Cloudy Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='jo-jo']Ani jedno ani drugie ;)[/quote] Ooo, a to już pomysły mi się kończą...:roll: Polska, zagranica? Tak czy tak - extra! (a tak w ogóle to pytanie mialo byc - NA f CZY NA G ;)) - ach to ślęczenie po nocy... ) Quote
Cloudy Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='Sylvia_76']Dziewczyny, dziękujemy serdecznie :) Cloudy!!! Witaj!!! No Dogomanii jest fajnie, bo są tu sprawnie działający moderatorzy, którzy nie dopuszczają do powstawania pyskówek, a jeśli takie mimo wszystko się pojawią - zamykają wątek albo wywalają go w kosmos ;) Lubię to forum. Będziesz w Katowicach, prawda??? Aaaa... kilka dni temu znów widziałam Patlandowego błękitka :) (Versace?) Ma starsznie miłego właściciela, który dość mocno się zdziwił, gdy za pierwszym razem pędziłam za nimi przez pół Żoliborza :) (coż.... i pan i piech w przeciwieństwie do mnie są wielcy :) ) aby dowiedzieć się, któż to cieszy moje oczy swoim widokiem :)[/quote] Dziękuję ogromnie za mile słowo :lol: Do tej pory Dogo kojarzyło mi się głównie z ekipą specjalną od zadań specjalnych - adopcji i akcji ratunkowych z prawdziwego zdarzenia. A tu się okazuje, że również wspaniałe fotogalerie posiadają :multi: Jak wrócę z uczelni to lecę poszukać tu Teufelka i Jojka :) W Katowicach będzie Visco i właśnie Versace - razem stoją w jednej klasie, chociaż od Legionowa Viskuś się chyba przenosi do pośredniej.. (latka lecą :) Oprócz tego pojeżdżę sobie z młodym trochę do Niemiec na wystawy i już nie mogę się doczekać, jak to tam wszystko wygląda - psy, ludzie i atmosfera...(pierwszy Berlin, potem jeszcze kilka) Apropo wielkości - Młody osiągnął właśnie 90 kg (14 mscy)...! Wzrost już też dawno przekroczył 90 w kłębie. Jak się przyzwyczajać, to od razu do dużego pieska na smyczy :razz: - później już żaden doży pan nie wyda mi się wielki :evil_lol: Hihhi, w końcu z Korkiem to jakby nie patrzeć - rodzina :) Quote
Sylvia_76 Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='Cloudy']A tu się okazuje, że również wspaniałe fotogalerie posiadają :multi: Jak wrócę z uczelni to lecę poszukać tu Teufelka i Jojka :) [/QUOTE] Szukaj, szukaj - są świetne :) [QUOTE]W Katowicach będzie Visco i właśnie Versace - razem stoją w jednej klasie, chociaż od Legionowa Viskuś się chyba przenosi do pośredniej.. (latka lecą :) Oprócz tego pojeżdżę sobie z młodym trochę do Niemiec na wystawy i już nie mogę się doczekać, jak to tam wszystko wygląda - psy, ludzie i atmosfera...(pierwszy Berlin, potem jeszcze kilka)[/QUOTE] Dlatego właśnie mój kolejny dog nie będzie cięty. Mimo, że baaaaardzo podobają mi się kopiowane uszy i wbrew powszechnym opiniom to naprawdę nie jest traumą dla psów - mamy zamkniętą drogę na wystawy do wielu krajów, a szkoda. [QUOTE]Apropo wielkości - Młody osiągnął właśnie 90 kg (14 mscy)...! Wzrost już też dawno przekroczył 90 w kłębie. Jak się przyzwyczajać, to od razu do dużego pieska na smyczy :razz: - później już żaden doży pan nie wyda mi się wielki :evil_lol: Hihhi, [B]w końcu z Korkiem to jakby nie patrzeć - rodzina[/B] :)[/QUOTE] noooo :) tyle tylko, że Korkosmok jest cały czas zapatrzony w swojego tatę (swoją drogą - niezły łajdak: przeleciał mamusię, z dzieckiem tylko raz nawiązał kontakt przysyłając życzenia z okazji urodzin w międzyczasie przelatując starszą Korkową półsiostrę), który zatrzymał się na wzroście 86cm :) ILE ON WAŻY???!!! hihihihihihihi... zbliża się powoli do wagi mojego narzeczonego :) :) :) Quote
Sylvia_76 Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='MEGNUM'] SYLWIA GRATULACJE!!!:klacz:[/QUOTE] Dziękuję :) Uśmiecham się, bo teraz spokojnie mogę zmienić zawód :) Mam na dłoni brylantowy kastet, którym przetnę każdą chyba szybę :) Będę pierwszą w historii włamywaczką o pesudonimie "szklarz" :) :) :) Quote
jo-jo Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='Cloudy']Ooo, a to już pomysły mi się kończą...:roll: Polska, zagranica? Tak czy tak - extra! (a tak w ogóle to pytanie mialo byc - NA f CZY NA G ;)) - ach to ślęczenie po nocy... )[/quote] Hihi ja nic nie mówię ;-)) Quote
Sylvia_76 Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='jo-jo']Hihi ja nic nie mówię ;-))[/QUOTE] No właśnie... :) Cloudy - za szybko się poddajesz :) hihihihihihi :) To ja wkleję może zdjęcia robione przez Karolinę (właścicielkę Nutki) i Aneę :) Żółte: (rozwijająca się przyjaźń żółtej pannicy z prawie - dogiem :) pod czujnym okiem Logana :) [img]http://images20.fotosik.pl/107/4a9b5dcb2eee66c9med.jpg[/img] [img]http://images20.fotosik.pl/107/83be2fdc6b65cb80med.jpg[/img] [img]http://images21.fotosik.pl/57/cd31df2a59a7660d.jpg[/img] o rany, łapa sama mi tańczy! [img]http://images21.fotosik.pl/57/7ba41b26aca12018.jpg[/img] Logan kontrolował też początek przyjaźni Korkowo - Nutkowej :) [img]http://images20.fotosik.pl/107/c4a8d18be691593emed.jpg[/img] ... i widocznie uznał, że KOrkosmok jest dobrą partią dla Małej, bo pozwolił im bawić się samym :) [img]http://images21.fotosik.pl/57/1bf448bf57c1ad84.jpg[/img] [img]http://images22.fotosik.pl/30/c1d928c322572e73.jpg[/img] skok przez przeszkodę :) [img]http://images22.fotosik.pl/30/5383d3175e4860f8.jpg[/img] Ulubiona pozycja Korkosmoka podczas zabawy z Nutką :) [img]http://images21.fotosik.pl/51/4bb75cd13e3f50ff.jpg[/img] kłębowisko łapowo - ogonowe [img]http://images22.fotosik.pl/24/f73828fec5b45a1f.jpg[/img] kto pierwszy, ten lepszy [img]http://images20.fotosik.pl/100/ca3e4dec26f5def3.jpg[/img] i moja ulubiona fotka: [B]śpiewający duet doży [/B] :) [img]http://images22.fotosik.pl/24/45eb4baaf620d4a4.jpg[/img] Quote
MEGNUM Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='Cloudy']Dziękuję ogromnie za mile słowo :lol: Do tej pory Dogo kojarzyło mi się głównie z ekipą specjalną od zadań specjalnych - adopcji i akcji ratunkowych z prawdziwego zdarzenia. A tu się okazuje, że również wspaniałe fotogalerie posiadają :multi: Jak wrócę z uczelni to lecę poszukać tu Teufelka i Jojka :) W Katowicach będzie Visco i właśnie Versace - razem stoją w jednej klasie, chociaż od Legionowa Viskuś się chyba przenosi do pośredniej.. (latka lecą :) Oprócz tego pojeżdżę sobie z młodym trochę do Niemiec na wystawy i już nie mogę się doczekać, jak to tam wszystko wygląda - psy, ludzie i atmosfera...(pierwszy Berlin, potem jeszcze kilka) Apropo wielkości - Młody osiągnął właśnie 90 kg (14 mscy)...! Wzrost już też dawno przekroczył 90 w kłębie. Jak się przyzwyczajać, to od razu do dużego pieska na smyczy :razz: - później już żaden doży pan nie wyda mi się wielki :evil_lol: Hihhi, w końcu z Korkiem to jakby nie patrzeć - rodzina :)[/quote] Klaudia ja mam nadzieję, ze pamiętasz obietnicę fotorelacji (ze szczególnym naciskiem na błękity) z zagranicznych wojaży wystawowych.:evil_lol: Quote
MEGNUM Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='Sylvia_76']No właśnie... :) Cloudy - za szybko się poddajesz :) hihihihihihi :) To ja wkleję może zdjęcia robione przez Karolinę (właścicielkę Nutki) i Aneę skok przez przeszkodę :) kłębowisko łapowo - ogonowe [IMG]http://images22.fotosik.pl/24/f73828fec5b45a1f.jpg[/IMG] [/quote] [SIZE=5]Ja też chcę dogowisko!!![/SIZE][SIZE=2] ... ze swoim dogiem:-( [/SIZE] Quote
jo-jo Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='Sylvia_76'] [IMG]http://images20.fotosik.pl/107/4a9b5dcb2eee66c9med.jpg[/IMG] [/quote] Rozumiem że to Logan TW ;-) Brat Lacoy :) Zdjęcia są super :loveu: Ależ ja tęsknie do Dogowisk :shake: Quote
WinterGirl Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 fiu, fiu ale KOrkosmok ma zplecze kolegów :cool2: Pozdrawiamy [B]bGirl & Cleo :bluepaw: , WielkoLUD[/B] [B][IMG]http://www.album.astral.pl/album/fotos/1282/64/1453/3.jpeg[/IMG][/B] Quote
simbik Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='MEGNUM']Klaudia ja mam nadzieję, ze pamiętasz obietnicę fotorelacji (ze szczególnym naciskiem na błękity) z zagranicznych wojaży wystawowych.:evil_lol:[/QUOTE] Ja mogę obiecać błękity z tego wekendu w Wilnie :lol: . Quote
MEGNUM Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='simbik']Ja mogę obiecać błękity z tego wekendu w Wilnie :lol: .[/quote] Oki. Trzymam za słowo i będę pamiętać. Wrzucisz pewnie na dogowianki i jakby co to na ogólny. Quote
anea Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 kurcze wcielo mi subskrypcje :mad: Wchodzę a tu tyyyyye sie dzieje :cool3: A wiec na poczatek (hurtowo :evil_lol: ) spóxnione ale szczere :roll: [CENTER][COLOR="Green"][/COLOR]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO GATULEJE!!! I STO LAT:loveu: [/CENTER] Ps Jak w sobote/niedziele stoicie z czasem na socjalizacje Toski??? :cool3: Mam chyba jeszcze kilka zdjeca Korka z niedzieli - jak znajde to wrzuce Quote
Cloudy Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='MEGNUM']Klaudia ja mam nadzieję, ze pamiętasz obietnicę fotorelacji (ze szczególnym naciskiem na błękity) z zagranicznych wojaży wystawowych.:evil_lol:[/quote] Fiu fiu, wszystkich ostatnio interesują niemieckie błękitne psy, hihi... Satinkę też miejmy nadzieję zainteresują..:evil_lol: A ja Wam dam znać jaki będzie finał :eviltong: Będą foty jak znowu czegoś nie sknocę... Korek coś o tym wie :oops: Będzie duuużo zdjęć!! (tu przydadzą się kciuki) Quote
Cloudy Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='simbik']Ja mogę obiecać błękity z tego wekendu w Wilnie :lol: .[/quote] Chcemy nie tylko błękity. Ja na przykład poproszę czarne/arlekiny z naciskiem na Panów. Z klasy Teufelka i wyżej, hop, hop!!:p Trzymam kciuki! Quote
jo-jo Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='Cloudy']Fiu fiu, wszystkich ostatnio interesują niemieckie błękitne psy, hihi... Satinkę też miejmy nadzieję zainteresują..:evil_lol: A ja Wam dam znać jaki będzie finał :eviltong: Będą foty jak znowu czegoś nie sknocę... Korek coś o tym wie :oops: Będzie duuużo zdjęć!! (tu przydadzą się kciuki)[/quote] To ja zamawiam Czarnych i Arlkeiniastych Panów :loveu: I jak CI się nawinie Bracco Italiano to też baaardzo będew wdzięczna :))) Quote
mali&wika Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 a czy jest opcja ze moge trzymac za Was wszystkich kciuki? zeby piessy osiagnely wymarzone nagrody, medale? - ja nie wiem co dostaje sie oprocz tytulu na wystawach, wybaczcie. ja sie na tym kompletnie nie znam i pewnie nie poznam. My to tak z serii buziak dla wszystkich. Zaczynamy w sobote szkoelnie. czy ja juz wspominalam ze mi pozarl 2 poduszki? widok byl przepiekny... wszystko fruwalo ;) hiihhihiihih tak wygladal nasz Gandalf :diabloti: a tak ja :crazyeye: Quote
Sylvia_76 Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 To ja hurtowo :) [quote name='bGirl']fiu, fiu ale KOrkosmok ma zplecze kolegów :cool2: [/QUOTE] prawda? :) Nie ukrywam, że jednak bardziej pasjonują go teraz koleżanki (ich też znamy już sporo) :) [quote name='Megnum']Ja też chcę dogowisko!!! ... ze swoim dogiem[/QUOTE] Ja też chcę Cię zobaczyć na dogowisku!!! z Twoim dogiem, oczywiście! :lol: (bez niego też :) ) [quote name='Anea']kurcze wcielo mi subskrypcje Wchodzę a tu tyyyyye sie dzieje A wiec na poczatek (hurtowo ) spóxnione ale szczere WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO GATULEJE!!! I STO LAT Ps Jak w sobote/niedziele stoicie z czasem na socjalizacje Toski??? Mam chyba jeszcze kilka zdjeca Korka z niedzieli - jak znajde to wrzuce[/QUOTE] Dziękujemy!!! W weekend jesteśmy nastawieni spacerkowo i socjalizacyjnie :) Zdzwonimy się :) Poszukaj Korkofotek, proooszę... :) [quote name='mali&wika']a czy jest opcja ze moge trzymac za Was wszystkich kciuki? zeby piessy osiagnely wymarzone nagrody, medale? - ja nie wiem co dostaje sie oprocz tytulu na wystawach, wybaczcie. ja sie na tym kompletnie nie znam i pewnie nie poznam. My to tak z serii buziak dla wszystkich. Zaczynamy w sobote szkoelnie. czy ja juz wspominalam ze mi pozarl 2 poduszki? widok byl przepiekny... wszystko fruwalo hiihhihiihih tak wygladal nasz Gandalf :diabloti: [/QUOTE] Oczywiście, ze jest taka opcja!!! (trzymania kciuków za wszystkich :) ) Na wystawach na pewno dostaje się dyplomy, opcjonalnie także pucharki, medale, wstążeczki (a może wstążeczki zawsze, gdy nie ma pucharków czy medali? jeszcze nie wiem :) ) Mali&wika - zapraszamy na wystawę do Legionowa (blisko) lub na warszawską :) zobaczysz na miejscu jakie tyo wszystko zakręcone :) (no i można pomiziać w ciągu jednego dnia całą masę dożych mordek :) ) Jak było na szkoleniu??? Chodzicie na zwykłej obróżce czy łańcuszku? Jak Gandalfowi się podobało? (bo że on się podobał wszystkim, nie wątpię) :) Aaaaa.... i witaj serdecznie :) Quote
Sylvia_76 Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='jo-jo']Rozumiem że to Logan TW ;-) [/QUOTE] Tak :) Ma przemiłą właścicielkę :) a sam Logan - cudowny charakter: jest szefem, pilnuje porządku ale jest sprawiedliwy i nie nadużywa władzy. Co ważniejsze: inne psy bezapelacyjnie uznają w nim przywódcę. Quote
jo-jo Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Sylwuś a Wy gdzie? Ja własnie ruszyłam Twoje ognisko a Was nadal nie słysze :evil_lol: Quote
MEGNUM Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='Cloudy']Fiu fiu, wszystkich ostatnio interesują niemieckie błękitne psy, hihi... Satinkę też miejmy nadzieję zainteresują..:evil_lol: A ja Wam dam znać jaki będzie finał :eviltong: Będą foty jak znowu czegoś nie sknocę... Korek coś o tym wie :oops: Będzie duuużo zdjęć!! (tu przydadzą się kciuki)[/quote] To ja trzymam kciuki za Satinkę i owoce tego spotkania. No i za zdjęcia błekitów trzymam kciuki, wim, ze to niełatwe bo właśnie błękitnago pana wystawiasz...ale i tak trzymam. Quote
MEGNUM Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='Sylvia_76']Ja też chcę Cię zobaczyć na dogowisku!!! z Twoim dogiem, oczywiście! :lol: (bez niego też :) )[/quote] W ten weekend nie dam rady wyskoczyć na pola bo siedze na uczelni, za to w nastepny z chęcią. ...Kurcze przecież Wy na wystawe do K atowic jedziecie - ja jednak chyba nie:( Ale w Legionowie się spotkamy, jśli będziecie:lol: Quote
Sylvia_76 Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='jo-jo']Sylwuś a Wy gdzie? Ja własnie ruszyłam Twoje ognisko a Was nadal nie słysze :evil_lol:[/QUOTE] No to miłego pieczenia kiełbasek :) A serio - idziemy zaraz spać, bo padamy na pyski (każdy na swój) P.S. Klaudia, czy jutro przed południem jesteś w domu (albo gdziekolwiek, gdzie będziesz miała pod ręką komputer) Chodzi mi o spakowanie dwóch plików, bo ja nie potrafię... :oops: Quote
Sylvia_76 Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='MEGNUM']W ten weekend nie dam rady wyskoczyć na pola bo siedze na uczelni, za to w nastepny z chęcią. ...Kurcze przecież Wy na wystawe do K atowic jedziecie - ja jednak chyba nie:( Ale w Legionowie się spotkamy, jśli będziecie:lol:[/QUOTE] Buuuu... po co się uczysz w weekendy? W weekendy się odpoczywa :) Do Legionowa mam nadzieję pojedziemy :) Jutro mija termin zgłoszeń elektronicznych - mam nadzieję, że uda mi się nie zapomnieć o zgłoszeniu Potwora :) Quote
jo-jo Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='Sylvia_76']P.S. Klaudia, czy jutro przed południem jesteś w domu (albo gdziekolwiek, gdzie będziesz miała pod ręką komputer) Chodzi mi o spakowanie dwóch plików, bo ja nie potrafię... :oops:[/quote] Hihi jestem pewnie od 8-9 będe przy kompie ;-) Teraz kiełbaski jednak odłozyłam bo jakoś nie mma do tego serca dzisiaj, i ide oglądać Dr.Dolittle 3 :evil_lol: Quote
Recommended Posts