacza :) Natalia dopiero musi sobie wyhodować :) Quote
jo-jo Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [quote name='Sylvia_76']Ty już masz swojego zagryzacza :) Natalia dopiero musi sobie wyhodować :)[/quote] Zagryzacze w danym momencie to i ja mam trzy, ale takiego niie oddam bez walki :loveu: (Jest szansa że jedziemy do katowic :cool3: ) Quote
moon_light Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [quote name='jo-jo']Najpierw ze mną musisz wygrać bój o niego :evil_lol:[/quote] Zajelam miejsce w kolejce, jestes 2, a ja nie zamierzam rezygnowac:eviltong: [quote name='Sylvia_76'][/size] A Ty się nie boisz??? Wiesz jakie on ma zęby??? Uuuuuu... A jaki rybi oddech :) Przerażająca perspektywa :) Ale będziemy twardzi i dzielni i postaramy się wytrwać. Najwyżej znajdą za jakiś czas nasze obgryzione kości... :crazyeye:[/quote] Hahaha :evil_lol: Ja bym na Twoim miejscu tak nie ryzykowała:roll:...moze ljednak lepiej mi go oddaj? [quote name='Sylvia_76']Ty już masz swojego zagryzacza :) Natalia dopiero musi sobie wyhodować :)[/quote] łoo klaudia JoJo juz calkiem blisko 5 latek..będziesz pierwsza :eviltong: Quote
Sylvia_76 Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 [quote name='jo-jo']Zagryzacze w danym momencie to i ja mam trzy, ale takiego niie oddam bez walki :loveu: (Jest szansa że jedziemy do katowic :cool3: )[/QUOTE] Pazerniacha :) (z tymi Katowicami to ja zupełnie nic nie rozumiem :roll: :cool3: :lol: Jutro zadzwonię i pogadamy :) ) Quote
jo-jo Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [quote name='moon_light']Zajelam miejsce w kolejce, jestes 2, a ja nie zamierzam rezygnowac:eviltong:[/quote] Kochana ja jestem w kolejce mniej więcej od czerwca 2006, czyli od pierwszego spaceru ze smokiem :loveu: [quote name='moon_light']łoo klaudia JoJo juz calkiem blisko 5 latek..będziesz pierwsza :eviltong:[/quote] Ja te 5 latek już mam za sobą, zapomniałaś? :eviltong: [quote name='Sylvia_76']Pazerniacha :) (z tymi Katowicami to ja zupełnie nic nie rozumiem :roll: :cool3: :lol: Jutro zadzwonię i pogadamy :) )[/quote] Ale nie jestem bardziej Pazerna od Jaskierni (akurat radia słucham :evil_lol: ) (tak, tak jutro bo mnie już ten Twój magister gonił spać :evil_lol: ) Quote
Cloudy Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Dobra... Jak ktoś nie śpi o tej porze to może mi wyświadczyć uprzejmość, zajrzeć na [url]http://www.mersatino.republika.pl[/url] , obejrzeć i wytknąć wszystkie błędy programistyczne...:eviltong::eviltong: Jupi, niedługo skończę na 100% tę dłubaninę :cool3: Quote
jo-jo Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [quote name='Sylvia_76']dobranoc, magister[/quote] Też Cię lubię :evil_lol: Quote
akard Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Czesc:loveu: To i ja sie w kolejce ustawie. Mam juz zolte pozeracze a do czarnej mi partnera brak...hihi To jak? moge zabierac???:evil_lol: Quote
jo-jo Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [quote name='akard']Czesc:loveu: To i ja sie w kolejce ustawie. Mam juz zolte pozeracze a do czarnej mi partnera brak...hihi To jak? moge zabierac???:evil_lol:[/quote] Czyli co trzy się bijemy? To ja proponuje tak Oli i Moonka bijecie się a ja jak to się mówi skorzystam i zabiore smoka :evil_lol: Quote
akard Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 ja to widze tak... Kto szybszy, ten ... mam szanse w powiekszonym skladzie jutro do domku wrocic:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: W metrze oszaleja:crazyeye: Quote
akard Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Uciekam...papappa, musze sie dobrze przygotowac do uprowadzenie smoczka:lol: Quote
akard Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Hej, hej:multi: Dziewczyny macie nadal szanse na porwanie Koreczka, ja po spacerku wrócilam w niezmienionym składzie...tylko dlatego, że wyjątkowo brakło mi reki;) Za to mam kilka foteczek naszych potworków :loveu: [IMG]http://images21.fotosik.pl/69/a012884161ebb69c.jpg[/IMG] [IMG]http://images22.fotosik.pl/42/77cd55b8dc3f394f.jpg[/IMG] Quote
akard Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Najsłodsza para jaka znam:loveu: [IMG]http://images21.fotosik.pl/69/68b600b248ed58ba.jpg[/IMG] Quote
akard Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Tete a tete ( Nulinka i Koreczek ) :eviltong: [IMG]http://images21.fotosik.pl/69/3839a55e87f91f16.jpg[/IMG] [IMG]http://images20.fotosik.pl/118/c4d36803e96d95c8.jpg[/IMG] [IMG]http://images20.fotosik.pl/118/942defc338b4f18e.jpg[/IMG] Quote
Sylvia_76 Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Oli, dziękuję ślicznie za zdjęcia!!! W moim aparacie padła bateria, więc na razie ją ładuję, aby w ogóle móc zrzucić fotki na komputer. Część dalsza więc na pewno nastąpi, nie wiadomo tylko kiedy :) Quote
Recommended Posts