Mokka Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 No to zawiadom dziewuchy - imprezka u Flaire w drugi dzień Świąt. Będzie dużo wina :evil_lol:
Flaire Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='Mokka']No to zawiadom dziewuchy - imprezka u Flaire w drugi dzień Świąt. Będzie dużo wina :evil_lol:[/quote] Mokka, ja w drugi dzień Świąt nie dam rady... :shake: Przed wyjazdem nie dam rady zakupić żadnych wiktuałów ani dodatkowego wina... Może w czwartek?
Anisha Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='Flaire']Mokka, ja w drugi dzień Świąt nie dam rady... :shake: Przed wyjazdem nie dam rady zakupić żadnych wiktuałów ani dodatkowego wina... Może w czwartek?[/quote] Umówcie się na czwartek! :multi: W końcu dlaczego tylko Trójmiasto ma mieć wtedy dogomaniacko fajnie? :cool3:
Mokka Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Flaire,o jakich wiktuałach Ty mówisz? Po Świętach wszystko będzie przeżarte, nie na jedzenie do Ciebie przyjdą. Każdy przyniesie po kawałku ciasta i będzie git. A winko wypijemy kulturalnie, w eleganckich kielonkach, a nie będziemy chlać litrami :evil_lol: . [quote name='Flaire']Może w czwartek[/quote] :roll: Wieczorem, po pracy?
Anisha Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='Mokka']wypijemy kulturalnie, w eleganckich kielonkach, a nie będziemy chlać litrami :evil_lol: .[/quote] Łeee, to nie będzie tak fajnie jak u nas... :roflt: :roflt: :roflt:
aga_ostaszewska Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='Flaire']A tak w ogóle to myślę, że może by się przydała u mnie jakaś imprezka? My we dwie 3 litrów nie obrobimy, natomiast dla PATI i agi_o to trzebaby jeszcze drugą taką butelkę co najmniej dokupić... :evil_lol:[/quote] [B]Flaire: [/B]Jak zwykle masz swietne pomysly! Ja jestem bardzo ZA spotkankiem od 26 jestem uwolniona od mojego czterolapnego potwora, ktory wybywa na dzialeczke. Prosze tylko powiadomcie mnie o spotkanku np. smskie bo ja nie mam dostepu do netu w domku :mad: Kochani airedalowcy, poniewaz dzis moze byc ostatni dzien przed swietami z dostepem do nety, to... [SIZE=5][COLOR=SeaGreen]Wesołych, zdrowych, radosnych, spedzonych w milej atmosferze Swiat Bozego Narodzenia zyczą... [/COLOR][/SIZE][IMG]http://img187.imageshack.us/img187/718/agachristmaskf2.jpg[/IMG] obrobka foto: Ali :loveu:
Flaire Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='Mokka']:roll: Wieczorem, po pracy?[/quote] No, tak myślałam. A co Ty, przed południem chcesz pić? :roll: Więc co Ty na czwartek? aga_o już jest za, trzeba jeszcze tylko kilka osób zaprosić, winka dokupić i będzie git! :-) [SIZE=1]A jak nie masz co robić w drugi dzień Świąt, to my się chętnie na spacerek względnie szkolonk wprosimy! :evil_lol: [/SIZE]
Flaire Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='Flaire']trzeba jeszcze tylko kilka osób zaprosić[SIZE=1] [/SIZE][/quote]Oczywiście dogomaniaków tu obecnych serdecznie zapraszam! :-) Mokka obiecuje, że będzie duzo wina! :-)
Mokka Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Mokka ma 3 litry :evil_lol: . Sama nie obali, oczekuje propozycji :lol: . A w drugi dzień możemy się na spacerek wybrać. Dostaniesz herbaty :lol: .
zachraniarka Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='Anisha']W pewnym sensie Ludwik ułatwiłby nam robotę :evil_lol: , ale jednak byłoby mi przykro, więc zastanów się i zadecyduj - ufam, że znasz Ludiego i najlepiej wiesz jak będzie dobrze. ;) Ja się zgadzam, cokolwiek postanowisz... :loveu:[/QUOTE] Przemyślę wszystko i jak mówiłam zobaczę jak się będę czuć. Jeżeli chodzi o imprezy plenerowe to jest zawsze spokój, bo psiaki mogą sobie regulować dystans. Niestety zamknięte pomieszczenia nie dają komfortu i w razie czego szorstki, który ma dosyć skakania po głowie nie może sobie odejść na bok.. Zobaczymy najwyżej w chwilach, kiedy moja królewna poczuje się za bardzo dotknięta będzie lądowała na moich kolanach to szybko rozwiewa jego dąsy i fochy.. :lol: :lol: [quote name='niedzwiedzica']Hola,dziewczyny, mi też byłoby przykro,gdyby Ludwis wytrymował i zjadł potem Szagusia :evil_lol::eviltong: Hesiną piersia wykarmiony ;) mój kolanowiec :loveu:[/QUOTE] Szagusia by nie dał rady zjeść- Ludwiczek nie ma aż tak dużego brzuszka by go pomieścić :roll: ;) ;) [quote name='Flaire']A więc tak: Locia już po zabiegu[/QUOTE] No to puszczam paluchy i życzę by już nic nie odrastało tam gdzie nie trzeba! [quote name='Anisha']Umówcie się na czwartek! :multi: W końcu dlaczego tylko Trójmiasto ma mieć wtedy dogomaniacko fajnie? :cool3:[/QUOTE] Oooooooo! To jest pomysł! W kulminacyjnym momencie zadzwonimy do siebie i każda z każdą zamieni dwa słowa- i to dopiero będzie integracja! :D
zachraniarka Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Mi też się udało stworzyć świąteczną kartkę, nie tak ładna jak autorstwa [B]Ali[/B], ale jest :) Razem z nią składam Wam wszystkim najlepsze życznienia świąteczne, samych wspaniałości, radości, miłości i spełnienia marzeń: [IMG]http://img228.imageshack.us/img228/5674/xmasku4.jpg[/IMG] Najlepszego świątecznego życzą: Asia, Hugusio i Ludwiczek :x-mas:
borsaf Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [B][COLOR=Green]Kochani, moze sie we wigilię do kompa nie dostanę....więc już dzisiaj, życzę Wszystkim Pogodnych, Radosnych Swiąt, bogatego Gwiazdorka i wielu mile spedzonych chwil w gronie najbliższych. W wigilię znad światecznego stołu, przy dzieleniu opłatka poslemy z Regonikiem i Dżagą do Wszystkich Dogomaniaków dobre fluidy. Posluchajcie klikając na renifery:lol: [/COLOR][/B][URL="gg:http://c.icq.com/img/friendship/static/card_7944_rs.swf"]http://c.icq.com/img/friendship/static/card_7944_rs.swf[/URL]
Flaire Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 A ja właśnie sobie wróciłam z wyjątkowo udanych zakupów!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Musiałam kupić troszkę jedzenia i oczywiście bałam się, że we wszystkich sklepach będą się działy rzeczy straszne, nie mówiąc już o korkach na dojazdach... :roll: Więc wymyśliłam sobie, że podjadę autobusem do nowootwartego sklepu, w którym niedawno byłam, i który mi się podobał, a świecił pustkami. No i udało się! Sklep bardzo dobrze zaopatrzony, wszystko kupiłam z karpiem włącznie, w kolejce nie musiałam stać, nieopodal była apteka, gdzie wykupiłam locine kropelki do ślepiów i jeszcze sklep zoologiczny, gdzie kupiłam ostatnie prezenty dla moich suń i Figara, jamiora, u którego spędzimy Wigilię. :-) A więc teraz biorę się za pichcenie i ubieranie choinki, a jutro dokończę trymować Misię i w drogę! Na pewno jeszcze nie tu raz zajrzę, ale wszyscy już składają życzenia, więc ja też. Nie mam żadnej pięknej kartki, ale moje życzenia są nie mniej szczere - wszystkim nam życzę zgodnych i pogodnych, miłych, OPTYMISTYCZNYCH świąt - w końcu takie mają być święta Bożego Narodzenia - spędzonych w rodzinnym cieple z najbliższymi.
zachraniarka Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='Flaire']OPTYMISTYCZNYCH świąt[/QUOTE] [B]Flaire[/B] dzieki Twoim życzeniom OPTYMISTYCZNIE zaczęłam myśleć o tym, że szczeniaki zrodzone po labie, pierdlu i pinczerce miniaturowej mogą być niezłe psychicznie i szkaradne prawie jak rasowe użytki :megagrin: :megagrin:
Terriermania Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='Anisha']Z wieści gorszych - dołączam do grona tych z auto-problemami. :-([/QUOTE] Jak chcesz pożyczę Ci swój pojazd, dzrwi są sprawne, można wsiadać z obu stron, bo nie ma skrzyni biegów pośrodku, jest przy kierownicy, to automat :evil_lol: tylko czasami pompa paliwa się wyłącza...:eviltong:
coztego Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='zachraniarka'][B]Flaire[/B] dzieki Twoim życzeniom OPTYMISTYCZNIE zaczęłam myśleć o tym, że szczeniaki zrodzone po labie, pierdlu i pinczerce miniaturowej mogą być niezłe psychicznie i szkaradne prawie jak rasowe użytki :megagrin: :megagrin:[/QUOTE] Dobre, dobre :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [B]Misiuniu!!![/B] Wszystkiego Najlepszego Ci życzę!!! Żeby Pańcia i Locia były dla Ciebie dobre i kochały Cię zawsze i wszędzie, bez względu na to, co Ci wpadnie do ślicznej łepetynki :loveu:
Terriermania Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Misiu ( [B]Niedźwiedzico[/B]) i [B]Misiu[/B]:Dog_run: :loveu: z okazji Urodzin najlepsze życzenia :Cool!: A tak poza tym, to zobaczcie, co znalazłam w swoim tel: [IMG]http://img247.imageshack.us/img247/4982/swallower7.jpg[/IMG] To chyba z Nowego Dworu w październiku i coś mi się wydaje, że Swallow zagroziła mi wtedy, że jak wkleję to zdjęcie, to ona mnie zabije :mad: Ja słowa dotrzymałam :eviltong:
Terriermania Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [B][COLOR="Red"]Moi Drodzy Dogomaniacy! Z okazji nadchodzących Swiat Bozego Narodzenia życzę Wam i Waszym rodzinom zdrowia, spokoju, ciepła i przyjaznych ludzi wokół, prezentów i radości w czas świateczny i na Nowy Rok[/COLOR][/B] :tree1: ....... i wiecej postów.. :loveu:
Kardusia Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [COLOR=DarkRed][I][B]Kochanym Dogomaniakom z okazji Świąt Bożego Narodzenia - życzę wszystkiego, czego tylko z tej okazji pragną... i dedykuję tę fraszeczkę: [/B][/I][/COLOR][IMG]http://img315.imageshack.us/img315/3074/psiakfm8.gif[/IMG] [COLOR=DarkGreen][B][I]Radosnego świętowania I ogonkiem merdania... Radości i uśmiechu Bez zbędnego pośpiechu. Zamyślenia... I gwiazdki spełnienia.[/I][/B][/COLOR] [COLOR=DarkGreen][B][/B][/COLOR] [COLOR=DarkGreen][B][/B][/COLOR] [COLOR=Sienna][B][I]A... i przy okazji - dwóm jubilatkom : Misi i Misi - wszystkiego NAJ, Naj,Naj....i buziaczki :kiss_2:. [/I][/B][/COLOR]
Ali26762 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [COLOR="Blue"][SIZE="3"][B]Misiaki[/B] kochane (ludzkie i psie), wybaczcie brak kwiatków i prezentów, niemniej ogromnie szczerze życzę Wam tego, czego życzyłabym sobie samej [/SIZE][/COLOR]:loveu: [B]zach[/B] - piękna karteczka, bardzo mi się podoba :) I nie jest to kurtuazja :)
Anisha Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [COLOR=darkgreen][B]Kochani,[/B][/COLOR] [COLOR=darkgreen][B]z okazji nadchodzących Świąt życzę Wam, żeby te dni upłynęły w zupełnie magicznym nastroju, były pogodne, ciepłe i pełne radości.[/B][/COLOR] [COLOR=darkgreen][B]Poza tym żeby Paniom Domu wszystkie potrawy wyszły rewelacyjnie, świąteczni goście żeby byli tymi najbardziej oczekiwanymi i żeby przyszedł do Was bardzo bogaty święty Mikołaj! :lol: [/B][/COLOR] [B][COLOR=darkgreen][IMG]http://img346.imageshack.us/img346/9691/choinka1on2.gif[/IMG][/COLOR][/B]
zachraniarka Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 No to zdaję relację.. Siostrę z suczami powitałam wcześniej sama na parkingu pod domem i zaczęłyśmy od przygotowań Tyry. Obsikałyśmy ją całą jakimś sprayem, założyłyśmy gacie (też obsikane) i ruszyłyśmy na spotkanie z moimi potworami. Wpadłam na kolejny pomysł, żeby w pierwszym momencie wziąć Tyrę na ręce a na pierwszy ogień puścić Maję, która jest wysterylizowana. Pierwszy moment jednak nie był w ogóle zły, bo Huguś zwariował z radości na widok mojej siostry, a Ludwik zwariował na widok mój (w końcu 10 minut mnie nie było..). Tak czy siak sucze zostały zignorowane. W końcu jednak moje chłopaki postanowiły sprawdzić co to nas odwiedziło. Obwąchały dokładnie, postrzykały zębami, no i póki co jest spokój.. No z Hugusiem musiałam przeprowadzić dobitną rozmowę, po której stwierdził, że nie warto się zalecać.. No a Ludwiś jak to Ludwiś strzyknął dwa razy i stwierdził, że to nic fajnego.. Także nie jest źle :D
zachraniarka Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='zachraniarka']Także nie jest źle :D[/QUOTE] Czy to ja napisałam, że nie jest źle.. Zaraz zamorduję Hugusia :mad:
zachraniarka Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Hugusio ma wielką ochotę na miłość, tak wielką, że zablokował mu się mózg i jak coś do niego mówię to tylko patrzy się takimi pustymi, maślanymi oczkami- obrzydlistwo! Na razie został odesłany na posłanie i ma zakaz opuszczania tego miejsca, trudno jak się nie umie zachować.. Leży teraz, stęka i dyszy.. a ja mam ochotę mu łeb ukręcić.. Na szczęście z szorstkim nie ma najmniejszych problemów, totalnie ignoruje sucze. Przynajmniej jeden potrafi się zachować, bo jakby dwa takie jurne się trafiły to jakiś obłęd by był :shake:
Recommended Posts