sekkmet Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Hej Potrzebuje osoby, która by sprawdziła jeden domek w Lubsku i naszego psiaka niedawno adoptowanego. Pewna rodzina zaadoptował naszego Dzidziusia -mix amstafa z buldogiem. Pies dominat dosyć z mocny charakterem co skończyło się po kilku dniach telefonem, ze z psem sobie nie radzą i oddają, że Dzidziuś się na wszystkich rzuca i jest agresywny. Czekaliśmy na Dzidziusia dwa dni, po czym zadzwoniliśmy czemu nam go nie przywieźli, na co Pan odpowiedział krótko "już sobie z nim poradziłem" i odłożył słuchawkę. Stąd mój niepokój. Czy poradzenie to podniesie ręki na psa, zamknięcie go w budzie, czy faktycznie się "dogadali" Quote
koelka Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Trochę to dziwne. Podrzuciłam osobie z okolic Żar, bo to trochę bliżej. Quote
kryminalny Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Proszę o PW z danymi osoby, która adoptowała pieska, postaram się jak najszybciej sprawdzić co dzieje się z czworonogiem Quote
ania z poznania Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Kochani, potrzebuję pilnie osoby do sprawdzenia domu w Goli, dla tej suni, jest w ciąży, w przytulisku, potrzebuje na cito DS/DT i sterylki aborcyjnej: http://www.dogomania.pl/threads/197367-Amstaffka-ci%C4%99%C5%BCarna-w-schronie-sterylka-i-DT-potrzebne-na-CITO!!!!!!!!!! Proszę, pomóżcie! Quote
SYLWIA7 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Gdzie dokładnie leży ta Gola? W Lubuskim? Czy już coś wiadomo z tym Lubskiem? Quote
Recommended Posts