Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[COLOR=DarkRed][B]Witanko................dla niektorych weekendowe dla mnie jeszcze nie[IMG]http://yelims4.free.fr/Ordinateur/Ordinateur07.gif[/IMG]
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='tygra']cześć wszystlim

z szeleczek jestem zadowolona, tylko jeszcze ta opona i ruszamy z treningami :)[/quote]
Beatko moja połowa mówi, że w najbliższej wulkanizacji dostaniesz jaką chcesz, ucieszą się, bo muszą je wywozić :lol:, a tak to Ty weźmiesz.
Tylko jak Ty będziesz z nią chodzić :shake:.:crazyeye:

Posted

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]weszłam sobie na bloga pt.[/COLOR][/FONT][/B] [B] Tygra I Brenda - Duuużo Fotek :) [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]i szukam tych fotek :cool1:[/COLOR][/FONT][/B]
[/B]

Posted

[quote name='Ka$ka9141868']Haha APPLE nie tylko ty[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]To dobrze bo myślałam że ja już niedowidzę :cool1:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]To dobrze bo myślałam że ja już niedowidzę :cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
haha jak Ty to ja też ale fotek chyba nie ma naprawdę :p
A u mnie są~ nowe fotki xD Zapraszam.

Posted

[quote name='Ka$ka9141868']haha jak Ty to ja też ale fotek chyba nie ma naprawdę :p
A u mnie są~ nowe fotki xD Zapraszam.[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]hehehe już byłam :eviltong:
[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]Witanko!

Ile kosztowało Cie uszycie takich szelek?:razz:[/B][/COLOR][/QUOTE]

witaj
40zł (15 koc polarowy i 25zł taśma nośna), rozpurka skołowana za darmo :), nici miałam :)

Posted

[quote name='Cheritka']Beatko moja połowa mówi, że w najbliższej wulkanizacji dostaniesz jaką chcesz, ucieszą się, bo muszą je wywozić :lol:, a tak to Ty weźmiesz.
Tylko jak Ty będziesz z nią chodzić :shake:.:crazyeye:[/QUOTE]

nie będę chodzić - przykłuje do drzewa :). Opony już mam :)

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]weszłam sobie na bloga pt.[/COLOR][/FONT][/B] [B] Tygra I Brenda - Duuużo Fotek :) [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]i szukam tych fotek :cool1:[/COLOR][/FONT][/B]
[/B][/QUOTE]

hahaha ... bedą jutro, po spacerku w szelkach :)

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Przyszłam przywitać się sobotnio :multi::multi::loveu:

życzę także przy okazji żeby weekend był miły :) :loveu::loveu:
[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

witam :)
i życzę Tobie i wszystkim odwiedzającym superaśnego weekendu :)

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]Witanko................dla niektorych weekendowe dla mnie jeszcze nie[IMG]http://yelims4.free.fr/Ordinateur/Ordinateur07.gif[/IMG]
[/B][/COLOR][/QUOTE]

Beatko - teraz to już chyba Ty też masz weekendzik :)

Posted

nie bedę przeciążac, zamierzam tylko z jedna oponką trenowac, żadnych ciagnieć samochodów ani wielkich ciezarów.
Podobają mi sie łądnie umiesnione pieski, takie szczupłe ale umiesnione :).
Tygra ma łądny tył ale przud taki delikatny, chce wyrównać proporcje. Po za tym ona uwielbia ciagnac.

Posted

[quote name='tygra']hahaha ... bedą jutro, po spacerku w szelkach :)[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Juz 10.38 a tu jeszcze fotów nie ma- co nie było spacerka?:razz:[/COLOR][/FONT][/B]