Jump to content
Dogomania

już tylko Ali szuka domu - LENKA już w domu w Gdańsku! :)))

Recommended Posts

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W połowie lutego TZ pojedzie, to ją weźmie (bezpłatnie) (jakby się coś szybciej nie znalazło)
Teraz (za tydzień) też jedzie, ale ma juz dwa duze psy, chyba nie uda mi się wmusić w niego trzeciego.
Jakby co to kontener macie cioteczki? Może go zmolestuję, chociaż wątpię, tym razem jedzie małym autem.

Posted

Itske napisał(a):
W połowie lutego TZ pojedzie, to ją weźmie (bezpłatnie) (jakby się coś szybciej nie znalazło)
Teraz (za tydzień) też jedzie, ale ma juz dwa duze psy, chyba nie uda mi się wmusić w niego trzeciego.
Jakby co to kontener macie cioteczki? Może go zmolestuję, chociaż wątpię, tym razem jedzie małym autem.

Czyli ten domek z Gdańska jest juz pewny?

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
To czekamy na efekty:)

Pzdr.

To już nie czekajcie:lol:
Zajęcia skończyłam wcześniej, więc pojechałam na wizyte domowa też wcześniej.
Wnioski:
ja bym im swojego psa nie dała - bo by go rozpuściły jak dziadowski bicz:lol:
Cioteczki - domek - super:lol:
Oceniam ludzi m.in. po ich zwierzakach - mają yorka (coś 4,5 lat) (troszkę ma za duzo sadełka:evil_lol:) zadbany, wesolutki, żywiołowy, baaaaardzo przyjazny, śmiały chlopaczek,
siedziałam tam blisko godzinę, pytań za duzo nie zadałam, bo Panie same opowiadały co i jak, usiłowałm troszkę doradzić, co z żywieniem, ale one takie przejęte, że chyba nie dotarło, no to już problem ich weta, mają blisko (znam lecznicę).
miseczki, kocyczki, żarełko, wakacje z psiaczkami, albo mamusia z pieseczkami, albo one na zmianę. Poprzednia sunia uśpiona w wieku 17 lat (już jej wewnątrz wsio jak tzreba nie funkcjonowało). Pani mnie pouczała :eviltong: jak to nowy piesek ma prawo do różnych dziwnych zachowań, brudzenia itp,
Jest też zółwia lądowego, a ja fanka takich żółwi , zadbany, odpowiednie warunki.
no nie jestem w stanie streścić tej godziny. Entuzjastki z psim syneczkiem.
Moim zdaniem dać:lol:
Mają mojego e-maila, tel itp. w razie problemów będę służyć pomocą

Posted

ah :) super, fajnie że poszłaś! dziękuję!
zaraz dzwonimy do Pani, bo pewnie siedzi i czeka na decyzję ;)

czyli ok - o chodzeniu na smyczy i adresówce też im któryś tam raz powtórzyłaś? :)

to szukamy transportu dla Lenki!

Posted

mru napisał(a):
ah :) super, fajnie że poszłaś! dziękuję!
zaraz dzwonimy do Pani, bo pewnie siedzi i czeka na decyzję ;)

czyli ok - o chodzeniu na smyczy i adresówce też im któryś tam raz powtórzyłaś? :)

to szukamy transportu dla Lenki!

Mówiłam, mówiłam, jak zdarta płyta, Ty sie raczej marwt, żeby one ją w ogóle ze smyczy spuściły:evil_lol:

Młody zazwyczaj na fleksi lata (żeby głuptas pod samochód nie wleciał, to osiedle, spuszczają go na dalszych, terenowych spacerach:lol:

Posted

No to świetnie się układa, jak dziewczyny zareagowały?

teraz Cię napuszczę na mojego TZta:eviltong:, bo ja nie mam już odwagi wlepić mu trzeciego psa, jak jeździł kombiakiem, to nie było problemu, ale teraz jakimś maleństwem bez bagażnika jeździ
no zawieź mu i tyle:mad:, albo użyj swojego osobistego :diabloti:uroku, ino bez pzresady:evil_lol:

Posted

mshume napisał(a):
Pakuj się Lenko :)

Hi hi, Lenka pewnie juz spakowana w dołkach startowych:lol:
No poskładało się ładnie:lol:

tylko na mojego tymczasa amatora jakoś nie ma:mad:

Posted

no Lenka już się spakowała i czeka :) wczoraj przewieźliśmy ją do lecznicy, gdzie obejrzeli jej szew i dziś zabieramy do warszawy, żeby pojechała z TZ Itske do Gdańska!

wczoraj Lenka mówiła: zabierzcie mnie już stąd do domu! :-(

a jak się cieszyła na widok ludzi w lecznicy ;) to taka kochana sunia!

Itske, poprosisz panią, żeby czasem pisały co u Lenki i wysyłały zdjęcia? powiedz też o dogo, może zechcą coś czasem wrzucić tu nam... :)

Posted

Oczywiście, że będę w kontakcie z domkiem, i poproszę domek o zdjęcia i zaglądanie na dogo. Wczoraj rozmawiałyśmy, są wielce ucieszone, że to już, bo im mniej Lenka u "obcych" :evil_lol: i na dworze tym lepiej.

Posted

Lenka jest już przekazana transportowi:lol:
Teraz przed nia podróż, a na końcu stęskonine ramiona Nowych, Własnych Pań:multi:
No i zmieńcie tytuł watku.

Posted

mru napisał(a):
no czekam aż dojedzie :D

w tytule jest - szukamy transportu dla Lenki - no to już załatwione:lol:
a Nowa Pani napisała mi w smsie, że syneczka już ma (psiego) teraz czeka na córeczkę:lol: