Terry Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [B]coztego [/B]nie masz pojecia co ja sie nakombinowalam , zeby mi te trzy diabliki tak razem siedzialy .Wiedzialy , ze im nie wolno a tu nagle pancia kaze siedziec :evil_lol: .
fjolka Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 terry tak, tylko odpisywalam na inne jeszcze:roll: ale juz powinien byc
Wind Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [B]coztego,[/B] To takie jak pokazala Ali, tylko wyzsze znajdziesz w CCC. Z zamszu, albo ze skory, wiazane, na grubszej, karbowanej podeszwie. Fajne sa, a i Twoje stawy powinny byc kontentne :razz:
coztego Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [quote name='Wind'][B]coztego,[/B] To takie jak pokazala Ali, tylko wyzsze znajdziesz w CCC. Z zamszu, albo ze skory, wiazane, na grubszej, karbowanej podeszwie. Fajne sa, a i Twoje stawy powinny byc kontentne :razz:[/QUOTE] [SIZE="1"]Przysięgłabym, ze ten post był na Walijczykach :cool3:[/SIZE] Może w stołecznych CCC, bo w naszych nie uświadczysz :angryy:
Wind Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [B]coztego,[/B] Przyjedz do Wawy! Powrotna podroz bedziesz miec za friko! W poniedzialek jade do mamy :multi:
Anisha Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Sobotnie trym-partowiczki! Może być u mnie na 15 lub 16? :cool1: [B]Fjolka[/B], to tylko taki malutki pościk... może go nie zauważysz? :lol:
fjolka Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [B]borsaf[/B] jaki regon powazny na tych jesiennych:loveu: fotach... taki dorosly jutro lece koniecznie sezama pofocic w tych jesiennych kolorach, poki jeszcze aura sprzyja:p jesien mamy cudna:loveu:
zadziorny Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [quote name='coztego'] [B]Gosia, Wind[/B], w moim wieku czas najwyższy się stawami przejmować, strzyka mi wszędzie :diabloti: [/quote] No tak, w [COLOR=Red][B]TWOIM[/B][/COLOR] wieku należy się baaaardzooo przejmować :crazyeye: :roll: :shake: i na pewno [FONT=Verdana][FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=Red][B]WSZĘDZIE[/B][/COLOR] Ci strzyka :evil_lol: :diabloti:[/SIZE][/FONT] [/FONT]
borsaf Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 hihihi, Witam na kawce! Dzisiaj ja najwczesniej, ale musze chate przygotowac na najazd Hunnów czyli wnuczek w liczbie dwie.
INA Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [B]borsaf[/B] - ładne macie widoki co Ty mówisz że Gniezno brzydkie:crazyeye: zabytki -dawna stolica Polski przyroda - macie kilka małych jeziorek.:lol: Regon jest baaardzo duży jak nabierze masy będziesz miała - super odstarszacza w parku- bardzo eleganki - już się nie mogę doczekać żeby go ucałować w pychol:loveu: Oj chyba nasze chłopaki pobawiliby się po męsku razem:lol: Dziś już mam czas wiec na 100 % napisze prv-- znajdzesz czas troszkę czasu podczas najadu hunów..:razz: [B]Witaj Ritko[/B]- ale się cieszę że wróciłaś:multi: trzymaj się ciepło. [quote name='Minio']:evil_lol: to taki odnośnik był. Systemy drukujące porównane do samochodów . :lol: [/quote] Oj chyba te wczorajsze pokręcone dogo miało wpływ też na mnie:evil_lol: [quote name='Wojtek']Tak, ale jestem chyba jedynym znanym przypadkiem osoby na dogo, która tego żałuje. No jest pożytek - czysta podłoga. :cool1: A jeśli mojemu przyszłemu psu nie zejdzie jądro, to nie wykastruję go - idąc na łatwiznę, tylko je zoperuję, tak jak to sie robi u chłopców rodzaju ludzkiego. I niech mnie szlag na miejscu trafi jeśli się ktoś kiedyś do jajek mojego przyszłego psa dobierze!!! :angryy:[/quote] Czytam i analizuje wszystko na ten temat -- z kilku żródeł - dowiedziałam się, że u [U]psów[/U] ( jak u ludzi nie wiem) wyciągając zgubine jąderko i pozostawiając drugie - jest wieksze prawdopodobiestwo do nowotworzenia tego pozostawionego Zresztą gdzie ja bym mu miała pokątnie sukę znalezć jeśli on niehodowlany:shake: - a dorosły pies -- kuszony setkami zapachów z wszystkich stron - który nie może dać upustowi swojej huci, chęci przedłużenia gatunku czyli tego wszystiego co mu podarowała natura - staję się nieszczesliwy, z czasem zmienia się w wiecznego i nie spełnienego łowcę...Tak myśle ze to jest najwięsza krzywda jaką możemy wyrządzić swojemu psu --to są moję przemyślenia ---ja i tak nie ma wybory bo zabieg będzie robiny ze wskazań zdrowotnych ( broń bosze nie dla ratowania życie --bo wtedy moze być za pózno...)
INA Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='coztego']Może w stołecznych CCC, bo w naszych nie uświadczysz :angryy:[/quote] Zgadnijcie gdzie kupowalam ostatnio buty:razz: ... na... Allegro- każdy będzie się dziwić --buty na Allegro - trzeba przecież przymierzyć .. To było tak że podobały mi sie butki w CCC ale nie było mójego rozmiaru.. za duze -- i tak od niechcenia zajrzałam na Allegro a tam te sme buty we wszystkich kolorach i rozmiarach:evil_lol:
Wojtek Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='INA'][B]...[/B] a dorosły pies -- kuszony setkami zapachów z wszystkich stron - który nie może dać upustowi swojej huci, chęci przedłużenia gatunku czyli tego wszystiego co mu podarowała natura - staję się nieszczesliwy, z czasem zmienia się w wiecznego i nie spełnienego łowcę...Tak myśle ze to jest najwięsza krzywda jaką możemy wyrządzić swojemu psu --to są moję przemyślenia ---ja i tak nie ma wybory bo zabieg będzie robiny ze wskazań zdrowotnych ( broń bosze nie dla ratowania życie --bo wtedy moze być za pózno...)[/quote] [B]INA[/B], a ja myślałem, że to Twój TZ jest samcem alfa... ;) :lol: [B]Borsaf[/B], klawe macie klimaty! :razz: [B]coztego[/B], spójrz na laski na ulicy. Czy to zima czy to lato, mini, szpilki, pępek i nerki na wierzchu jak nie przymierzając klata u tatarzyna... :lol:
Wojtek Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='INA']Zgadnijcie gdzie kupowalam ostatnio buty:razz: ... na... Allegro- każdy będzie się dziwić --buty na Allegro - trzeba przecież przymierzyć .. To było tak że podobały mi sie butki w CCC ale nie było mójego rozmiaru.. za duze -- i tak od niechcenia zajrzałam na Allegro a tam te sme buty we wszystkich kolorach i rozmiarach:evil_lol:[/quote] Ha, Wy kobitki i tak macie dobrze. Duży wybór fasonów w każdym rozmiarze. Ja z moją czterdziestkąszóstką wchodzę do sklepu i zanim spojrzę na półki pytam czy mają coś w tym rozmiarze. I tak, mają ale... walonki w środku lata... :angryy:
Ibolya Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='borsaf']hihihi, Witam na kawce! Dzisiaj ja najwczesniej, ale musze chate przygotowac na najazd Hunnów czyli wnuczek w liczbie dwie.[/quote] :eek: :ekmm: :smhair2: :eek2: :eek2: :eek2:
Wind Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [B]Wojtku,[/B] :lol: Znam ten bol, chociaz sama nie nosze rozmiaru 46 :cool3: Wlasnie w CCC spokojnie znajdziesz fajne modele butow, ktorych rozmiarowka konczy sie chyba na 49 numerze :razz: A jeszcze odnosnie butow, to moj TZ zawsze niesamowicie sie dziwi, ze moje buty mimo, ze mniejsze, w ogole nie solidne, wiatrem podszyte i co najwyzej na jeden sezon rujnuja nasz budzet, a jego cieple, duze i takie co mozna pare zim zaliczyc sa ledwo widocznym wydatkiem w portfelu :evil_lol: No coz ... robie wielgasne oczy :crazyeye: i tez jestem tym okrutnie zadziwiona :evil_lol: W.
Wojtek Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Wind'][B]Wojtku,[/B] :lol: Znam ten bol, chociaz sama nie nosze rozmiaru 46 :cool3: Wlasnie w CCC spokojnie znajdziesz fajne modele butow, ktorych rozmiarowka konczy sie chyba na 49 numerze :razz: A jeszcze odnosnie butow, to moj TZ zawsze niesamowicie sie dziwi, ze moje buty mimo, ze mniejsze, w ogole nie solidne, wiatrem podszyte i co najwyzej na jeden sezon rujnuja nasz budzet, a jego cieple, duze i takie co mozna pare zim zaliczyc sa ledwo widocznym wydatkiem w portfelu :evil_lol: No coz ... robie wielgasne oczy :crazyeye: i tez jestem tym okrutnie zadziwiona :evil_lol: W.[/quote] No właśnie! Kawałek skórki, 10cm paska i wyrwa w portfelu... :-?
INA Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Wojtek'][B]INA[/B], a ja myślałem, że to Twój TZ jest samcem alfa... ;) :lol: [/quote] Oj wiesz był moment że TZ strasznie wkurzał się moją decyzją, ubolewał nad Vigusiem - jeszcze do teraz to mu się zdarza np - kilka dni temu powiedział "Vigo ciesz się życiem bo tylko 3 tygodnie będziesz mężczyzną...":cool1: ale gdy rozmiawiamy o tym poważnie --powoli zaczyna się przekonywać dałam mu trochę mądrości do czytania -- niby wszystko ok , przyznaje mi rację --ale za chwile znowu mówi --to Twój pies - ja swojego bym niewykastrował:angryy: :angryy: :angryy: :mad: :roll: ---- och wy chłopy:diabloti:
zadziorny Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Wojtek'] [B]coztego[/B], spójrz na laski na ulicy. Czy to zima czy to lato, mini, szpilki, pępek i nerki na wierzchu jak nie przymierzając klata u tatarzyna... :lol:[/quote] [B]Wojtek[/B] jakie mini :crazyeye:, chyba marzysz :cool3:. Teraz 90% lasek w spodniach przez cały rok chodzi :placz:. W dni robocze jadam obiady w szkolnej stołówce (liceum zawodowe) i tam 100% dziewcząt paraduje w spodniach :roll: :mad:. W spódnicy lub sukience [U][B]żadnej[/B][/U] nie uświadczysz :shake:, ale brzuchy na wierzchu są [U][B]obowiązkowe[/B][/U] :evil_lol: :eviltong:
niedzwiedzica Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [B]Borsaf[/B]-jesienny Regonik superzasty, juz taki odrośnięty,ale jeszcze nie kudłaty i te kolorki wokółniego...fjolka ma rację, jesień jest piekna,zwłaszcza tegoroczna :loveu: [B]Wojtek[/B]- ty juz bronisz klejnotów psa , którego jeszcze nie masz, jak niepodległości :diabloti: poza tym, jak napisała Ina, sprowadzone jadra też podlegają częściej nowotworzeniu :angryy: czy warto ryzykować zdrowie i zycie swojego psa ??? A mój syn też ma butki jak futerały na skrzypce :diabloti: 46 nr,ale jakoś nie ma specjalnych problemów. Sa firmy, które takie długaśne buty maja , np. Humanic, Wojas. Sportowe tez bywają, choć najlepiej się kupuje juz naprawdę wyczynowe, typu asicsy do siatkówki, bo producenci i dystrybutorzy wiedzą,że siatkarze i koszytkarze to wielkie chłopiska i nogi tez wielkie mają :evil_lol: [B]Ina[/B]-tak trzymaj !!! Robisz to dla swojego psa a nie dla swojego widzimisię :cool3: Pytałaś o Kokę - tak, miała w ub wtorek zabieg, w pełnej narkozie, którą zniosła rewelacyjnie, wieczorkiem juz Heśkę podgryzała na spacerze, dziś jej szewki wyjmę. Histologia jest ok :multi::multi::multi: wyniki krwi w kierunku nerek, robione i przez i po zabiegu tez dobre ( kreatynina 1,1,-przed 1,2, mocznik ciut podwyższony, bo 54,9 -przedtem 50,1) Następnego dnia już normalnie na spacerze była, ganiała jak to ona ;)-czasem pełny speed, czasem lecitki, dystyngowany trucht :loveu: Nie pisałam, bo przesądna i histeryczna jestem. Jakbym pisała, to bym się totalnie rozkleiła-i tak dośc nerwów mnie to kosztowało, mimo iż guzki były maluteńkie i sama narkoza trwała kilka minut. Ale ja też, tak ja ty, boję się tego rodzaju zabiegów, kiepsko znosze oczekiwanie na wyniki... Ale wolę je zrobić,zanim jest za późno . [B]Rita[/B]-nareszcie jesteś :loveu::multi::multi:Ty już więcej takich numerów nie rób, bo :mad: wszyscy sie o Ciebie martwilismy :roll: następ[nym razem ( oby go nie było,..) prosimy zwlec się na momencik i napisac,żebyśmy za Twoje zdrowie kciuki trzymali, ok .???
Wojtek Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='INA']... ja swojego bym niewykastrował:angryy: :angryy: :angryy: :mad: :roll: ---- och wy chłopy:diabloti:[/quote] To pozdrów go! :diabloti: Jest w porzo! :drinking: [quote name='niedźwiedzica'][B]Wojtek[/B]- ty juz bronisz klejnotów psa , którego jeszcze nie masz, jak niepodległości [/quote] Tak! I jestem z tego dumny! :diabloti: I nie myślcie, że jestem ignorantem. To moja świadoma i przemyślana decyzja. :fadein: [quote name='niedźwiedzica'][B]...[/B]ma butki jak futerały na skrzypce [B]:diabloti:...[/B][/quote] :roflt:
Mokka Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [I][COLOR=red][quote name='Niedźwiedzica']BTW-Wojtek, ty Fu tez wysterylizowałeś i chwała ci za to :smile:[/quote][/COLOR][/I] [quote name='Wojtek']Tak, ale jestem chyba jedynym znanym przypadkiem osoby na dogo, która tego żałuje. [/quote] A tego zupełnie nie kumam. Czy mam rozumieć, że gdybyś miał ponownie podejmować decyzję, to byś suki nie wysterylizował?
borsaf Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [B]Ina[/B], ja nie twierdze, ze Gniezno jest brzydkie,..bo nie jest... ale jest senne. Taki typowy grajdołek emerycki. Bezrobocie sięga do 20, no teraz mniejsze bo wszyscy fachowcy wyjechali na Zachód zarobić:evil_lol: Jakby nie bylo, duże powiatowe miasto, a psiego przedszkola brak, jedna szkoła dla psów, metodą kolczatki i tyle. Za to polożenie piękne i parki dośc zadbane. Gdyby nie ludzka bezmyślnośc i wandalizm to i światła by były, ale nie dlugo sie uchowały:-( Hihihi, mam czas na dogo bo Hunny tną zawzięcie. Dałam im stare gąbki i kazałam ciąć skrawki z nich, będzie materacyk dla Regona i Dżery. Dziewczynki bardzo lubią nozyczki i zwykle jest pełno papierowych ścinków w domu, teraz mogą ciąć do woli.:lol:
coztego Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='borsaf']Hihihi, mam czas na dogo bo Hunny tną zawzięcie. Dałam im stare gąbki i kazałam ciąć skrawki z nich, będzie materacyk dla Regona i Dżery. [/QUOTE] Grunt to dać dzieciom jakieś poważne, twórcze zajęcie :evil_lol: Kiedyś moja bratanica dostała u nas szufladkę z różnym badziewiem do sprzątniecie, była wniebowzięta :diabloti: Oj [B]Wojtuś[/B], wzruszający jesteś z tą swoją męską dumą i świadomością :evil_lol: Chętnie poznałabym Twoje przemyślenia i argumenty... Powtórzę za Mokką, nie wysterylizowałbyś Fu gdybyś mógł jeszcze raz zdecydować? Dlaczego żałujesz sterylizacji? :hmmmm:
rita60 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [B]niedzwiedzico[/B] dopiero teraz przeczytałam o Kokuni,tak sie ciesze,ze wszystko jest juz dobrze:multi:wymiziaj ja odemnie no i oczywiscie od krewniaka Parysa.
Recommended Posts