Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nitencja']aha a dziadek czyli Moraine Where Easgles DAre jest teraz w hodowli Fairyland. Na zdjeciach mi sie b. podoba :)[/quote]Tak jest, w Argentynie :). Rodowodzik mała ma śliczny - oby urodą do niego dorosła ;).

Posted

:thumbs: bedziem trymac kciuki!!

A ja dostalam wiadomosc ze w hodowli wegierskie ALea Terracota urodzilo sie 10 szczeniat po [B]Terrydale HK Sign On i Jumping Wallaby Marijuana:lol: [/B]

Posted

[quote name='Flaire']Tak jest, w Argentynie :). Rodowodzik mała ma śliczny - oby urodą do niego dorosła ;).[/QUOTE]

I nie zapominajmy o uzytkowosci ;) :cool1:

Juz my mala przegonimy po hopeckach :evil_lol:

Posted

Właśnie, Wind, stronka cudna!!! Gratulacje!!! :multi:

Wow, Flaire, ale będziesz miała teraz wesoło! :loveu: Poproszę o foteczki małej :multi: (i jak najszybciej imię jakieś piękne wymyśleć! :lol:)!

Posted

[B]Flaire[/B]
gratuluje maluszka!!
Pisz o niej jak najwięcej i koniecznie jak najszybciej wklej fotki!!

[B]Wind[/B]
strona rewelacyjna! Nic tylko trza się zabrać za agility co by mieć szansę na to by i moje futro zostało tak wspaniale uwiecznione.. :roll:

Posted

[B]Flaire[/B] Grayulacje! Niech sie tylko zdrowo chowa dziewczynka.
Pisz wszystko o niej, moze nowy temat założysz? Napisz, jak mała podróż zniosła? Przypuszczam, że na Twoich kolanach, ale jak jej sie siku zachcialo, to gdzie, w wc na gazetki?

[B]Wind[/B] byłam, podziwiałam.

Posted

[quote name='borsaf']Napisz, jak mała podróż zniosła? Przypuszczam, że na Twoich kolanach, ale jak jej sie siku zachcialo, to gdzie, w wc na gazetki? [/quote]Miałyśmy szczęście - samolot nie był zbyt pełen i trafił nam się cały rządek trzech siedzeń tylko dla nas. Przed tym, jak podali posiłek, czyli pierwszą godzinę, mała spała w kontenerku. Po posiłku wyciągnęłam ją z tamtąd, napoiłam i próbowałam namówić na siusiu w wc na gazetki, ale bezskutecznie. Potem wróciłyśmy na miejsce, ja się położyłam przez te trzy siedzenia, mała się wtuliła i tak przespałyśmy to śniadania. Podczas śniadania, mała leżała na kocyku na siedzeniu obok mnie i gryzła gryzaka oraz trochę karmy.

Siusiu i kupola zrobiła dopiero po przyjściu do domu! Całą drogę, w sumie dobrze ponad 12 godzin, przetrzymała na sucho i na czysto! :crazyeye:

I nadal śpi... Stresik chyba jednak był... ;)

Posted

a Sasanka za 3 dni - Zdrowko Ludwisia!:drink1: Oj starzeja sie nam piesiory:lol:

Flaire - no to masz super dzielna dziolche! A ja i tak wlasnie musze sie wybrac do stolicy i bede calkiem niedaleko Ciebie, wiec kto wie czy Twe oczy nie ujrza mego oblicza w przyszlym tygodniu:cool3:

Posted

100 laaat, 100 laaat dla Ludwisiaaa!!!
[img]http://img468.imageshack.us/img468/2117/cakewhole8wx.jpg[/img]
Coś czuję, że go w lutym nie poznam! :lol: Tak więc mam propozycję - może jakieś fotki?? :loveu:

Posted

My z Derysiem życzymy kochanemu Ludwisiowi przede wszystkim zdrówka i hasania na spacerkach :)

Mamy nadzieję, że Ludwiczek nie pogniewa się, że zwaliliśmy się całą ferajną, ale wszyscy chcieli złożyć mu życzenia osobiście :D

[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img78.imageshack.us/img78/9995/000036882mj.gif[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Nitencja']Dzis dam spokoj ale potem wklejaj fotki :-D dwoch dziewczyn:lol:[/quote]
Postaram się niebawem sprostać wymaganiom... ;)

[B]zach:[/B] Sto lat dla Ludwisia!

[B]czapla: [/B]A nie mowilam, ze najwyzszy czas, zeby zawitac do stolicy... :lol:

Posted

[quote name='Flaire']No wiec jestem z powrotem i mam nowego szczylka! :-) Sunia, na razie bezimienna [/quote]
[B][COLOR=red]GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/B]
[COLOR=black][B]Flair[/B], naprawdę bardzo się cieszę i życzę żeby malutka wyrosła na... na co tylko chcesz!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR]

Posted

[quote name='aga_ostaszewska']Postaram się niebawem sprostać wymaganiom... ;)[/quote]Mój aparat nie działa, więc liczę na Ciebie, aga_o! :)

Wygląda na to, że nagle będę miała mnóstwo gości ;):cooldevi:

Na razie dam Wam zdjęcie szanownej mamusi-rudzielca. Wbrew pozorom, ona nie jest wysoka suczką:

[IMG]http://www.std.org/~hania/szczeniak/mama.jpg[/IMG]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...