Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Były u nas w lecznicy psy, koty, żółwie, ostatnio 2 świnki, teraz mamy do oddania 2 króliki.
Przyniesione przez wiejską kobietę w płóciennej siatce.Po prostu się znudziły. Chałupka malutka, ludzi dużo, króliki wylądowały w "chlewku" w klatce. Dzieci już wyrosły z tęsknot za własnym zwierzątkiem i mamusia je musi oddać, bo "szkoda do lasu ich wypuścić, a zakopać nie mam sumienia".... Jako że nie mam gdzie ich przetrzymać, kobieta zabrała je spowrotem do domu, tylko zrobiliśmy zdjęcia zwierzakom na stole w lecznicy, ale sprawa jest pilna.

CHŁOPACZEK ZNALAZŁ DOM, TERAZ KOLEJ NA SAMICZKĘ. JEST W DOMU TYMCZASOWYM W WARSZAWIE.

kontakt:
[email protected]
Anna 606 39 96 91 (dom tymczasowy)

Szukają domu:

1. Matka, ze 2,5 roku, brązowa z białymi znaczeniami.Łagodna, miła, zadbana.

Uploaded with ImageShack.us

Posted

Napisałam na gg do Oli. czekam na odpowiedź.
Sprawa robi sie pilna, w poniedziałek wyjeżdżam na tydzień i nie będę pilotować sprawy, a nie przypuszczam, żeby pani jeszcze te króliki trzymała....

• 2 weeks later...
Posted

Właśnie wstawiamy uszatki na Naszą stronę adopcyjną i jak dobrze pójdzie w najbliższym czasie umieścimy je w Naszych domach tymczasowych musimy tylko wszystko do końca dograć.

No i potrzebowalibyśmy kogoś kto mógłby przywieźć je do Warszawy... Znalazłby się ktoś chętny? :)

Musimy jak najszybciej to wszystko zorganizować bo robi się co raz zimniej a króle z pewnością nie mają tam odpowiednich warunków :(

Posted

Dzieki, Madziu, za wstawienie ich na stronkę.
Może uda mi sie podać króliki do Warszawy w niedzielę wieczorem, trzeba by je było odebrać z Żoliborza.

Posted

Mam chetną na jednego królika. To mama chłopaka z klasy Agi, ma gołębie, szynszyla i rybki. Taki pozytywnie zakręcony młodzieniec i własnie dzwoniła jego mama, czy te króle aktualne. Podałam kontakt do włascicielki. Jutro ma wziąć, ale na miejscu zadecyduje, którego.

Posted

Drugi królik, ta samiczka, pojechała dziś do Warszawy. Będzie u mojej siostry na Żoliborzu. Moze to być dom tymczasowy i króliczka może spokojnie czekać na domek stały.

• 2 weeks later...