nikit1 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [CENTER][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=navy][B]Dużo radości i miłości,[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=navy][B]spełnienia niespełnionych[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=navy][B]magii w magicznym roku z siódemką [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=navy][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=navy][B]życzę ja i czworonogi ;)[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=3][COLOR=red][/COLOR][/SIZE] [COLOR=red][SIZE=3][B]a Tobie Hugusiu życzymy abyś dalej tak dzielnie i z taką pasją pomagał "dwunogom" no i dużo dużo zdrówka :multi:[/B][/SIZE] [/COLOR][/CENTER]
nikit1 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Czy ktoś oglądał dzisiejsze FAKTY w TVN i widział Pana Batera? zabalował chłopak :lol:
nikit1 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 gubił się w zeznaniach i myśli mu tak galpowały, że nie mógł ich pozbierać do kupy :loveu:
Kardusia Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [COLOR=Blue][B]Filla[/B] - :klacz::klacz::klacz: ale fajnie rozpoczęłaś Nowy Rok :multi::multi::multi:. Przyjmij od nas serdeczne gratulacje z okazji powiększenia Waszej gromadki [/COLOR][CENTER][COLOR=Blue] [IMG]http://img521.imageshack.us/img521/7219/mamciaow4.gif[/IMG] [/COLOR][/CENTER] [COLOR=Blue] [/COLOR][CENTER][COLOR=Blue]i uściśnij Filusiowe łapki. Niech maluchy zdrowo się chowają[/COLOR]! [/CENTER]
Kardusia Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [B]Zachraniarka [/B]- a Ciebie proszę, szepnij na Hugusiowe uszko parę miłych i ciepłych słówek od nas, życzymy mu zdrówka i psiej radości na wszystkie dni, by każdego dnia stąpał po ścieżkach usłanych kawiatkami, [IMG]http://img402.imageshack.us/img402/7875/drogakwiatowaru2.gif[/IMG][IMG]http://img402.imageshack.us/img402/7875/drogakwiatowaru2.gif[/IMG] a od Dolki wirtualna różyczka dla zacnego jubilata: [IMG]http://img102.imageshack.us/img102/681/380yczeniahugona5.gif[/IMG]
borsaf Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [B][SIZE=4][COLOR=Red]Sto psich lat dla Hugusia od cioteczki Borsaf i Regonika![/COLOR][/SIZE][/B]
borsaf Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Jaki blogi spokój zapanował....aż dzwoni ciszą:lol: Czy ja juz mówiłam, ze mam najwspanialszego psa pod slońcem? Ponad półtoraroczny młodzieniec i dał sie zawojować 4,5 miesięcznej szczeniarze. Swoja własną miske obchodzil w koło bo szczeniara przy miskach warowala i...warczała! Sprawdziłam i zabrałam jej miske, ucho wędzone i inne smakołyki, potem dzieciaki to samo robiły...nic, zero reakcji, tylko czekala spokojnie jak dostanie...ale Regonowi nie pozwalała sie zbliżyć. Jak z taka postepować? Najgorzej, ze na osiedlu wszyscy swoje psiaki na smyczy i daleko od innych, a jej potrzeba psiaków różnego temperamentu by nawet po nosie dostała bo nie zawsze sie taki Regonik trafi. Ale to juz ich zmartwienie o kumpli dla Dżagi. Natomiast Regonik sie cofnąl w rozwoju:mad: Po wyjeździe rodziny połozylismy się na drzemkę na godzinke i...wstajemy, piestz sie z posłania dźwignął...do łazienki...kawke zaparzyłam, a tu w korytarzu...kałuża!, tam gdzie spała Dżaga.:mad: Wychodzi na to, ze starego konia będe chwalic jak siku na trawce zrobi hihihi. Mam nadzieje, ze to przejściowe i jutro, pojutrze wejdzie w koleiny i będzie po staremu.
zadziorny Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [B]Borsaf[/B] nie przejmuj się tak :shake:. U psa to normalne - znaczy teren :roll: :cool3: :eviltong:.
zadziorny Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [B]Filla[/B], niech się [B][COLOR=Magenta]NOWOROCZNE[/COLOR][/B] noworodki zdrowo chowają :cool3: :loveu: :multi:.
bajadera Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]No cisza, spokój, petard nie ma. Tylko słychać, jak się koty marcują ! Styczeń cholibka :diabloti: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
bos Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [SIZE=5][COLOR=Red][B]Dla HUGUSIA dużo , dużo zdrówka i udanych akcji [COLOR=Black]Filla [COLOR=SeaGreen]niech Ci noworoczne kluchy rosną zdrowo i szczęśliwie ku Twojej i ich przyszłych właścicieli radości :loveu: :loveu::loveu::multi: :multi: :multi: [/COLOR][/COLOR][/B][COLOR=Black][COLOR=SeaGreen][SIZE=2][COLOR=Black]Ale mamy wysyp szczeniorów na terierach w samej koncówce roku ....i zaczęliśmy też dobrze......huraaaaa:multi: :multi: :multi:[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
Kardusia Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='borsaf'](...) Natomiast Regonik sie cofnąl w rozwoju:mad: Po wyjeździe rodziny połozylismy się na drzemkę na godzinke i...wstajemy, piestz sie z posłania dźwignął...do łazienki...kawke zaparzyłam, a tu w korytarzu...kałuża!, tam gdzie spała Dżaga.:mad: Wychodzi na to, ze starego konia będe chwalic jak siku na trawce zrobi hihihi. Mam nadzieje, ze to przejściowe i jutro, pojutrze wejdzie w koleiny i będzie po staremu.[/quote] [B]Borsaf [/B]- :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...Regon doprowadza do stanu pierwotnego swój rewir :mad:. Dość dobitnie dał do zrozumienia, że w jego domu - to jego prawo pierwosiku ;). Słodki, kochany Regonik :p... [B]Flaire [/B]- bardzo Cię proszę :modla:o przypomnienie tematu "ciąża urojona" . Ali mówila, że kiedyś pisałaś na ten temat i o jakiejś diecie warzywnej w tym okresie :hmmmm: .Mamy "mały problem"...
coztego Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [COLOR="Blue"][SIZE="4"]Hugusiu, :multi: :loveu: Wszystkiego Najlepszego! Duuuużoooo zdrowia, szczęścia i żeby Ci żaden terier na głowę nie wylazł ;)[/SIZE][/COLOR] [B]Filla[/B], gratulacje! :kciuki:
rita60 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [B]Filla [/B]gratulacje z okazji narodzin trzech małych urwisow:klacz::laola:
Filla Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [B]Kardusia.[/B] Fila jest cała wyściskana, nie tylko łapki. Dziękujemy również za gratulacje i życzenia [B]Zadziornemu, Bosowi Coztego, Ricie, wcześniej Flaire, Gosi i Luce. Dziękujemy Wam wszystkim. [/B]Wstawiłabym chociaż z 3 zdjęcia kilkugodzinnych klusków, ale nie potrafię. Może jest ktoś komu nie sprawiłoby to trudności. Przesłałabym na maila. Mam pliki ok. 1.4 mega. W tej chwili nie mam głowy do nauki, ale obiecuję że niebawem się nauczę.
Flaire Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='Kardusia'][B]Flaire [/B]- bardzo Cię proszę :modla:o przypomnienie tematu "ciąża urojona" . Ali mówila, że kiedyś pisałaś na ten temat i o jakiejś diecie warzywnej w tym okresie :hmmmm: .Mamy "mały problem"...[/quote]Kardusia, napisz dokładniej, na czym problem polega (dokładne objawy) - może byc na priw. Chodzi o to, czy sunia ma mleko? Bo z tą dietą chodzi właśnie głównie o wysuszenie. Mój wet zalecił i u Misi zadziałała rewelacyjnie.
Ali26762 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [B]Filla[/B] - gratulacje ogromne i niech się maluszki zdrowo chowają :loveu:
Ibolya Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='Filla'][B]Kardusia.[/B] Fila jest cała wyściskana, nie tylko łapki. Dziękujemy również za gratulacje i życzenia [B]Zadziornemu, Bosowi Coztego, Ricie, wcześniej Flaire, Gosi i Luce. Dziękujemy Wam wszystkim.[/B] Wstawiłabym chociaż z 3 zdjęcia kilkugodzinnych klusków, ale nie potrafię. Może jest ktoś komu nie sprawiłoby to trudności. Przesłałabym na maila. Mam pliki ok. 1.4 mega. W tej chwili nie mam głowy do nauki, ale obiecuję że niebawem się nauczę.[/quote] [COLOR=blue][B]Filla[/B] jeżeli bardzo Ci się nie spieszy, to ja mogę Twoje fotki wstawić wieczorem, możesz je przysłać na: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [/COLOR]
nikit1 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='zadziorny'][B]Borsaf[/B] nie przejmuj się tak :shake:. U psa to normalne - znaczy teren :roll: :cool3: :eviltong:.[/quote] U nas też od jakiegoś czasu mamy dziwną akcję z Rollkiem, który regularnie obsikuje niektóre domowe sprzęty. Wydaje mie się że to te o które wcześniej ociera się Julka. Może macie pomysły o co chodzi i jak go tego oduczyć? :shake:
Mokka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='nikit1']U nas też od jakiegoś czasu mamy dziwną akcję z Rollkiem, który regularnie obsikuje niektóre domowe sprzęty. Wydaje mie się że to te o które wcześniej ociera się Julka. Może macie pomysły o co chodzi i jak go tego oduczyć? :shake:[/quote] Łeb ukręcić :evil_lol: .
INA Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 no dobrnęłam do końca wątku a ciężko było -- musiałam przeczytać ciekawą dyskusyję przedsylwestrową potem podejrzeć jak się przygotowywaliście do Sylwestra i bawiliscie...:cool3: :lol: :razz: niestety dopiero wieczorem wróciliśmy z wyjazdu więc nadrabiam... [SIZE=5][COLOR=magenta]Wszystkim terieromaniakom życzę dużo szczęścia w 2007 roku, aby nigdy nie było powodów do dołów i deprsji tylko samej radości z życia aby cele które sobie postawimy spełniły się , żebyśmy nigdy nie czuli się samotni no i aby nasze piechy były z nami szczęsliwe i nigdy nam nie chorowały.[/COLOR][/SIZE] [B][SIZE=5][COLOR=blue]HUGUSIU - DUŻO, DUŻO ZDRÓWKA ABYŚ MÓGŁ JESZCZE PRZEZ WIELE LAT CIESZYĆ SIĘ DOBRYM ZDRÓWKIEM ABYŚ ZAWSZE POZOSTAŁ TAKIM JAKM JESTEŚ TERAZ. [/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=5][COLOR=darkorange][I]DLA BABCI FILLI OGROMNE GRATULACJE NIECH MALUSZKI ROSNĄ ZDROWO KU UCIESZE PAŃCI .[/I][/COLOR][/SIZE]
Kardusia Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [B]Flaire [/B]- właśnie chodzi o "zbędne" mleko...zalega pokarm bez maluchów :-(...I jest taka bidna, robli maślane ślipia- coś chce powiedzieć - a zapomniała słów...:roll: Jest to jej pierwsza urojona ciąża. W ubiegłym roku (19 maja) urodziła jedno maleństwo i pierwsza cieczka po tamtym porodzie pojawiła sie 9 października. Dwa tygodnie temu powiększyły się gruczoły, a z sutek (jak się delikatnie pociśnie -lecz staram się ich bez potrzeby nie ciskać,żeby bardziej nie pobudzac do pracy) wydobywa się pokarm. Jest ospała, apatyczna, przytula pychol do każdej części mojego ciała, ale nie odmawia :lol: papciu. Jak zwykle - wsio pożarte. Daję jej mniejsze porcje żarcia. Dużo spacerujemy, nawet więcej teraz ma ruchu, lecz nie ma ochoty na harce. Jest powolniejsza, dokładnie tak jak wtedy, gdy była w ciąży.Sądzę, że w obecnym stanie rzeczy z powodzeniem mogłaby być mamką :roll:. Obawiam się zastoju pokarmu i konsekwecji :-(... Flaire - co kochana radzisz???
zadziorny Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Wstawiam fotki od [B]Filli[/B] :cool3: :loveu:: [IMG]http://img166.imageshack.us/img166/335/fila852hn6.jpg[/IMG] [IMG]http://img389.imageshack.us/img389/4999/fila869at9.jpg[/IMG] [IMG]http://img356.imageshack.us/img356/5646/fila871sk7.jpg[/IMG]
Kardusia Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [B]Zadziorny[/B] - jesteś fajnym kumplem :multi::multi::multi:...dopiero zajrzałam na wątek, nie zdążyłam pomarzyć, żeby maluchy na fotach obejrzeć, a tu....już widzę :crazyeye: trzy śliczne Filusiowe czarniutkie landryneczki:loveu::p:lol::multi::loveu::lol::p. [B]Filla - [/B]zazdroszczę Ci tego widoku :p, chyba teraz telewizor Wam niepotrzebny ;). Jeszcze raz: czułości dla mamuśki i jej maluszków. A faktycznie to duże kluseczki i jakie błyszczące... wymiziane z każdej strony:p
Recommended Posts