IVV Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 podniose choc tego idealnego psa po championach Quote
beka Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 IVV napisał(a):podniose choc tego idealnego psa po championach I ja podniosę Quote
agada Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Zaglądam do Bruna, czy robi jakies postępy? Jak zachowuje się w nowym miejscu? Quote
zadra Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Bruno,przez cały czas robi postępy. Quote
Tola Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Bruno gdzie twoj człowiek i ten jedyny dom... Quote
mysza 1 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Tola napisał(a):Bruno gdzie twoj człowiek i ten jedyny dom... A ma chłopak ogłoszenia? Quote
zadra Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 mysza 1 napisał(a):A ma chłopak ogłoszenia? Są zamówione,czekamy. Quote
karolciasz28 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Ogłoszenia :) kupię psa, przygarnij zwierzaka, ojej, cafeanimal, adopcje psów, adopcja psa, morusek, gumtree, e-zwierzak, szerlok, petsy, animalia, pet world, najpewniej, kokosy, olx, zamościak Quote
zadra Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 [quote name='karolciasz28']Ogłoszenia :) kupię psa, przygarnij zwierzaka, ojej, cafeanimal, adopcje psów, adopcja psa, morusek, gumtree, e-zwierzak, szerlok, petsy, animalia, pet world, najpewniej, kokosy, olx, zamościak Dyiekuję juz wrzucam na pierwszą. Quote
IVV Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 jak z jego psychika? dalej kreci sie za swoim ogonem? Quote
anawa Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Widzę, że ogłoszenie jest na olx. Czy macie problemy z umieszczaniem tam zdjęć, czy tylko ja mam? Nie robicie na alegratce? Ja mam stamtąd zawsze największy odzew..... Quote
karolciasz28 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Dziewczyny czy Bruno akceptuje inne psy? Mam o niego 3 maile.:kciuki::kciuki: Quote
Tola Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Własciwie nie wiem co napisac............ Wczoraj zgłosił się tez fajny dom z Grodziska Maz., szukałyśmy z zadrą kogos do sprawdzenia domu. Zadzwoniłyśmy do faceta, u ktorego był Bruno no i okazało się, ze pies od paru dni ma juz dom w Tomaszowie Lub.:roll: Jestem wsciekła, bo myslałam, ze to wszystk odbędzie sie inaczej.... Fakt, ze to to ten facet opiekował się Brunem, martwił się o niego i to on poprsił o pomoc w znalezieniu psu dobrego domu, ale mysle, ze powinien jednak przed wydaniem psa zadzwonic i pogadac. Mam tylko nadzieję, ze Bruno jest u odpowiedzialnych ludzi, bo takich przeciez szukalismy. Dziękuję za ogloszenia i za troskę o psa; jednoczesnie przepraszam wszystkich za właściwie stracony czas, bo tych zglaszających sie domów nie mozemy wykorzystac dla Bruno... Powinnismy się chyba cieszyc... Quote
IVV Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 miejmy nadzieje ,ze tym razem dobrze trafil ..... Quote
anawa Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Tola napisał(a): Wczoraj zgłosił się tez fajny dom z Grodziska Maz., szukałyśmy z zadrą kogos do sprawdzenia domu. Tola, Grodzisk Maz. to mój rejon. Dawaj ten domek, mamy jeszcze kilka owczarków "do zagospodarowania"....... Quote
zadra Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 Tola napisał(a):Własciwie nie wiem co napisac............ Wczoraj zgłosił się tez fajny dom z Grodziska Maz., szukałyśmy z zadrą kogos do sprawdzenia domu. Zadzwoniłyśmy do faceta, u ktorego był Bruno no i okazało się, ze pies od paru dni ma juz dom w Tomaszowie Lub.:roll: Jestem wsciekła, bo myslałam, ze to wszystk odbędzie sie inaczej.... Fakt, ze to to ten facet opiekował się Brunem, martwił się o niego i to on poprsił o pomoc w znalezieniu psu dobrego domu, ale mysle, ze powinien jednak przed wydaniem psa zadzwonic i pogadac. Mam tylko nadzieję, ze Bruno jest u odpowiedzialnych ludzi, bo takich przeciez szukalismy. Dziękuję za ogloszenia i za troskę o psa; jednoczesnie przepraszam wszystkich za właściwie stracony czas, bo tych zglaszających sie domów nie mozemy wykorzystac dla Bruno... Powinnismy się chyba cieszyc... Ija jestem wściekła.tak się nie robi. Quote
karolciasz28 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Pozostaje mieć nadzieję że ma dobry dom, ech... Quote
beka Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Nieste to tak działa, nie raz się o tym przekonałam, Ludziom tak szkoda psa ze na szybko chcą go wydać bez sprawdzania :( Quote
zadra Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 szkoda,że nastapił taki finał.Niemniej dziekuję za obecnośc i wspieranie watku. Quote
Recommended Posts