Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to ja dołączam do zadowolonych. :multi: 8 grudnia wysłałam wniosek do ZG, potwierdzenie mailem dostałam 2 dni później, dowiedziałam się, że do Belgii wniosek poszedł w Sylwestra, a dzisiaj po powrocie ze spaceru zastałam awizo zaadresowane na mnie i na hodowczynię (współwłaścicielkę) Wermuta z zaznaczeniem "inna przesyłka duża", więc to nie może być nic innego, tylko tuba z dyplomem. :evil_lol: Co ciekawe, zawiadomienia o przyznaniu tytułu nie dostałam, pewnie nasza kochana poczta doręczy za czas jakiś. :cool3:

Posted

[quote name='Asiaczek']Hohoho, mamy Wilczego Intera:)
Brawo!!!

Pzdr.[/QUOTE]

[quote name='BeataG']Gratulacje! :)[/QUOTE]

Bardzo dziękujemy:):)

Jesteśmy ogromnie szczęśliwe:multi::multi:

• 3 weeks later...
Posted

I mój grzywek KARAT Pastoral dołącza do interów. Dziś w Katowicach otrzymał ostati CACIB.
Czy jest jakiś specjalny druczek do wysłania do ZG? Czy tylko w meilu wypisuje się wystawy gdzie wnioski były otrzymane? Co jeszcze trzeba podać?

Posted

[quote name='AnkaW']I mój grzywek KARAT Pastoral dołącza do interów. Dziś w Katowicach otrzymał ostati CACIB.
Czy jest jakiś specjalny druczek do wysłania do ZG? Czy tylko w meilu wypisuje się wystawy gdzie wnioski były otrzymane? Co jeszcze trzeba podać?[/QUOTE]
Bardzo proszę Aniu,na samym dole.
[URL="http://www.zkwp.pl/zg/index.php?n=cna"]http://www.zkwp.pl/zg/index.php?n=cha[/URL]

coś nie tak:-( zrób tak: kliknij na podany powyżej link jak się otworzy to kliknij na INFORMATOR jak się otworzy to kliknij na CHAMPIONATY i na samym dole masz druk do pobrania.

Posted

[quote name='AnkaW']I mój grzywek KARAT Pastoral dołącza do interów. Dziś w Katowicach otrzymał ostati CACIB.
Czy jest jakiś specjalny druczek do wysłania do ZG? Czy tylko w meilu wypisuje się wystawy gdzie wnioski były otrzymane? Co jeszcze trzeba podać?[/QUOTE]
J.G juz Ci wszystko napisał. To teraz tylko czekac, przytupywac i... nastrajać się optymistycznie:)

Pzdr.

• 4 weeks later...
Posted

Gratulacje dla nowych interów!!!!
Może ktoś był w takiej sytuacji i potrafiłby odpowiedzieć. Otóż 25-26 kwietnia 2009 moja beardedka rozpoczęła intera 2 Cacibami (po drodze dostała jeszcze 6),
i dzisiaj w Opolu dostała Caciba ( a mamy 24 kwiecień) Czy zaliczyliby go do ukończenia interchampionatu , jeśli brakuje 1 dnia do roku odstępu?
(równie dobrze , mogły by sie wystawiać jutro beardedy, i wtedy byłby rok odstępu) Czy to jest właśnie ten pech i walczyć trzeba dalej?

Posted

[quote name='JOLY']Gratulacje dla nowych interów!!!!
Może ktoś był w takiej sytuacji i potrafiłby odpowiedzieć. Otóż 25-26 kwietnia 2009 moja beardedka rozpoczęła intera 2 Cacibami (po drodze dostała jeszcze 6),
i dzisiaj w Opolu dostała Caciba ( a mamy 24 kwiecień) Czy zaliczyliby go do ukończenia interchampionatu , jeśli brakuje 1 dnia do roku odstępu?
(równie dobrze , mogły by sie wystawiać jutro beardedy, i wtedy byłby rok odstępu) Czy to jest właśnie ten pech i walczyć trzeba dalej?[/QUOTE]Hm, w niektórych krajach, np. w Austrii, jeżeli zaczynasz i konczysz ichniejszy Championat na wystawie w tym samym mieście (tak, jak w tym przypadku Opole - Opole), to zaliczają. Ale czy to działa równiez w przypadku Intera...?
Może warto napisać do FCI lub chociażby do ZG...

Pzdr.

Posted

W regulaminie Interchampionatu jest wyraźnie powiedziane, że musi być 1 rok i 1 dzień odstępu. Gdyby było powiedziane "rok", to można mieć wątpliwości, przy takim określeniu, wątpliwości być nie może, a u Ciebie brakuje 2 dni. Więc suka musi jeszcze zdobyć 1 CACIB, najwcześniej 26 kwietnia. Ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło, będzie miała wpisany o 1 CACIB więcej na dyplomie. :)

Posted

[quote name='BeataG']W regulaminie Interchampionatu jest wyraźnie powiedziane, że musi być 1 rok i 1 dzień odstępu. Gdyby było powiedziane "rok", to można mieć wątpliwości, przy takim określeniu, wątpliwości być nie może, a u Ciebie brakuje 2 dni. Więc suka musi jeszcze zdobyć 1 CACIB, najwcześniej 26 kwietnia. Ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło, będzie miała wpisany o 1 CACIB więcej na dyplomie. :)[/QUOTE]
Dziękuję ślicznie za odpowiedzi.
pozdrawiam

Posted

I ten formularz wysyłam normalną pocztą do ZK? A oni potem do FCI? Czy muszę załączać karty ocen z wystaw gdzie psiak otrzymał CACIBy?
My też dołączyliśmy do grona CIEwców :D

Posted

Ja się w końcu zmobilizowałam i wypełniłam ten formularz /mija miesiąc od ostatniego caciba/ tylko co trzeba wpisać w takich rubrykach:

[FONT=Calibri][B]Studbook .........[/B] i następnie [FONT=Calibri][B]Registration Number..........[/B] czy to powinno być [B]PKR[/B] i w następnej nr [B]IX-444444. [/B][/FONT][/FONT]