Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='coztego'][SIZE=1]A najbardziej fascynujące jest pytanie: co wyjdzie z tego posiewu moczu... :roll: [/SIZE][/quote] Nie mów, że wykręciłaś to co było w kieszeni z powrotem do pojemnika:lol:

Posted

[quote name='r_2005']Nie mów, że wykręciłaś to co było w kieszeni z powrotem do pojemnika:lol:[/quote]A Pani Wet spojrzała, ze jakieś takie dziwnie zielone i się przestraszyła, bo nie skojarzyła, że to wypisz wymaluj kolor kurteczki coztego. :evil_lol:

Posted

[quote name='aga_ostaszewska']Bezimienna czuje sie (powiem bez chwili zawachania) fantastycznie ! Ja mam juz dla niej imie faworyt, ale bede milczec jak kamien, dopoki Flaire nie podejemie decyzji... :cool3:[/quote]
Flaire, nie trzymaj nas już dłużej w niepewności! :cool3: :lol:

Posted

[quote name='coztego']Oczywiście, że wykręciłam! Mocz miał być z pierwszego porannego sikania, nie mogłam łapać drugi raz :evil_lol:[/quote]
No jak miał być z pierwszego, porannego to jesteś rozgrzeszona:lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Gosia_i_Luka']Flaire, nie trzymaj nas już dłużej w niepewności! :cool3: :lol:[/quote]Ale ja naprawdę nie wiem. :-( :cry: :placz: Jeżeli chodzi o imię rodowodowe, to obecnie czołowym kandydatem jest Moraine Flaire High Flyer. Ale jak na takie coś wołać??? aga_o chce, żebym wołała Fly, ale mnie to niespecjalnie leży, nie wiem nawet, jak to pisać, Fly czy Flaj! Ja myślę raczej Lotka, Locia, cóś tak, ale to też chyba nie to. :niewiem:

To wszystko jest strasznie trudne. :-(

Posted

Oj Flaire, nie wyolbrzymiaj problemu :evil_lol:
Na pewno nie możesz wołać Fly, już lepiej Mucha :evil_lol: Ale Lotka jest fajna, znam jedną bardzo miłą Lotkę i dobrze się ją woła ;)

Posted

[quote name='zadziorny']No co Wy wszyscy tylko o tym sikaniu :roll: :-o ;)[/quote]
[quote name='Gosia_i_Luka']Może Lusia?[/quote]

I na czasie imię - Lusia siusia - takie tam... ;) :evil_lol:

Posted

[quote name='Gosia_i_Luka']Przylatuje. :evil_lol:[/QUOTE]
Otóż to, jest bardzo grzeczną sunią ;)
[QUOTE]I na czasie imię - Lusia siusia - takie tam[/QUOTE]
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
[quote name='Flaire']Taks sobie teraz wymyśliłam, może Avia?[/QUOTE]
Może od razy Awionetka :razz: Idąc tym tropem- Netka, Nesia... :lol:

Posted

Prześpię się z tą Lotką i zobaczymy...

Kto pierwszy podał ten pomysł w tym topiku? Bo ktoś na pewno - więc może mu się będzie nagroda należała...

Posted

[quote name='Flaire']No już wiem:[/QUOTE]
:oops:
[quote name='Flaire']Kto pierwszy podał ten pomysł w tym topiku? Bo ktoś na pewno - więc może mu się będzie nagroda należała...[/QUOTE]
Śpijcie dobrze, Ty i Lotka ;)

Posted

Aj wczoraj nie mogłam tu zajrzeć:angryy: , a widzę że się coś powolutku Flaire w główce rozdzi...... [B]Lotka[/B] - nawet ładnie się zdrabnia -
za granicą może być dostojna Lotta:cool3:
pięknie się może sprawdzić na agility;) taka lecąca Lotka :lol:
no i może kiedyś szczęście przynieść - jak jej pańcia zgra w TOTKA;)

[B]coztego[/B] - czytałam Twoją przygodę z susiami:megagrin: no i trzymam kcuki abyś w poniedzałek dowidziała się że Kreska ma najzdrowsze siuśki na świecie.

Posted

[quote name='Gosia_i_Luka']I na czasie imię - Lusia siusia - takie tam... ;) :evil_lol:
[quote name='Flaire']Gosia, Ty nie wywołuj wilka z lasu! :diabloti:[/quote][/quote] No i jak tam Lotka :???:, nasiusiała :hmmmm: :niewiem: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...