coztego Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 [quote name='bos'] [URL=http://imageshack.us][img]http://img219.imageshack.us/img219/7765/wystawabytom131oa.jpg[/img][/URL][/quote] Ten AT chyba jest przesadnie wytrymowany :lol:
bos Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 [b]coztego[/b] - :D :D :D czyżby on wcześniej tak wyglądał :question: :D :crazyeye: [URL=http://imageshack.us][img]http://img442.imageshack.us/img442/9813/wystawabytom166no.jpg[/img][/URL] :D :D ................. :microwav: :Dog_run:
INA Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 [quote name='zadziorny']Pokaż :modla: :lol:[/quote] Jak :question: :confused: :niewiem: :hmmmm: :roflt: :wink: :wink:
coztego Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 [quote name='INA'] Jak :question: :confused: :niewiem: :hmmmm: :roflt: :wink: :wink:[/quote] Skopiuj ten obrazeczek i wstaw na dogo :fadein:
Fuka Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 [quote name='zachraniarka'][quote name='Fuka'][img]http://www.imagestation.com/picture/sraid190/p04a1303db4861961ab3697bd1ac4852f/f1e819cd.jpg[/img][/quote] Ale on cudny! Gratuluje BISa :D[/quote] [b]Zachraniarka[/b], dzięki :calus: I wiesz co - najpiękniejsze jest to, że on nie jest wcale głupi i do tego robi sie coraz pewniejszy siebie :sweetCyb:
zachraniarka Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Znaczy się terrier w każdym calu! Bardzo bym chciała go zobaczyć na żywo. Nie wybierasz się może w lutym na wystawę do Gdańska? Z tego co się wywiedziałam to jest dla grupy III. W sumie to mi nawet przez myśl przeleciało by mojego brzydala wystawić i zobaczyć co o nim napiszą, kto wie może się zdecyduję :roll:
Fuka Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 [b]Zachraniarka[/b], bardzo bym chciała i mam nadzieje, ze mi sie uda wygrzebac niezbedne srodki na taka wyprawe :-? - W tym roku to byla krajówka ras mysliwskich i Makaronik zaliczył tam swoje pierwsze pudło i bardzo mi sie podobało :D No i przyznaję sie bez bicia, ze strasznie chcę poznac Lorda Ludwisia :angel:
zachraniarka Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 [quote name='Fuka']Makaronik zaliczył tam swoje pierwsze pudło i bardzo mi sie podobało :D [/quote] A mi się bardzo Makaronik podobał, tam miałam okazję go zobaczyć na żywo :D No i Ciebie też podziwiałam jak z Flaire obrabiałyście Julkę dla pszymów to była dopiero ekspresowa robota!
Flaire Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 [quote name='zachraniarka']No i Ciebie też podziwiałam jak z Flaire obrabiałyście Julkę dla pszymów to była dopiero ekspresowa robota![/quote]zach, ja to się tam głównie przyglądałam - robota była Fuki. :D Ale też bardzo mile wspominam naszą wizytę [size=1]i to, jak przez płot na wystawę przełaziłam[/size] i nasze miejsce na pudle (za Makaronem, oczywiście!) :D A ja mam teraz dwa pieski w domu i jest cudownie [size=1]tylko żadnej roboty mi się nie chce, bo cały czas chcę głaskać lbo jedną, albo drugą, albo obydwie na raz :D [/size]. Wczoraj po południu najpierw poszłam na spacerek z Api (chociaż niezbyt długi, bo ona ma cieczkę i zaraz się do niej jakiś amant przystawia), a potem poszłyśmy z Misią na dłuższy spacerek przez Pola Mokotowskie do Babci na obiad. To jest nasz ulubiony spacer; mój - bo lubię Pola, a Misi - bo uwielbia chodzić do Babci! :D Pogoda była śliczna, potrenowałyśmy trochę, ale pod koniec Misia była już mocno zmęczona... Mam nadzieję, że to znaczy, że... :baby:
borsaf Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 [b]Flaire[/b] Zrozumiałam, że foty dajemy do galerii gr 3, a komentarze na topikach erdeli, welshów, szorstkich itd.? Foty chyba można będzie komentarzem, czy tytułem opatrzyć? Inaczej bedzie jak z Api i Misią. Do teraz nie wiem, czy dobrze zgadłam, ale zabawa była przednia. Sugerowałam sie wyrazem twarzy, tu pyska i może spojrzeniem? Misia troche doroślejsze ma to spojrzenie i bije od niej większy spokój, ale faktycznie mogłam je pomylić. Foty fantastyczne i pomysł na 6. Musze sie wybrać na zwiedzanie innych grup, aby sobie wyrobić opinię. Taki niedzielny spacerek.
borsaf Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 [b]Ina[/b] Gdzie Cię wcięło? Napisz mi, jak i skąd takie cudo zamiast strzałki ściągnęłaś? Napisałam maila, dałam foty i przysłało mi nazad (neostrada)???
Flaire Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 [quote name='borsaf'][b]Flaire[/b] Zrozumiałam, że foty dajemy do galerii gr 3, a komentarze na topikach erdeli, welshów, szorstkich itd.?[/quote]To już od Was zależy! :D Ja mogę moją opinię dać: dla mnie galeria bez komentarzy jest nudnawa, a i komentarze w innych topikach typu "to zdjęcie, co wkleiłaś w Galerii jest super!" też takie jakieś dziwaczne. Ale to jest Wasze forum, więc jak tak chcecie - to proszę bardzo! Czy mam podkleić obecną Galerię grupy 3, czy też ktoś chce zrobić nową do podklejenia, z "bez komentarzy" w tytule?
Flaire Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Moja wnusia właśnie dostała ogromny głąb kalafiora do obgryzania. Ale fajnie! :D [size=1]Ale bajzel![/size]
borsaf Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Jeszcze nie próbowałam dawać głąba Regonowi ale dobrze, że napisałaś, jutro dostanie. Marchewki na surowo to on nie za bardzo lubi. Niestety dobiera sie do orzechów w ogrodzie :evilbat: Boje sie, że mu łupina stanie gdzies w jelitach. Orzechy lecą i mam robotę zbierać przed Regonem. Galeria, jaka jest bardzo mi odpowiada. Nie wiem dlaczego ma być bez komentarza. Może komus przeszkadza, że nieraz z komentarza robi sie rozmowa, ale mnie to nie przeszkadza, jest ciekawiej. Nawet podklejac jej nie trzeba bo sami pilnujemy, jak zjeżdża, to sie fote wstawi i już. Moich protegowanych szorstkich też pilnuję aby nie ucichły. Na szkoty zaglądam, na kerraki i wszyscy są "w kupie"
Nitencja Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 galeria bez komentarzy lepsza , bo co na zdjeciach widac to kazdy widzi co jest :wink:
PARSONRK Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 INA a to jak oceniasz ?? [img]http://ns30642.ovh.net/~abcfunny/Pics/Dogs/0049.GIF[/img]
Flaire Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 [quote name='borsaf']Jeszcze nie próbowałam dawać głąba Regonowi ale dobrze, że napisałaś, jutro dostanie. [/quote]borsaf, taki głąb to się do jedzenia kiepsko nadaje - głównie do przeżucia na kawałki i wyplucia na podłogę. Ale ile w tym przyjemności! :lol: Nitencja - nie ma sprawy, zakładaj bezkomentarzową galerię!
PARSONRK Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 [quote name='zadziorny'][b]PARSONRK[/b] - niczego nie widać :evil:[/quote] Qurcze zaraz poprawię tylko znajdę to cudeńko
PARSONRK Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 [url]http://www.surfinvest.com/Clipart/Gif/Image-3-Dogs-39.php[/url] przesyłam stronkę , bo zdjątko wejść nie chce :evil:
Flaire Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 [quote name='PARSONRK']przesyłam stronkę , bo zdjątko wejść nie chce :evil:[/quote]Hmm, ja poprawiłam Twój post i widzę :niewiem:
coztego Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 [quote name='Flaire'][quote name='PARSONRK']przesyłam stronkę , bo zdjątko wejść nie chce :evil:[/quote]Hmm, ja poprawiłam Twój post i widzę :niewiem:[/quote] Jakoś kiepsko poprawiłaś, bo ja nie widzę :niewiem: ;) Ale za to link działa :fadein: Ten obrazek chyba się wyświetla tylko krótko po wstawieniu 8)
Flaire Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 [quote name='coztego']Jakoś kiepsko poprawiłaś, bo ja nie widzę :niewiem: ;)[/quote]coztego, zepsułaś :wink: , bo ja teraz też nie widzę! :evil:
Wojtek Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Niedźwiedzico, czy Ty REGONA maszynką "robiłaś" czy co? :o No taki gładziutki... :o MISTRZOSTWO ŚWIATA!!! :D
Recommended Posts