Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:modla::bye::thumbs:o losie jak cudnie ! Koruniu wiec Bingus do ciebie na dt juhuuuuuuuuuuuu!trzymamy mocno caluski czasa maluchina kciuki , bedzie dobrze , ale cudownie , cioteczki postokroc cudowne :multi:niechaj sie uda wszysciutenko!

Posted

Bingo jest rewelacyjny :)
bardzo grzeczny, nie niszczy
niezbyt idzie mu jedzenie chrupek z miseczki...nie wie jeszcze o co z tym chodzi? ;)
nie daję mu ich jeszcze ale buszuje w miseczkach kocich i Portosa

poza tym je prawie wszystko :)

świetnie podaje łapeczkę, podchodzi i delikatnie zaczepia mnie łapką :)
interesuje go wszystko :)
próbuje wykumac o co chodzi z tymi kuwetami, a zwłaszacza z tymi "drewienkami" w srodku ;)
lezenie i chodzenie po nich juz zaliczył :)

na spacerach też bardzo grzeczny, reaguje na zawołanie i ciagle sprawdza czy idę za nim :)

Posted

umawiamy sie jednak na jutro, w legnicy na odbior Binguska, ok?
na noc go brac, to bezsens, nowe miejsce na noc, bedzie chodzil i plakal za Toba. lepiej w dzien, zeby zdazyl poznac katy poki widno bedzie

ugotuje mu ryz z udkiem i marhcewka, pietrucha. dzis ide do zoologa kupic mala ilosc suchego z jagniecina na probe. i smyczke

zabawki pewnie bedzie sobie sam wybieral sposrod dzieciecych zabawek mojego malego, wiecznie porozwalanych po calym mieszkaniu :) tylko, zeby te tansze sobie wybieral... hehe

Budrysek wez jego wszleie papiery, zwlaszcza takie, w ktorych bedzie napuisane, jakie leki przyjmowal i na co chorowal
pojde z nim do mojego weta w przyszlym tyg, nie wiem,czy moze krew mu zbadac na pewno przynajmniej?
i tak u weta jego ogloszonko adopcyjne bede wieszala, wiec sie wybierzemy razem

fotki beda na watku na biezaco

Posted

Bingus juz u mnie
niedawno przyszlismy. ogrodek juz zwiedzil
w aucie plakal za budrykiem :( a na koniec sie uspokoil i polozyl przy kolanach

teraz patrzy, na czym zycie domowe polega u nas :)
siusiu zrobil na trawce. jesc ryzu nie chce, jak na razie

mam wszystkie tabletki i opisy weta

Posted

[quote name='mikoada']Super to w takim razie powodzenia, oby chłopak szybciutko wracał teraz do sił :) a i czekamy niecierpliwie na zdjęcia Bingusia ;)[/QUOTE]

fotki na pewno dzis jakies zrobie i po 20stej wstawie, bo wtedy mam juz spokoj w domu
Bingo zajal sobie teraz dywanik na przedpokoju, wiec tam mu polozylam polar i kocyk. Miski tez tam ma, z braku oddzielnej kuchni w moim domu, mam tylko aneks z barem.

Kupke w domu probowal zrobic, wiec bieg na dwor i na schodach zrobil w powietrzu.

Moj synek, gdy zaczal chodzic na czworakach, Bingo zobaczyl kompana do zabaw ;)
a pozniej obwachiwal mu pieluche bardzo i wkoczyl na plecy, uzywajac sobie, dopoki nie podeszlam mu przeszkodzic. Probowal jeszcze 3 razy, ale na wyrazne, nie wolno i zepchniecie, odpuscil. Zobaczymy, czy bedzie probowal znow.
Synkowi zreszta sie podobala zabawa z pieskiem :D

Posted

ale fajne newsy:) ... widzę kora przygotowana mentalnie na maxa:). Jestem ciekawa tego obrazu, kiedy Bingo wskakuje na plecy Twojego maluszka, chętnie bym się pouśmiechała do takiego obrazka :)

Posted

:)
nie robilam fot, bo na poczatku, jak przyszedl, nie chcialam go jeszcze tym stresowac. a teraz od ...19? on sobie lezy wciaz w spokoju. spacerek i na swoje wyrko polecial.
duzy stres dla niego :(
ale ryzek zjadl slicznie :)
bardzo lubi spacerki, widzi smycz i wie o co chodzi :)

w aucie tak plakal za budrykiem ...:(

w papierach od weta ma wpisane STAN AGONALNY. masakra......

jutro, niestety jedziemy do babci na imieniny i nie zostawie go samego, jedzie z nami. znow nowe miejsce i nowi ludzie :( ale tylko 3-4 osoby nowe. na 2-3 godzinki

ale pozniej juz bedzie wszystko normalnie, bedziemy sie uczyc siusiac na dworze, chodzic na smyczy, siadac. musz poczytac w necie o tresurze... no i w pn lecimy po szeleczki do sklepu, bo obrozka ciut za duza. dorobimy zaraz dziurke, bo sie boje, ze sie wymknie na spacerze.

Posted

4, czy 5 to zadna roznica :D

nocka bardzo spokojna. bingos grzecznie spal w spokoju
rano spacerek i siusiu.
ciezko go rozkrecic do zabawy, tzn probuje, ale nie wie chyba, o co chodzi?

ja moje dziecko lezy na ziemi to on od razu reaguje, warzy sobie i go troche szarpie, a potem zaczyna zycia uwzywac.. po chlopiecemu
bawi sie,jak z innym szczeniakiem

ale zabawkami, ganianie, szarpanie, to srednio z werwa. podejmuje, ale krotko i bez entuzjazmu wielkiego

do ryzu dorzucilam mu tez puszke animondy wolowina dla juniora i nie chce jesc... szyneczka (bez konserwantow) najlepiej mu smakuje.
slicznie daje lapke, stoi na tylnych nogach, jak prosi o szyneczke. a nawet zna komende siad ;)

na lozka nie probuje wchodzic. ja go nie zachecam. nie wiadomo,czy ds bedzie sobie zyczyl psa w lozku przyjmowac. wiec nie bede go tym rozpieszczac

zaraz drugi spacerek

Posted

moje Maleństwo :)
pusto bez niego :(

mam tez troszkę fotek to wkleje pozniej

w piatek mial kąpiel, siedział taki wystraszony w brodziku ale dzielnie ja zniósł :)
trzeba bedzie wyszczyścic mu uszka

w sobotę na turnieju był maskotką. nie było osoby która przeszłaby bez głaskanka :)

kora trzymam kciuki za Was :)