Jupi Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 [img]http://img111.imageshack.us/img111/1489/dsc01179tf2.jpg[/img] śliczna fotka:lol: , świetnie razem wyglądacie:cool3: Korkosmok jest przepiękny:loveu: , taki jak mi sie marzy:loveu: nie mogę zbyt często do was zaglądać bo potem muszę walczyć z rozsądkiem i muszę sobie wmawiać : "jeszcze nie mogę mieć doga, jeszcze nie mogę mieć doga, mam 2 psy, jeszcze nie moge mieć doga...":evil_lol: Quote
halbina Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 podpisuję się w 100% pod poprzednią wypowiedzią! :lol: Quote
anea Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 hej a co tu tak pusto??? zadnych zdjec nowych :( Quote
Jupi Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 :x-mas: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1::tree1::tree1::tree1::x-mas: [B]Zdrowych, Radosnych Świąt Bożego Narodzenia, uśmiechu na codzień, spojrzenia w przyszłość pełnego optymizmu, i nadziei oraz wielu życzliwych duszyczek wokól siebie[/B] [B]Aby magiczny czas świąt upłynął Wam w rodzinnej atmosferze razem z Waszym czteronożnym przyjacielem:bluepaw:[/B] [img]http://img221.imageshack.us/img221/9765/gotoweyk7.jpg[/img] Quote
jo-jo Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 [CENTER][B][COLOR=purple]W Imieniu Sylwii, Andrzeja i Korka, Życzę Wam Moi Drodzy Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku!!:multi:[/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][IMG]http://www.dozek.republika.pl/KorekMini.jpg[/IMG][/CENTER] Quote
Kamila Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img404.imageshack.us/img404/2016/2sk9.jpg[/IMG][/URL] Quote
Hexi Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 ja nie umiem takich ladnych rzeczy robic ale dzieki uprzejmosci Klaudii:loveu: tez mam karteczke :smile: [COLOR=black]Jesteśmy daleko od siebie, ale pamiętajcie, ja w to głęboko wierzę, jeśli jest nawet jedna osoba, która tylko myślami chce przyciągnąć do Was to co najlepsze, to na pewno wszechświat zawróci, aby spełnić Wasze pragnienia.[/COLOR] [URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img128.imageshack.us/img128/5951/achilluxb3.jpg[/IMG][/URL] Wszystkiego najlepszego w te najmilsze ze swiat M&M, fasolka i Achilles GLG Quote
anea Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 hej hej czemu tu tak cicho??? Zadnych nowych zdjęć :( Quote
Hexi Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 na zdjecia trzeba bedzie jeszcze chwile poczekac korki swietuja dalej zawziecie :) Quote
jo-jo Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='anea']hej hej czemu tu tak cicho??? Zadnych nowych zdjęć :([/quote] Korki wypoczywają i sobie na nartach jeżdżą :evil_lol: Ost nawet widziałam jak to Korek na nartach jeździ, ale nie stety zdjęcie nie zdąrzyło złapać Korka :evil_lol: Quote
anea Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 to dobrze im :) Nie marze o nartach ale śniegu to mi chyba troszkę brakuje :( w takim razie czekam na zdjecia Quote
halbina Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 No, Koreczku, tylko nie wystrzelaj się osobiście w górę za wysoko! :evil_lol: Szampańskiego nastroju na dzisiejszą noc i cały Nowy Rok! Quote
anea Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 hej czemu tu nadal tak cicho ??:crazyeye: wiem ze Korek z nart juz wrócił :razz: a tu zadnych nowych fotek i tak jakos pusto :placz: Ps.; wybieram sie jutro kolo południa na Pola z Tośka i było by szaleniemiło jak byście mieli ochote sie dołączyć ;) (najlepiej w powiekszonym dogowym składzie :cool3: ) Quote
simbik Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Jojek coś przebąkiwała o dogowisku w następny wekend i my jesteśmy bardzo chętni :lol: . Korka też chcemy zobaczyć na żywo :multi: . Co Wy na to :cool3: ? Quote
anea Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 no właśnie:co Wy na to???? HOP HOP :) żyjecie??? Quote
Sylvia_76 Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 [quote name='simbik']Jojek coś przebąkiwała o dogowisku w następny wekend i my jesteśmy bardzo chętni :lol: . Korka też chcemy zobaczyć na żywo :multi: . Co Wy na to :cool3: ?[/QUOTE] Simbik, Anea - na razie chyba odpuścimy dogowisko... Korkosmoka wczoraj zaatakował amstaff - nagle, bez ostrzeżenia. Policzek goi się ładnie, opuchlizna już zeszła, cieszę się, bo to oznacza, że antybiotyk działa. Z drugiej strony - może dobrze byłoby przypomnieć Małemu, że są też dobre psy... Sama nie wiem... Quote
Kamila Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Ojej...:-( Sylwia napisz jak to sie stalo.I buziaczki dla Korka,niech sie ranka szybko goi. Quote
anea Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 buu biedny Korek, mam nadzieje ze uraz mu nie zostanie :(. Pisz jak idze kuracja duszy i ciała :) A co do dogowiska to ja byłam odcieta od netu i sie nie bardzo orietuje... niestety, nawet jak byscie sie wybierali, to ja pracuje wiec sie z Toska nie pojawimy :( ale za to... jak byscie chcieli to ja bardzo chetnie bym sie spotkała za tydzien w niedziele - to taka luzna propozycja :) moze jakies nowe zdjecia??? (niekoniecznie aktualne) Quote
simbik Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Dużo zdrowia dla Koreczka :lol: i mam nadzieję że do zobaczenia za tydzień - bo Dogowisko przełożone na następną niedzielę :roll: . Quote
anea Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 [quote name='simbik']Dużo zdrowia dla Koreczka :lol: i mam nadzieję że do zobaczenia za tydzień - bo Dogowisko przełożone na następną niedzielę :roll: .[/quote] ooooooo jak dla mnie to super :) o ile bedziecie chcieli mnie przygarnac... Sylvia napisz jak sie KOrek czuje i wogóle co se stało Quote
jo-jo Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 [quote name='Sylvia_76']Simbik, Anea - na razie chyba odpuścimy dogowisko... Korkosmoka wczoraj zaatakował amstaff - nagle, bez ostrzeżenia. Policzek goi się ładnie, opuchlizna już zeszła, cieszę się, bo to oznacza, że antybiotyk działa. Z drugiej strony - może dobrze byłoby przypomnieć Małemu, że są też dobre psy... Sama nie wiem...[/quote] Cześć Sylwuś :)) Jak tam nasze małe czarne słoneczko? Mam nadzieje że policzek coraz lepiej wygląda, ale jak maluch się czuję?? Dogowisko przełożone na przyszły tydzień i mam nadzieje że isę pojawicie :)) Buziaki Quote
Sylvia_76 Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Anea - wychodziłam z Potworem z klatki, zaa murku wyszedł amstaff, który w ułamku sekundy wisiał wczepiony w pyszczek Korkosmoka. Zimne, stalowe spojrzenie, ani jedego sygnału ostrzegawczego, zacisk, potworne wycie Korka. Pyszczek goi się wyjątkowo dobrze. Dziś byliśmy na ostatnich już chyba zastrzykach. Teraz strasznie go swędzi, a nie wolno mu tego drapać. Wszystko powoli staje się koszmarnym wspomnieniem, Mały chyba jakoś przez to przejdzie (dziś u weta minęliśmy sie z amstaffem - i nic :multi: Korek potraktował go tak, jak wszystkie psy przed tym "wypadkiem" - chciał się bawić) Przesyłamy buziaki i liźnięcia i przepraszamy, że wszystkich zaniedbujemy, ale teraz skoncentrowani jesteśmy na zwierzu. Quote
anea Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 No to trzymam kciuki zeby nie swedziało :) a tak powaznie to zdrowiejcie szybko Quote
simbik Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 To co ?? Piszecie się na Dogowisko za tydzień :lol: ?? Wybieracie się może do Bydgoszczy w lutym, bo my rozważamy:roll: i podpytuje czy ktoś znajomy się wybiera :lol: . Quote
PIKA Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Sylwuś to ja :multi::lol: I licze na to, ze się jednak zjawicie w niedziele, moze sobie przypomnisz, ze mnie juz widzialas ;) a jak Koreczek? :shake: Quote
Recommended Posts