mru Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 nie mam siły, zmienie już na taki konkretny:P Quote
Itske Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 mru napisał(a):d o j e c h a ł a ! :lol: nie tylko dojechała, ale poszła do SWOJEGO domku:lol: To wybiorę się do nich za jakiś tydzień albo dwa, co Ty na to? Quote
Asiaczek Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 To może chociaż tak na ciepło, jakieś info o pierwszej nocy, dniu...? pzdr. Quote
bluszcz Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 W końcu znalazłam ten wątek :) Witam, razem z mamą adoptowałyśmy Lenkę, jest cudną sunią :) Lenka jest bardzo ciekawska, zaglądała w każdy kąt mieszkania. Pierwszą noc przespała ze mną w moim łóżku- cóż Lenka się wyspała, ja troszkę mniej ;) jak na nie za wielkiego psiaka silna jest i lubi się wyciągnąć wygodnie do spania :p Ciężko jest ją złapać na zdjęciu nie rozmazaną, bo wiecznie się cieszy, macha ogonkiem i rusza :) Tak więc 2 zdjęcia na fotelu. Pozdrawiam. Quote
Igam Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Witamy na Dogo!!! Jak to miło popatrzeć na roześmiany pycholek Leni. Mam nadzieje, że Najlepsze na Świecie Pańcie też tak się radują :) Quote
Itske Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Jak fajnie widzieć szczęśliwy pychol Lenki. Mam nadzieję, że Bluszcz będzie tu zaglądała:lol: i opowie co tam u suni słychać. Quote
Asiaczek Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Jak miło powitać:) Widać, że Lenka to wiercipięta:) Pzdr. Quote
mru Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 aaaaaaaaaaaaaaa cała Lenka - ciągle w ruchu i ta mina :) super, że jesteście! Quote
Betbet Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 No jaką teraz mamy piekną psią Gdańszczankę z importu!!!:))))) Fajnie, cieszę się bardzo. A tak przy okazji, to czy na tej trasie Warszawa-Gdańsk ktoś lata czasem? Bo szukam czegoś dla 2 myszy, które mają do mnie dotrzeć z likwidowanej hodowli. Quote
Itske Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='Betbet'] A tak przy okazji, to czy na tej trasie Warszawa-Gdańsk ktoś lata czasem? Bo szukam czegoś dla 2 myszy, które mają do mnie dotrzeć z likwidowanej hodowli.[/QUOTE] Betbet - no przecież ja latam, i Lenkę przywiozłam (tzn mój TZ), to i myszy Ci przywiozę:lol: Quote
Asiaczek Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Co słychać u Lenki to mniej więcej wiemy. A co u Ali? Pzdr. Quote
Itske Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Hej, hej, Lenko! no taka tu cisza, chyba ciotka Itske musi wykonać telefon... Quote
Asiaczek Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Wykonaj, wykonaj... my tutaj poczekamy na wynik rozmowy;) pzdr. Quote
Recommended Posts