zadra Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 [SIZE=3]Piesek nazywa się Bruno. Na początku września odebrany handlarzowi na targu w miejscowości Mokre - biedactwo wystraszony siedział w małej klateczce czekając na nowego właściciela. Bruno jest pieskiem o wspaniałej budowie oraz wzorcowym umaszczeniu. Niestety piesek nie potrafił znaleźć domu z powodu dolegliwości jaką jest choroba behawioralna. Bruno w przeszłości nie doznał miłości i czułości od człowieka; całe jego 8- miesięczne życie skupione było na błąkaniu się od handlarza do handlarza z coraz bardziej pogłębiającą się chorobą; polega ona na bieganiu i gryzieniu ogona w chwilach niepewności i zdenerwowania. Gdy się poznaliśmy piesek nie potrafił ustać w miejscu kręcąc się za ogonkiem. Po pewnym czasie gdy był pod moją stałą opieką dolegliwość stopniowo ustępowała do tego stopnia, że poza kojcem piesek jest już prawie całkowicie zdrowy. Uwielbia głaskanie, zabawę oraz długie spacery, które pozwalają mu się odprężyć i zapomnieć o ogonku. Bruno nie może biegac na stałe po podwórku i choć ma duży kojec o wymiarach 6m na 2 czuje się w nim niepewnie. Bruno potrzebuje domu z ogrodem lub dużym podwórkiem - nie jest to psiak do kojca; najlepiej czuje się w stałym kontakcie z człowiekiem, po prostu brakuje mu tego czego nie dostał w czesnym dzieciństwie czyli miłości i ciepłego dotyku dobrego człowieka . Piesek jest młody i jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że choroba ustąpi za sprawą ludzkiego serca. Bruno jest strasznym milusińskim całe dnie spędzałby na przytulaniu i głaskaniu uwielbia dzieci jest w stosunku do nich bardzo delikatny. Kontakt: 601198030 Ogłoszenia kupię psa, przygarnij zwierzaka, ojej, cafeanimal, adopcje psów, adopcja psa, morusek, gumtree, e-zwierzak, szerlok, petsy, animalia, pet world, najpewniej, kokosy, olx, zamościak Quote
Tola Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Bruno to piękny pies i mam nadzieje, ze znajdzie się ktos, kto nie tylko zachwyci się jego urodą, ale zechce mu pomóc... Quote
IVV Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 szybko bedzie miec dom ,jest piekny!!!! Quote
sacred PIRANHA Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 zapisuje sie do zamojszczaka!!! Quote
*Gajowa* Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Piękny ! Z pewnością nie będzie długo czekał... Quote
beka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Piekny, potrzebny dom w którym zamieszka z ludźmi. A nie w ogrodzie. Tel jest do?? Quote
Tola Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 beka napisał(a):Piekny, potrzebny dom w którym zamieszka z ludźmi. A nie w ogrodzie. Tel jest do?? Do zadry:cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 podzrucam pięknego psa ! szukamy odpowiedzilanego domu! Quote
karolciasz28 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Przecudny:loveu: po łikendzie ;-) porobię ogłoszenia. Quote
beka Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Tola podziękuj temu panu co go wykupił i trzyma u siebie. To musi byc dobry człowiek. Quote
mysza 1 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Beka, ja teraz nie mam owczarka w stadzie... Nie powinnam zaglądać na takie wątki ;) Quote
IVV Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Bruno pokazuj sie jaki jestes wystawowy ,wzorcowy piekny okaz !!!!! tylko troche milosci ci brak i wszystkie fobie przejda ;) Quote
Tola Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Bruno piesku - co z tobą będzie, tak mało osób tu zagląda... Quote
beka Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 mysza 1 napisał(a):Beka, ja teraz nie mam owczarka w stadzie... Nie powinnam zaglądać na takie wątki ;) Iwonko, jeśli Cie to zabolało to przepraszam, nie pomyslałam.. Quote
anawa Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Piękny młodzieniec........... Zapisuję i będę o nim pamiętać....... Powiedzcie, gdzie on teraz przebywa? W jakiej miejscowości? Quote
Tola Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 anawa napisał(a):Piękny młodzieniec........... Zapisuję i będę o nim pamiętać....... Powiedzcie, gdzie on teraz przebywa? W jakiej miejscowości? Bruno jest w Zamościu:cool3: Wrzuciłam psa tutaj: http://owczarki.eu/do_adopcji Nie ma zdjecia, ale juz poprosiłam o pomoc... Moze jeszcze załozyc mu wątek? Quote
anawa Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Dzięki, Tola......... Przyznam, że w tej chwili nie mam głowy.......... właśnie ją straciłam po wiadomości, że mój podopieczny musi opuścić Dt............... Sytuacja beznadziejna............. http://www.dogomania.pl/threads/181095-ON-Welsh-musi-opuścić-Dt-hotel-czy-schron-Deklaracje-znów-potrzebne Quote
Tola Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 beka napisał(a):dodałam go raz jeszcze ze zdjęciami Widziałam; dziękuje bardzo:lol: Quote
agada Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 mysza 1 napisał(a):Beka, ja teraz nie mam owczarka w stadzie... Nie powinnam zaglądać na takie wątki ;) Zawsze to można zmienić ;), piękny chłopak :loveu: Quote
IVV Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 tak ,piekny,mlody i juz tak zawiedziony przez czlowieka ... Quote
Recommended Posts