Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='bos']
[URL=http://imageshack.us][img]http://img219.imageshack.us/img219/7765/wystawabytom131oa.jpg[/img][/URL][/quote]
Ten AT chyba jest przesadnie wytrymowany :lol:

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

[b]coztego[/b] - :D :D :D czyżby on wcześniej tak wyglądał :question:

:D :crazyeye:

[URL=http://imageshack.us][img]http://img442.imageshack.us/img442/9813/wystawabytom166no.jpg[/img][/URL]

:D :D

................. :microwav: :Dog_run:

Posted

[quote name='zachraniarka'][quote name='Fuka'][img]http://www.imagestation.com/picture/sraid190/p04a1303db4861961ab3697bd1ac4852f/f1e819cd.jpg[/img][/quote]

Ale on cudny! Gratuluje BISa :D[/quote]
[b]Zachraniarka[/b], dzięki :calus:
I wiesz co - najpiękniejsze jest to, że on nie jest wcale głupi i do tego robi sie coraz pewniejszy siebie :sweetCyb:

Posted

Znaczy się terrier w każdym calu! Bardzo bym chciała go zobaczyć na żywo. Nie wybierasz się może w lutym na wystawę do Gdańska? Z tego co się wywiedziałam to jest dla grupy III.

W sumie to mi nawet przez myśl przeleciało by mojego brzydala wystawić i zobaczyć co o nim napiszą, kto wie może się zdecyduję :roll:

Posted

[b]Zachraniarka[/b], bardzo bym chciała i mam nadzieje, ze mi sie uda wygrzebac niezbedne srodki na taka wyprawe :-? - W tym roku to byla krajówka ras mysliwskich i Makaronik zaliczył tam swoje pierwsze pudło i bardzo mi sie podobało :D
No i przyznaję sie bez bicia, ze strasznie chcę poznac Lorda Ludwisia :angel:

Posted

[quote name='Fuka']Makaronik zaliczył tam swoje pierwsze pudło i bardzo mi sie podobało :D [/quote]

A mi się bardzo Makaronik podobał, tam miałam okazję go zobaczyć na żywo :D
No i Ciebie też podziwiałam jak z Flaire obrabiałyście Julkę dla pszymów to była dopiero ekspresowa robota!

Posted

[quote name='zachraniarka']No i Ciebie też podziwiałam jak z Flaire obrabiałyście Julkę dla pszymów to była dopiero ekspresowa robota![/quote]zach, ja to się tam głównie przyglądałam - robota była Fuki. :D Ale też bardzo mile wspominam naszą wizytę [size=1]i to, jak przez płot na wystawę przełaziłam[/size] i nasze miejsce na pudle (za Makaronem, oczywiście!) :D

A ja mam teraz dwa pieski w domu i jest cudownie [size=1]tylko żadnej roboty mi się nie chce, bo cały czas chcę głaskać lbo jedną, albo drugą, albo obydwie na raz :D [/size]. Wczoraj po południu najpierw poszłam na spacerek z Api (chociaż niezbyt długi, bo ona ma cieczkę i zaraz się do niej jakiś amant przystawia), a potem poszłyśmy z Misią na dłuższy spacerek przez Pola Mokotowskie do Babci na obiad. To jest nasz ulubiony spacer; mój - bo lubię Pola, a Misi - bo uwielbia chodzić do Babci! :D Pogoda była śliczna, potrenowałyśmy trochę, ale pod koniec Misia była już mocno zmęczona... Mam nadzieję, że to znaczy, że... :baby:

Posted

[b]Flaire[/b] Zrozumiałam, że foty dajemy do galerii gr 3, a komentarze na topikach erdeli, welshów, szorstkich itd.?

Foty chyba można będzie komentarzem, czy tytułem opatrzyć?
Inaczej bedzie jak z Api i Misią. Do teraz nie wiem, czy dobrze zgadłam, ale zabawa była przednia. Sugerowałam sie wyrazem twarzy, tu pyska i może spojrzeniem? Misia troche doroślejsze ma to spojrzenie i bije od niej większy spokój, ale faktycznie mogłam je pomylić.
Foty fantastyczne i pomysł na 6.

Musze sie wybrać na zwiedzanie innych grup, aby sobie wyrobić opinię.
Taki niedzielny spacerek.

Posted

[b]Ina[/b] Gdzie Cię wcięło?

Napisz mi, jak i skąd takie cudo zamiast strzałki ściągnęłaś?

Napisałam maila, dałam foty i przysłało mi nazad (neostrada)???

Posted

[quote name='borsaf'][b]Flaire[/b] Zrozumiałam, że foty dajemy do galerii gr 3, a komentarze na topikach erdeli, welshów, szorstkich itd.?[/quote]To już od Was zależy! :D Ja mogę moją opinię dać: dla mnie galeria bez komentarzy jest nudnawa, a i komentarze w innych topikach typu "to zdjęcie, co wkleiłaś w Galerii jest super!" też takie jakieś dziwaczne. Ale to jest Wasze forum, więc jak tak chcecie - to proszę bardzo!

Czy mam podkleić obecną Galerię grupy 3, czy też ktoś chce zrobić nową do podklejenia, z "bez komentarzy" w tytule?

Posted

Jeszcze nie próbowałam dawać głąba Regonowi ale dobrze, że napisałaś, jutro dostanie. Marchewki na surowo to on nie za bardzo lubi.
Niestety dobiera sie do orzechów w ogrodzie :evilbat: Boje sie, że mu łupina stanie gdzies w jelitach. Orzechy lecą i mam robotę zbierać przed Regonem.

Galeria, jaka jest bardzo mi odpowiada. Nie wiem dlaczego ma być bez komentarza. Może komus przeszkadza, że nieraz z komentarza robi sie rozmowa, ale mnie to nie przeszkadza, jest ciekawiej.

Nawet podklejac jej nie trzeba bo sami pilnujemy, jak zjeżdża, to sie fote wstawi i już. Moich protegowanych szorstkich też pilnuję aby nie ucichły.
Na szkoty zaglądam, na kerraki i wszyscy są "w kupie"

Posted

[quote name='borsaf']Jeszcze nie próbowałam dawać głąba Regonowi ale dobrze, że napisałaś, jutro dostanie. [/quote]borsaf, taki głąb to się do jedzenia kiepsko nadaje - głównie do przeżucia na kawałki i wyplucia na podłogę. Ale ile w tym przyjemności! :lol:

Nitencja - nie ma sprawy, zakładaj bezkomentarzową galerię!

Posted

[quote name='Flaire'][quote name='PARSONRK']przesyłam stronkę , bo zdjątko wejść nie chce :evil:[/quote]Hmm, ja poprawiłam Twój post i widzę :niewiem:[/quote]
Jakoś kiepsko poprawiłaś, bo ja nie widzę :niewiem:
;)
Ale za to link działa :fadein:

Ten obrazek chyba się wyświetla tylko krótko po wstawieniu 8)

Posted

[quote name='coztego']Jakoś kiepsko poprawiłaś, bo ja nie widzę :niewiem:
;)[/quote]coztego, zepsułaś :wink: , bo ja teraz też nie widzę! :evil:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...