Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[img]http://img111.imageshack.us/img111/1489/dsc01179tf2.jpg[/img]
śliczna fotka:lol: , świetnie razem wyglądacie:cool3: Korkosmok jest przepiękny:loveu: , taki jak mi sie marzy:loveu:
nie mogę zbyt często do was zaglądać bo potem muszę walczyć z rozsądkiem i muszę sobie wmawiać : "jeszcze nie mogę mieć doga, jeszcze nie mogę mieć doga, mam 2 psy, jeszcze nie moge mieć doga...":evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

:x-mas: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1::tree1::tree1::tree1::x-mas:
[B]Zdrowych, Radosnych Świąt Bożego Narodzenia, uśmiechu na codzień, spojrzenia w przyszłość pełnego optymizmu, i nadziei oraz wielu życzliwych duszyczek wokól siebie[/B]
[B]Aby magiczny czas świąt upłynął Wam w rodzinnej atmosferze razem z Waszym czteronożnym przyjacielem:bluepaw:[/B]
[img]http://img221.imageshack.us/img221/9765/gotoweyk7.jpg[/img]

Posted

[CENTER][B][COLOR=purple]W Imieniu Sylwii, Andrzeja i Korka, Życzę Wam Moi Drodzy Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku!!:multi:[/COLOR][/B] [/CENTER]

[CENTER][IMG]http://www.dozek.republika.pl/KorekMini.jpg[/IMG][/CENTER]

Posted

ja nie umiem takich ladnych rzeczy robic ale dzieki uprzejmosci Klaudii:loveu: tez mam karteczke :smile:
[COLOR=black]Jesteśmy daleko od siebie, ale pamiętajcie, ja w to głęboko wierzę,
jeśli jest nawet jedna osoba, która tylko myślami
chce przyciągnąć do Was to co najlepsze,
to na pewno wszechświat zawróci,
aby spełnić Wasze pragnienia.[/COLOR]
[URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img128.imageshack.us/img128/5951/achilluxb3.jpg[/IMG][/URL]
Wszystkiego najlepszego w te najmilsze ze swiat
M&M, fasolka i Achilles GLG

Posted

[quote name='anea']hej hej
czemu tu tak cicho??? Zadnych nowych zdjęć :([/quote]

Korki wypoczywają i sobie na nartach jeżdżą :evil_lol:
Ost nawet widziałam jak to Korek na nartach jeździ, ale nie stety zdjęcie nie zdąrzyło złapać Korka :evil_lol:

Posted

hej czemu tu nadal tak cicho ??:crazyeye: wiem ze Korek z nart juz wrócił :razz: a tu zadnych nowych fotek i tak jakos pusto :placz:

Ps.; wybieram sie jutro kolo południa na Pola z Tośka i było by szaleniemiło jak byście mieli ochote sie dołączyć ;) (najlepiej w powiekszonym dogowym składzie :cool3: )

Posted

Jojek coś przebąkiwała o dogowisku w następny wekend i my jesteśmy bardzo chętni :lol: . Korka też chcemy zobaczyć na żywo :multi: . Co Wy na to :cool3: ?

Posted

[quote name='simbik']Jojek coś przebąkiwała o dogowisku w następny wekend i my jesteśmy bardzo chętni :lol: . Korka też chcemy zobaczyć na żywo :multi: . Co Wy na to :cool3: ?[/QUOTE]

Simbik, Anea - na razie chyba odpuścimy dogowisko... Korkosmoka wczoraj zaatakował amstaff - nagle, bez ostrzeżenia. Policzek goi się ładnie, opuchlizna już zeszła, cieszę się, bo to oznacza, że antybiotyk działa.

Z drugiej strony - może dobrze byłoby przypomnieć Małemu, że są też dobre psy...
Sama nie wiem...

Posted

buu biedny Korek, mam nadzieje ze uraz mu nie zostanie :(. Pisz jak idze kuracja duszy i ciała :)
A co do dogowiska to ja byłam odcieta od netu i sie nie bardzo orietuje... niestety, nawet jak byscie sie wybierali, to ja pracuje wiec sie z Toska nie pojawimy :(

ale za to... jak byscie chcieli to ja bardzo chetnie bym sie spotkała za tydzien w niedziele - to taka luzna propozycja :)

moze jakies nowe zdjecia??? (niekoniecznie aktualne)

Posted

[quote name='simbik']Dużo zdrowia dla Koreczka :lol: i mam nadzieję że do zobaczenia za tydzień - bo Dogowisko przełożone na następną niedzielę :roll: .[/quote]
ooooooo jak dla mnie to super :) o ile bedziecie chcieli mnie przygarnac...

Sylvia napisz jak sie KOrek czuje i wogóle co se stało

Posted

[quote name='Sylvia_76']Simbik, Anea - na razie chyba odpuścimy dogowisko... Korkosmoka wczoraj zaatakował amstaff - nagle, bez ostrzeżenia. Policzek goi się ładnie, opuchlizna już zeszła, cieszę się, bo to oznacza, że antybiotyk działa.

Z drugiej strony - może dobrze byłoby przypomnieć Małemu, że są też dobre psy...
Sama nie wiem...[/quote]

Cześć Sylwuś :))

Jak tam nasze małe czarne słoneczko?
Mam nadzieje że policzek coraz lepiej wygląda, ale jak maluch się czuję??

Dogowisko przełożone na przyszły tydzień i mam nadzieje że isę pojawicie :))

Buziaki

Posted

Anea - wychodziłam z Potworem z klatki, zaa murku wyszedł amstaff, który w ułamku sekundy wisiał wczepiony w pyszczek Korkosmoka.
Zimne, stalowe spojrzenie, ani jedego sygnału ostrzegawczego, zacisk, potworne wycie Korka.

Pyszczek goi się wyjątkowo dobrze. Dziś byliśmy na ostatnich już chyba zastrzykach. Teraz strasznie go swędzi, a nie wolno mu tego drapać.

Wszystko powoli staje się koszmarnym wspomnieniem, Mały chyba jakoś przez to przejdzie (dziś u weta minęliśmy sie z amstaffem - i nic :multi: Korek potraktował go tak, jak wszystkie psy przed tym "wypadkiem" - chciał się bawić)

Przesyłamy buziaki i liźnięcia i przepraszamy, że wszystkich zaniedbujemy, ale teraz skoncentrowani jesteśmy na zwierzu.

Posted

To co ?? Piszecie się na Dogowisko za tydzień :lol: ??
Wybieracie się może do Bydgoszczy w lutym, bo my rozważamy:roll: i podpytuje czy ktoś znajomy się wybiera :lol: .

Posted

Sylwuś to ja :multi::lol:

I licze na to, ze się jednak zjawicie w niedziele, moze sobie przypomnisz, ze mnie juz widzialas ;)

a jak Koreczek? :shake: