Ali26762 Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Heyka :) [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img525.imageshack.us/img525/1277/weihnachtena2og.gif[/IMG][/URL] [b]INA[/b] - aż mnie zmroziło jak przeczytałam o wypadku! Jak to dobrze, że nic się Wam nie stało, a przynajmniej niewiele! A jak samochód? [b]Flaire[/b] - nie mam słów na Apiszona. Bardzo pojętna sunia, a z jaką gracją wykonuje ćwiczenia! Brawo :)
INA Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 [B]Ali[/B] - dzięki samochód ma trochę uszkodzony tył - zderzak coś z zawieszeniem- nie jest żle - chociaż mój ojciec jest niepocieszony... Widziałam nową obróżkę Derylka - hmm ale klasa :-D - chyba na większe wyjscia będzie taki unikat.:lol: [B]zadziorny -[/B] ja wiem gdzie sie wkleja fotki tylko ten link który dawniej wklejałam - ten ostatni po żabą to chyba nie to--na podglądzie po wklejeniu widać czerwone okienko, potem spróbuje tak jak borsaf Chciałam pokazac też co już Vigo dostał od Gwiazdorka :x-mas: --- najważniejsza to granatowa kanapa...:cool2:
INA Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img436.imageshack.us/img436/5006/pict0458szkol6mc.jpg[/IMG][/URL]
INA Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 dobra wyszło ale fota za duża:robot: - Vigo na placu szkoleniowym - :cool2:
Ali26762 Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Fota dobra, szerszy bok ma 500 pikseli. Pięknie siedzi Viguś, widać, że podoba mu się w szkole - taki skupiony jest na Twojej saszetce :D A co do obroży to rzeczywiście na większe wyjścia i przede wszystkim po oskubaniu, bo teraz futro brylanty zasłania :D No i dość ciężka jest.
INA Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img343.imageshack.us/img343/7940/pict0431kanapadogo3lu.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img272.imageshack.us/img272/1810/pict0425kanpadogo1zw.jpg[/IMG][/URL] Vigo na nowej kanapie - od gwiazdorka
Ali26762 Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Aaale suuuper kanapa !!! Tylko dlaczego ten Gwiazdorek u Was tak szybko chodził? U nas go jeszcze nie było...
Wind Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 [B]INA,[/B] Noooo ... nareszcie fotki cudnego Vigusia :-) A zdjecie z placu szkoleniowego wzorcowe. Pies skupiony, az milo popatrzec :-) Prezencik tez niczego sobie ... ma w koncu pies wygodna kanape :haha: [B]Ali,[/B] Dziekuje za rade, dziala w 100% :-) Od wczoraj nic innego nie robie tylko zamrazam :-) Przygotuj sie na dlugie PW po Swietach ... mam Ci tyle do napisania :jumpie:
Ali26762 Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Super, już czekam w takim razie :) Ja też zamrażam - wczoraj zrobiłam 68 pierogów ze słodkiej kapusty i zamroziłam, dzisiaj czeka mnie maraton z kwaśnej kapusty z grzybami, a jutro będę mrozić ruskie :D
Ali26762 Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Lecę z Derylem - trza odcedzić kartofelki :D
Gosia_i_Luka Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Uaaa, jak ja kocham ruskie!!:jumpie: Ja napiekłam się wczoraj pierniczków. Nie liczyłam, ale piekłam 4 godziny, więc na pewno jest tego sporo.:cool2: Muszę zrobić fotkę mojemu pierniczkowemu erdelkowi.:lol: Jeszcze tylko mu sprawię czapraczek z polewy czekoladowej.:lol: A Vigo ma pięęękną kanapę!!! :-) Luka może mu tylko pozazdrościć prezentu, bo niedobra Pańcia jeszcze nic jej nie kupiła... Chyba będę musiała jutro wybrać się na zakupy... ;-)
INA Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 [B]Ali [/B]- tak naprawdę ta ja nie miałam czasu cztać regulaminu... nie wiem czy te 500 pikseli to regulaminowe, jak wyskubiesz Derylka to ja zamawiam fotkę Derylka z tym cudem na szyjce. A co do skupienia na saszetce to na początku miałam problem - musiałam psa przegłodzić żeby sie łapówą bardziej intersował----teraz byliśmy na etapie mniej łapówy wiecej pochwał... i przerwa no i boję się żeby się Vigo nie cofnął:thinkerg: [B]Ali[/B] - nie mogłam się już doczekać żeby sprawdzić czy kanapa zdaje egzamin - nie sposób nie zauważyć takiej wielkiej paki wiec ukryć nie mogłam a - Vigo od razu się na nia rzucił i zaczął odpakowywać ---- on uwielbia rozpakowywać paczki - które są zreszta przeważnie dla niego --karma:eating: [B]borsaf - [/B]wklejam foty tak jak Ty:thumbs: może dziś mi sie uda w końcu wysłać maile do Ciebie
INA Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 buuuu widze że przygotowania do świąt pełną parą- - a ja prawie nic nie mam przygotowane--- w robocie śiedze coraz dłużej - że jak przyjdę do domu to trochę z psem i potem troche relaksu przed kompem i nic się nie chce..... ale mi samku narobiłyście....:eating:
Ali26762 Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 [quote name='Wind'][B]Ali,[/B] Dziekuje za rade, dziala w 100% :-) Od wczoraj nic innego nie robie tylko zamrazam :-) [/quote] A właśnie - jak to rada działa, skoro u mnie w śledzonych wiadomościach mam komunikat, że nie przeczytałaś? :lookarou:
Wind Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 [B]Ali,[/B] To cos nalgala Ci ta Dogomania :nonono2: Przeczytalam juz przed wyjazdem do Mamy, czyli 21.12 rano :-) Ehhh ...te zmiany :puppydog: A pierozki wyrabiaja sie pelna para. Mama lepi a ja ukladam na krateczce :-) Dzisiaj wybralam sie na pol dnia do nowego centrum handlowego w Katowicach. Spotkala mnie demonia korkowa na drodze, nieustajace roboty drogowe i mnostwo padajacego zewszad sniegowej paskudztwa. Na szczescie na zakupach frustracje sobie skuteczbni odbilam i teraz sfrustrowany jest jedynie moj portfel :nonono2: Nie kupilam tylko niczego dla Majutka ... :sadCyber: I wciaz mysle czym moja sucz uszczesliwic :thinkerg:
Ali26762 Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 To super, że przeczytałaś i że przydały się moje sposoby :) A Majutkowi koniecznie kup coś extra. Deryl dostanie nafaszerowanego KONG'a, obrożę Rogz'a, pluszaka, dwie zabawki piszczące, prasowaną kość, jakieś patyczki mięsne i pewnie coś jeszcze, o czym nie wiem, bo mi Mikołaj nie o wszystkim powiedział :D Piszczaki lateksowe będą dwa, bo na Wigilię idziemy do mojej teściowej, a w domu też przecież będzie choinka. To i prezenty pod nią muszą być. I też muszą być atrakcyjne :x-mas:
Flaire Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 INA, Viguś cudny!!! :-D Dzisiaj wieczorkiem odwiedziła nas Api i mogłam na żywo obejrzeć wszystkie jej nowe szcztuczki! Jej cofanie się, szczególnie na leżąco i siedząco, bardzo się przyspieszyło i teraz frunie wstecz przez pokój. :-D Dziewczyny się wyskakały, takie radosne były obie, nie mogły się soba dosyć nacieszyć. W końcu, już na dworze, Misia zupełnie dostała głupawki i zachowywała się jak szczenior, a nie jak stateczna, prawie pięcioletnia dama!
Wind Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 [B]Ali,[/B] O rany! Jaki obfity Mikolaj! :jumpie: Majutkowi nie pozwolilam Twojego postu czytac, bo chcialaby co najmniej tyle samo :lol: Derylek chyba oszaleje z radosci! :jumpie:
Ali26762 Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 [B]Wind[/B] - to jego pierwsze święta i pierwsza choinka i pierwszy Mikołaj :D Niech szaleje :D
Ali26762 Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 [b]Flaire[/b] - niesamowita ta Api. Trzeba było posadzić Misię i niechby się napatrzyła jak Api się cofa - miałabyś połowę pracy z głowy :D
Gosia_i_Luka Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Buu, ja tyż nic jeszcze nie mam dla Lukasa...:puppydog: I nie mam pomysłu...:puppydog: Chciałam jej kupić coś z Petstages, nawet znalazłam fajną "sztangę" w Karusku, ale wpadłam na to wczoraj i nie zdążyłoby dojść... Jutro muszę się wybrać na jakieś psie zakupy.:haha:
Wind Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 [B]Gosia,[/B] Moze cos smakowitego :eating: Moje suczydlo ma tyle zabawek, ze wiekszosc i tak lezy nieuzywana (czyt. niegryziona), a najwiekszym powodzeniem ciesza sie kosci (podawane na chwilke), wapienne gryzaki i ostatnio PACHOLKI, ktore uwielbia, poniewaz nauka wbiegania w kwadrat jest najwspanialsza i najsmaczniejsza :eating: Mysle wiec, ze kupie malej cos do konsumpcji naglej, lub do konsumpcji zutej :lol:
zadziorny Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Ale Vigo ma zajefajną kanapę :ylsuper:. Ja też taką kcem :multi: :roll:
coztego Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 [B]INA[/B], jaka piękna kanapa! Kresce nie będę pokazywać, bo odkąd zjadła swoje posłanie jak miała pół roku, to jeszcze jej nowego nie kupiłam :nonono2: A od aniołka nic nei dostanie, bo jest niegrzeczną dziewczynką :nonono2: Nażarła się dzisiaj mąki wariatka, ukradła sobie podczas naszej nieobecności kilogram, nie wiem ile z tego zeżarła... :-? Po wieczornym posiłku mocno jej się odbiło, potem jeszcze kilka razy usłyszałam potężne "hepnięcie", przed godziną zauważyłam u śpiącej Krechy "pięknie" wzdęty brzuszek... :eek2: Naparzyłam gluta z siemienia, wlałam to w nią przed chwilą, przed momentem na spacerze zrobiła kupkę- sama woda... :-? Mam nadzieję, że glut pomoże i do rana będzie dobrze... Może jeszcze trochę ją zaglucę... Zostało mi jeszcze w garnku... :hmmmm:
Flaire Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 [quote name='Ali26762'][B]Flaire[/B] - niesamowita ta Api. Trzeba było posadzić Misię i niechby się napatrzyła jak Api się cofa - miałabyś połowę pracy z głowy :D[/quote]Próbowałam wykorzystać w ten sposób turlanie - TurlApi demonstrowała takświetnie, że Misia też kilka razy się przeturlała! :-) A Apcia jest nie tylko mądra, ale jeszcze kochającą córką. Wczoraj jako jedyna pamiętała 5 urodzinki swojej mamusi i przyniosła jej prezent, piękną zabawkę z Petstages, [SIZE=1]o którą zaraz się dziewczyny zaczęły kłócić[/SIZE]. coztego, mam nadzieję, że Kresia już ozdrowiała po tej mące! Na szczęście to tylko mąka była. :-o
Recommended Posts