Asiaczek Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Dzisiaj dostałam list, że tytuł INTERCHAMPION został przyznany mojej suce LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI. Teraz już tylko czekam na tubę:) Pzdr. Quote
Jagoodka Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [B]Asiaczku [/B]ogromne gratki!!! Który to juz Inter w Twojej hodowli?? Uwielbiam Twoje baski :) Quote
Asiaczek Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Dziewiąty:) A dziesiąty czeka na potwierdzenie:) Pulcinella TARANTELLA FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI Abotere's WAHZIRI Abotere's ADUNBI JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI JAZZY BOY Asiaczek FCI JUMA MONGO Asiaczek FCI LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCi (czeka na potwierdzenie) Pzdr. Quote
Jagoodka Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 O jaaaaaa!!! Ale imponujący wynik. Nic tylko gratulować :) Quote
aga616 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='Toller']dziś wysłałam o CIBa; ostatni CACIB z Komarna, z października - zobaczymy :D[/QUOTE] wyniki z Komarom już mają w FCI...moje podanie wysłane przez nasz związek też...liczę, że teraz to już szybko pójdzie:evil_lol: Quote
panienkabubu Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='Asiaczek']Dzisiaj dostałam list, że tytuł INTERCHAMPION został przyznany mojej suce LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI. Teraz już tylko czekam na tubę:) Pzdr.[/QUOTE] Gratulacje Asiu ! Quote
Asiaczek Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='Jagoodka']O jaaaaaa!!! Ale imponujący wynik. Nic tylko gratulować :)[/QUOTE] No i jest kilka zaczętych Interów, myslę, że w tym roku - jak wszystko dobrze pójdzie - do tez pokończę:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='Talagia']gratulacje!!! Ogromny sukces :))[/QUOTE] Dzięki:) sukces na pewno, a czy ogromny... zawsze mogło byc lepiej i.... szybciej;) Pzdr. Quote
Toller Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 gratki Asiaczkom!! Aga- dobrze wiedzieć o tym Komarnie, dzięki za info! Quote
indiana Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Gratulujemy Wszystkim ,brawo świetne wyniki!!!!Ale mamy też pytanie.W Austrii moja suczka zdobyła CACA, R.CACIB .Suczka która dostała pełnego CACIBa ma już intera ,więc przechodzi na nas.Nie wiem tylko czy to trzeba jakieś podanie napisać czy nie?Jak tak to gdzie?Proszę o poradę.I od razu jeszcze jedno,czy wystawiając suczkę w Austrii teraz już w klasie Ch. dokończę Ch.Austrii czy musi chodzić dalej w kl.otwartej? Quote
Asiaczek Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='Toller']gratki Asiaczkom!! [/QUOTE] Dziękować!:) [quote name='indiana']Gratulujemy Wszystkim ,brawo świetne wyniki!!!!Ale mamy też pytanie.W Austrii moja suczka zdobyła CACA, R.CACIB .Suczka która dostała pełnego CACIBa ma już intera ,więc przechodzi na nas.Nie wiem tylko czy to trzeba jakieś podanie napisać czy nie?Jak tak to gdzie?Proszę o poradę.I od razu jeszcze jedno,czy wystawiając suczkę w Austrii teraz już w klasie Ch. dokończę Ch.Austrii czy musi chodzić dalej w kl.otwartej?[/QUOTE] Jak będziesz wypełniała formularz on-line w/s przyznania tytułu Intera dla Twojej suczki, to znajdź formularz o "zamianie" r.CACIB'a na CACIB. Wypełnij i dopiero wtedy wszystko razem wyślij do ZG. Według mnie - tak,jeżeli chodzi o odp. w/s wystawiania w kl.championów i CH.AUT. Pzdr. Quote
indiana Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Asiaczek dzięki,co prawda we wrześniu minie rok od pierwszego wniosku,ale myślałam że ten res. trzeba wcześniej załatwiać.A to moja pierwsza sunia z moim przydomkiem , i mamy już 3 takie wnioski.Dla nie których to norma ,ale dla mnie to wielkie przeżycie ....I w naszych stawkach!!!! Quote
Asiaczek Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Zapewniam Cię, że każdy Inter jest ważny:) Czy to pierwszy czy ósmy... Pzdr. Quote
weszka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Piękny wynik Asiaczek! Ja zdobyłam z moją suczą pierwszego Intera ale też sądzę, że każdy cieszy. Ale przypuszczam, że chyba podwójnie ten zdobyty dla swojego przydomka. Quote
Asiaczek Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [quote name='weszka']Piękny wynik Asiaczek! Ja zdobyłam z moją suczą pierwszego Intera ale też sądzę, że każdy cieszy. Ale przypuszczam, że chyba podwójnie ten zdobyty dla swojego przydomka.[/QUOTE] Wiesz, jakos nigdy nie rozgraniczałam baski na moje i obce. Ale w tym, co napisałas, jest jednak jakis sens. Faktycznie, te "moje" Intery jakos inazej przezywam, bardziejosobiście... Pzdr. Quote
panienkabubu Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Muszę się pochwalić, że w sobotę 05.02.2011 w Brnie w moich rękach Interchampionat ukończył Bernardyn Długowłosy - DRAB Suchogórski Raj, własności p. Andrzeja Liska :-) Drab wywalczył ze mną dwa CACIBy w dwóch różnych krajach, co dało mu możliwość ukończenia tego pięknego tytułu :-) Quote
Asiaczek Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 No i bardzo dobrze, gratuluję!!! Pzdr. Quote
Aziza Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Przybiegłam się pochwalić - dzisiaj dostałam tubę i list, że tytuł INTERCHAMPION został przyznany mojej suczce AZA Psotne Miśki FCI. Z ciekawostek: na przeglądzie miotu poradzono nam by Azę sprzedać jako sunię niewystawową. Zostawiliśmy ją w pełni świadomi, że będzie psiakiem podwórkowym i tak mam podwórkowego Interchampiona, który dzisiaj oskubał kurę... Dla czekających - ostatni wniosek był z Debreczyna (28.08.2010) Quote
Asiaczek Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [B]Aziza[/B] - dobre! Gratulacje dla Was i suni:) Pzd. Quote
Darianna Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Gratulacje Aziza :D Nie ma to jak pet interchampion ;) Quote
PANGEA Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 [quote name='PANGEA']ja dzis wyslalam maila do ZG. Ostatni CACIB z maja. No zobaczymy[/QUOTE] [quote name='Asiaczek'] Myślę, że u Ciebie to juz powinno być z górki:) Pzdr.[/QUOTE] Asiu Gratulacje Patrz Ty juz masz, a do mnie przyszedl championat Polski, a Intera ani widu ani slychu, hihihihi Quote
Recommended Posts