aga_ostaszewska Posted June 22, 2004 Posted June 22, 2004 Mokka: Ty masz dosyc... :D , a ja nie moge doczekac sie spotkania z nimi! Juz nie tak dlugo pozostana malenstwa u Flaire i jestem przekonana, ze niebawem bedzie mowila: "Ja mi brakuje tago zamieszania!"
Mokka Posted June 22, 2004 Posted June 22, 2004 To chiba skorzystam z okazji i szybciutko zadzwonię, chociaż, jeśli dźwięk dzwoniącego telefonu je obudzi, to mnie zaszlachtujesz :wink:
Mokka Posted June 22, 2004 Posted June 22, 2004 Aga, Flaire już mówi, że szkoda jej oddać dzieciaczki :lol:
aga_ostaszewska Posted June 22, 2004 Posted June 22, 2004 Cholera, a ja tego nie mialam okazji uslyszec. Ale takie slodkie glisdki! Wcale a wcale sie nie dziwie! :D
Flaire Posted June 22, 2004 Posted June 22, 2004 Juz nie tak dlugo pozostana malenstwa u Flaireaga_, nie przypominaj mi! :placz: :bigcry: :placz:
aga_ostaszewska Posted June 22, 2004 Posted June 22, 2004 JUZ NIE BEDE, OBIECUJE! :oops: No, ale skoro przyszli wlasciciele ujawnili sie (przynajmniej Api), to jest szansa, ze niemal codziennie bedziemy miec z nimi kontakt! :B-fly:
Flaire Posted June 22, 2004 Posted June 22, 2004 jest szansa, ze niemal codziennie bedziemy miec z nimi kontakt! :B-fly:Ale nie buziaczki :cry: :placz:
INA Posted June 22, 2004 Posted June 22, 2004 no kupiłam trochę literatury- psiej :multi: będe przygotowywać się (podszkalać) teoretycznie i czekać na powiekszenie sie rodziny. Aga mleczko i miodzik a i sam miodzik :drinka: pije codziennie - tak się złozyło, że mam ojca pszczelarza :wink: który ma duzą pasiekię. Flaire - będzie musiała Misia zrobić nowe Airedalki 8) :wink:
Api Posted June 22, 2004 Posted June 22, 2004 JUZ NIE BEDE, OBIECUJE! :oops: No, ale skoro przyszli wlasciciele ujawnili sie (przynajmniej Api), to jest szansa, ze niemal codziennie bedziemy miec z nimi kontakt! :B-fly: no pewnie Gratulacje dla Api i Ansela - u nich dziś pewnie kolejna wtorkowa impreza :bday: ? Rafał ps> mam nadzieję że się wkrótce zorganizujemy i dodamy jakieś zdjęcie
aga_ostaszewska Posted June 22, 2004 Posted June 22, 2004 Api: Cieszymy siewidzac Was tutaj! Piszcie duuuzo! No i mam nadziej, ze jak Api bedzie juz u Was to kontakt bedzie jeszcze czestszy... :D
Flaire Posted June 23, 2004 Posted June 23, 2004 A u mnie dzisiaj poranna pobudka - nie wiem, co towarzystwu odbiło... Nawet Misia, która normalnie śpi do 10, zdecydowała, że musi wyjść o 5:30! Ale teraz już wszyscy najedzeni i wykupkani i znów śpią. A z rzeczy fajnych, dostałam maila od właścicieli Jacka (ojca szczeniąt) oferującego mi darmowe powtórne krycie! Tak się przejeli tym, że mam tylko dwa szczeniaki! (Moja umowa z nimi gwarantuje właśnie co najmniej dwa, więc według umowy nic już mi się od nich nie należy). Ale ja mam inne plany, więc nie wiem, czy skorzystam.
INA Posted June 23, 2004 Posted June 23, 2004 Flaire towarzystwo pewnie rozbrykane jeszcze po wczorajszej imprezie :wink: No cześć Api - zdjęć im więcej tym lepiej. :lol:
Mokka Posted June 23, 2004 Posted June 23, 2004 Flaire, to wykorzystaj Jacka jesienią, sprzedaj towarzycho bez rodowodów jako 7-me z miotu, a na wiosnę zrealizu swoje plany. Misia młoda, nic jej nie będzie. :wink:
INA Posted June 25, 2004 Posted June 25, 2004 Flaire - korzystając z okazji, że jednak dziś jestem 8) CHCIAŁABYM MALUCHOM ZŁOŻYĆ CIEPLUTKIE ŻYCZENIA I BUZIACZKI :P :buzi: :calus: Wszak dziś dopiero kończą PIEWRSZY MIĘSIĄCZEK :wink: We wtorek to były 4 tygodnie a dziś w południe mięsiąc - dobrze mówie? :sg168:
Flaire Posted June 25, 2004 Posted June 25, 2004 Ano tak, dzisiaj kończą miesiąc. Czyli kolejna impreza ma być? :wink:
Flaire Posted June 25, 2004 Posted June 25, 2004 To są bardzo mądre szczeniaki. Przestały już robić kupy w tym pudle, w którym się urodziły (i w którym śpią - w mojej sypialni), tylko czekają, aż je przeniosę do dużego drucianego kojca w dużym pokoju. Niestety siusiają wszędzie 8) . W dużym kojcu intensywnie się bawią, często z Misią, która bardzo lubi tam z nimi siedzieć, a po pewnym czasie zaczynają drzeć ryja. Z początku nie wiedziałam, co to znaczy, ale teraz już wiem: to znaczy, że szczeniaki są zmęczone zabawą i chcą spać, a w tym celu trzeba je przenieść do pudła do sypialni! :D
INA Posted June 25, 2004 Posted June 25, 2004 Ano tak, dzisiaj kończą miesiąc. Czyli kolejna impreza ma być? :wink: Wypadałoby, wypadało :wink: Raz tylko kończy się miesiączek :wink:
INA Posted June 25, 2004 Posted June 25, 2004 Flaire wczoraj na imieniny babci przyjechał kuzyn, który od roku mieszka i studiuje w Warszawie zapraszał nas ( juz kilka razy)chciał pokazac jak się urządził. Mieszka gdzieś, Warszawa -Białołeka i tak znowu mysle, że może te dwie wizyty razem połączyć.... :roll: Maluchy niedługo pójdą w świat i nie zdąże ich zobaczyć :( a tak bym chciała...... :roll: co zrobić :roll: )
Flaire Posted June 25, 2004 Posted June 25, 2004 co zrobić :roll: )No co? Przyjeżdżaj!U nas w ten weekend będzie się dużo działo, bo w sobotę chcę pojechać trochę pooglądać egzaminy szkoleniowe, a w niedzielę - zawody agility w Pęcicach. No i jeszcze może w sobotę po południu trening agility mojego klubu Cavano. Wszystko będę oglądać raczej z daleka, bo nie chcę mieć kontaktów z psami dopóki mam w domu szczeniaki, ale ciekawość mnie zżera... więc trochę pooglądać muszę! :wink: aga - a kiedy Ty chcesz wpaść? Bo mówiłyśmy o czwartku, a potem już od Ciebie nie słyszałam... Czy rzeczywiście na zakupach zginęłaś???
INA Posted June 25, 2004 Posted June 25, 2004 Flaire - jak juz bym miała przyjechać , to np. w przyszły weekend lub coś w tym rodzaju...( lub za dwa tygodnie)wszystko zależy kiedy będzie nasze szefostwo z Francji. Ten weekend też mam "pracowity" a i kuzyn jest u rodziny do środy. Tylko napisz w jakiej części W-wy mieszkasz - kuzyn też jest ciekawy.
Flaire Posted June 25, 2004 Posted June 25, 2004 No, w przyszły weekend może być! Też może trafisz na jakąś imprezkę, ale nic nie chcę mówić, żeby nie zapeszyć. A za dwa tygodnie to już ostatni dzwonek, bo potem psiaki się rozjeżdżają! A ja mieszkam na Mokotowie, bardzo blisko metra, więc dojazd łatwy.
Flaire Posted June 25, 2004 Posted June 25, 2004 Ano tak, dzisiaj kończą miesiąc. Czyli kolejna impreza ma być? :wink: Wypadałoby, wypadało :wink: Raz tylko kończy się miesiączek :wink:No to chyba im jakąś piłeczkę kupię na urodzinki... :D No i tort z Eukanuby obowiązkowo!
INA Posted June 25, 2004 Posted June 25, 2004 Jeszcze jedno - tak patrzę na mapę Warszawy i nie ma zaznaczonego metra. To tak dla własnej ciekawości powiedz( tak na oko) jak rejon zamieszkujesz- bliżej Służewca czy dworca Warszawa Centralna. Acha, no to dobrze by było jak by to było w przyszłym tygodniu -I JESZCZE IMPREZKA!!! :lol: URODZINOWE ZDJĘCIA MAŁYCH MISIÓW JAK NAJBARDZIEJ WSKAZANE :wink: SZCZEGÓLNIE Z TORTEM. :tort:
Flaire Posted June 25, 2004 Posted June 25, 2004 INA, na mapie Warszawy znajdź miejsce, gdzie schodzą się Al. Niepodległości i Puławska. Tam jest właśnie stacja metra Wilanowska.
Recommended Posts