Nitencja Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 aha a dziadek czyli Moraine Where Easgles DAre jest teraz w hodowli Fairyland. Na zdjeciach mi sie b. podoba :)
Nitencja Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Flaire gratulacje :) Niech dziecko rosnie na urodziwa sunie airedalke :) Rodowodzik mioooodzio :)
Flaire Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='Nitencja']aha a dziadek czyli Moraine Where Easgles DAre jest teraz w hodowli Fairyland. Na zdjeciach mi sie b. podoba :)[/quote]Tak jest, w Argentynie :). Rodowodzik mała ma śliczny - oby urodą do niego dorosła ;).
Flaire Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='Nitencja']Rodowodzik mioooodzio :)[/quote]Nitencja, pisałyśmy w tym samym czasie :).
Nitencja Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 :thumbs: bedziem trymac kciuki!! A ja dostalam wiadomosc ze w hodowli wegierskie ALea Terracota urodzilo sie 10 szczeniat po [B]Terrydale HK Sign On i Jumping Wallaby Marijuana:lol: [/B]
Wind Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='Flaire']Tak jest, w Argentynie :). Rodowodzik mała ma śliczny - oby urodą do niego dorosła ;).[/QUOTE] I nie zapominajmy o uzytkowosci ;) :cool1: Juz my mala przegonimy po hopeckach :evil_lol:
Wind Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='Nitencja']WInd strona przepiekna !!!!!! :crazyeye:[/QUOTE] Dziekuje :modla:
Gosia_i_Luka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Właśnie, Wind, stronka cudna!!! Gratulacje!!! :multi: Wow, Flaire, ale będziesz miała teraz wesoło! :loveu: Poproszę o foteczki małej :multi: (i jak najszybciej imię jakieś piękne wymyśleć! :lol:)!
Wojenka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [B]Flaire[/B],gratuluję zakupu;) ,a [B]Wind [/B]sajta;)
zachraniarka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [B]Flaire[/B] gratuluje maluszka!! Pisz o niej jak najwięcej i koniecznie jak najszybciej wklej fotki!! [B]Wind[/B] strona rewelacyjna! Nic tylko trza się zabrać za agility co by mieć szansę na to by i moje futro zostało tak wspaniale uwiecznione.. :roll:
borsaf Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [B]Flaire[/B] Grayulacje! Niech sie tylko zdrowo chowa dziewczynka. Pisz wszystko o niej, moze nowy temat założysz? Napisz, jak mała podróż zniosła? Przypuszczam, że na Twoich kolanach, ale jak jej sie siku zachcialo, to gdzie, w wc na gazetki? [B]Wind[/B] byłam, podziwiałam.
czapla Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Flaire - SUPER! :sweetCyb: I chyba czas stolice odwiedzic:cool3: Wind - stronka swietna:multi:
Flaire Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='borsaf']Napisz, jak mała podróż zniosła? Przypuszczam, że na Twoich kolanach, ale jak jej sie siku zachcialo, to gdzie, w wc na gazetki? [/quote]Miałyśmy szczęście - samolot nie był zbyt pełen i trafił nam się cały rządek trzech siedzeń tylko dla nas. Przed tym, jak podali posiłek, czyli pierwszą godzinę, mała spała w kontenerku. Po posiłku wyciągnęłam ją z tamtąd, napoiłam i próbowałam namówić na siusiu w wc na gazetki, ale bezskutecznie. Potem wróciłyśmy na miejsce, ja się położyłam przez te trzy siedzenia, mała się wtuliła i tak przespałyśmy to śniadania. Podczas śniadania, mała leżała na kocyku na siedzeniu obok mnie i gryzła gryzaka oraz trochę karmy. Siusiu i kupola zrobiła dopiero po przyjściu do domu! Całą drogę, w sumie dobrze ponad 12 godzin, przetrzymała na sucho i na czysto! :crazyeye: I nadal śpi... Stresik chyba jednak był... ;)
Flaire Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 No i dzięki wszystkim za życzenia i gratulacje! :) czapla - do stolicy zapraszamy! :)
Nitencja Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Dzis dam spokoj ale potem wklejaj fotki :-D dwoch dziewczyn:lol:
zachraniarka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Co za dzielna dziewczynka!! A ja właśnie spojrzałam na kalendarz i dziś mój szorstki potwór kończy 8 miesięcy.. a fuj ale mam już starego psa :shake:
czapla Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 a Sasanka za 3 dni - Zdrowko Ludwisia!:drink1: Oj starzeja sie nam piesiory:lol: Flaire - no to masz super dzielna dziolche! A ja i tak wlasnie musze sie wybrac do stolicy i bede calkiem niedaleko Ciebie, wiec kto wie czy Twe oczy nie ujrza mego oblicza w przyszlym tygodniu:cool3:
asher Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [B]Flaire[/B], super!!! :bigcool: Niech się malutka zdrowo chowa :drinking:
Gosia_i_Luka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 100 laaat, 100 laaat dla Ludwisiaaa!!! [img]http://img468.imageshack.us/img468/2117/cakewhole8wx.jpg[/img] Coś czuję, że go w lutym nie poznam! :lol: Tak więc mam propozycję - może jakieś fotki?? :loveu:
Ali26762 Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 My z Derysiem życzymy kochanemu Ludwisiowi przede wszystkim zdrówka i hasania na spacerkach :) Mamy nadzieję, że Ludwiczek nie pogniewa się, że zwaliliśmy się całą ferajną, ale wszyscy chcieli złożyć mu życzenia osobiście :D [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img78.imageshack.us/img78/9995/000036882mj.gif[/IMG][/URL]
aga_ostaszewska Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='Nitencja']Dzis dam spokoj ale potem wklejaj fotki :-D dwoch dziewczyn:lol:[/quote] Postaram się niebawem sprostać wymaganiom... ;) [B]zach:[/B] Sto lat dla Ludwisia! [B]czapla: [/B]A nie mowilam, ze najwyzszy czas, zeby zawitac do stolicy... :lol:
Wind Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [B]zach[/B], wszystkiego najlepszego dla Ludiego :laola: Chyba niezle sobie dzisiaj poswietujecie :multi:
r_2005 Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='Flaire']No wiec jestem z powrotem i mam nowego szczylka! :-) Sunia, na razie bezimienna [/quote] [B][COLOR=red]GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/B] [COLOR=black][B]Flair[/B], naprawdę bardzo się cieszę i życzę żeby malutka wyrosła na... na co tylko chcesz!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR]
Flaire Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='aga_ostaszewska']Postaram się niebawem sprostać wymaganiom... ;)[/quote]Mój aparat nie działa, więc liczę na Ciebie, aga_o! :) Wygląda na to, że nagle będę miała mnóstwo gości ;):cooldevi: Na razie dam Wam zdjęcie szanownej mamusi-rudzielca. Wbrew pozorom, ona nie jest wysoka suczką: [IMG]http://www.std.org/~hania/szczeniak/mama.jpg[/IMG]
Recommended Posts