Cheritka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Szelki podobaja sie nam wszystkim :lol: ale tygra jest jakby troche :shake: zadowolona Quote
zuzolandia Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 hihihiiih ale fajowe te szeleczki !!!! zuzia by takie musiala miec do ciagniecia sanek hihihi ale ponoc koniec zimy i sniegu juz niet hmmmmm buziaczki przesylamyyy!!!!!!!!!! Quote
tygra Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 cześć wszystlim z szeleczek jestem zadowolona, tylko jeszcze ta opona i ruszamy z treningami :) Quote
BeaC Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [COLOR=DarkRed][B]Witanko................dla niektorych weekendowe dla mnie jeszcze nie[IMG]http://yelims4.free.fr/Ordinateur/Ordinateur07.gif[/IMG] [/B][/COLOR] Quote
snikops Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 fajne szelki:loveu: wiedze, że w końcu ktoś też jest z jelonek:cool1: Quote
Cheritka Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='tygra']cześć wszystlim z szeleczek jestem zadowolona, tylko jeszcze ta opona i ruszamy z treningami :)[/quote] Beatko moja połowa mówi, że w najbliższej wulkanizacji dostaniesz jaką chcesz, ucieszą się, bo muszą je wywozić :lol:, a tak to Ty weźmiesz. Tylko jak Ty będziesz z nią chodzić :shake:.:crazyeye: Quote
jonQuilla Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Przyszłam przywitać się sobotnio :multi::multi::loveu: życzę także przy okazji żeby weekend był miły :) :loveu::loveu: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
apple Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]weszłam sobie na bloga pt.[/COLOR][/FONT][/B] [B] Tygra I Brenda - Duuużo Fotek :) [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]i szukam tych fotek :cool1:[/COLOR][/FONT][/B] [/B] Quote
apple Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='Ka$ka9141868']Haha APPLE nie tylko ty[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]To dobrze bo myślałam że ja już niedowidzę :cool1:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Ka$ka9141868 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]To dobrze bo myślałam że ja już niedowidzę :cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] haha jak Ty to ja też ale fotek chyba nie ma naprawdę :p A u mnie są~ nowe fotki xD Zapraszam. Quote
apple Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='Ka$ka9141868']haha jak Ty to ja też ale fotek chyba nie ma naprawdę :p A u mnie są~ nowe fotki xD Zapraszam.[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]hehehe już byłam :eviltong: [/COLOR][/FONT][/B] Quote
apple Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='Ka$ka9141868']hehe widziałam xD[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]to dopszzze:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
emdziolek Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [COLOR=DarkOrange][B]Witanko! Ile kosztowało Cie uszycie takich szelek?:razz:[/B][/COLOR] Quote
tygra Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]Witanko! Ile kosztowało Cie uszycie takich szelek?:razz:[/B][/COLOR][/QUOTE] witaj 40zł (15 koc polarowy i 25zł taśma nośna), rozpurka skołowana za darmo :), nici miałam :) Quote
tygra Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [quote name='Cheritka']Beatko moja połowa mówi, że w najbliższej wulkanizacji dostaniesz jaką chcesz, ucieszą się, bo muszą je wywozić :lol:, a tak to Ty weźmiesz. Tylko jak Ty będziesz z nią chodzić :shake:.:crazyeye:[/QUOTE] nie będę chodzić - przykłuje do drzewa :). Opony już mam :) Quote
tygra Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]weszłam sobie na bloga pt.[/COLOR][/FONT][/B] [B] Tygra I Brenda - Duuużo Fotek :) [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]i szukam tych fotek :cool1:[/COLOR][/FONT][/B] [/B][/QUOTE] hahaha ... bedą jutro, po spacerku w szelkach :) Quote
tygra Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Przyszłam przywitać się sobotnio :multi::multi::loveu: życzę także przy okazji żeby weekend był miły :) :loveu::loveu: [/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] witam :) i życzę Tobie i wszystkim odwiedzającym superaśnego weekendu :) Quote
tygra Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [quote name='Bedzix']fajne szelki:loveu: wiedze, że w końcu ktoś też jest z jelonek:cool1:[/QUOTE] czyżby sąsiedzi :) :multi: Quote
tygra Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]Witanko................dla niektorych weekendowe dla mnie jeszcze nie[IMG]http://yelims4.free.fr/Ordinateur/Ordinateur07.gif[/IMG] [/B][/COLOR][/QUOTE] Beatko - teraz to już chyba Ty też masz weekendzik :) Quote
Jagoda1 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Czekam na zdjęcia...:lol: A dlaczego chcesz mieć bokserkę-kulturystkę?;) Nie przeciążaj jej stawów... Quote
tygra Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 nie bedę przeciążac, zamierzam tylko z jedna oponką trenowac, żadnych ciagnieć samochodów ani wielkich ciezarów. Podobają mi sie łądnie umiesnione pieski, takie szczupłe ale umiesnione :). Tygra ma łądny tył ale przud taki delikatny, chce wyrównać proporcje. Po za tym ona uwielbia ciagnac. Quote
apple Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='tygra']hahaha ... bedą jutro, po spacerku w szelkach :)[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Juz 10.38 a tu jeszcze fotów nie ma- co nie było spacerka?:razz:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Recommended Posts