Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przerabiałam taką sytuacje, sniezynka ma racje. Co więcej, ostatnio nasze kochane ZKWP ma spore dylematy jak wysyła im sie we wniosku res CACIB- bez potwierdznia resa z FCI odmawiaja wpisania go we wniosek, i nawet dyplom INTera nalezacy do zwierzaka które CACIB dostało nie pomaga.

Posted

Gratuluję!!

Widać chyba tylko w mojej sprawie działają w zwolnionych obrotach :evil_lol:.
Pisemko dostałam tydzień wcześniej.... tuby nadal brak.

Posted

[quote name='PANGEA']dziś przyszła tuba :multi::multi::multi:

PS
mam wpisane 5 CACIBów. I nie miała żadnego problemu z uznaniem resa otrzymanego za interem jako CACIB[/quote]
Gratuluję!!!

[quote name='Iwa-R']Gratuluję!!

Widać chyba tylko w mojej sprawie działają w zwolnionych obrotach :evil_lol:.
Pisemko dostałam tydzień wcześniej.... tuby nadal brak.[/quote]
Iwa, ja na Żelkowa tubę czekałam ciut ponad 2 tygodnie...
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Iwa, ja na Żelkowa tubę czekałam ciut ponad 2 tygodnie...
Pzdr.[/quote]
A czekałaś ponad pół roku za potwierdzeniem przyznania tytułu? :evil_lol:

Posted

[quote name='Iwa-R']A czekałaś ponad pół roku za potwierdzeniem przyznania tytułu? :evil_lol:[/quote]
Nieeee, na tytuł Intera dla Żelki czekałam od kwietnia br.

Czy mogę dzisiaj do Ciebie zadzwonić? O której?
Bo wczoraj nie odbierałaś...
pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Nieeee, na tytuł Intera dla Żelki czekałam od kwietnia br.[/quote]
Ja od listopada 2007 :evil_lol:

[quote name='Asiaczek']Czy mogę dzisiaj do Ciebie zadzwonić? O której?
Bo wczoraj nie odbierałaś...
pzdr.[/quote]
Od 7 do 15 jestem w pracy. Nie odbieram tylko wtedy jeśli np. rozmawiam z drugiego telelefonu lub robię coś ważnego. Próbować do skutku ;)

Posted

Jestem mile zaskoczona - wlasnie dostałm Interchampionat, a ostatni CACIB był w Budapeszcie w maju
Tak więc moja
[CENTER][SIZE=5][COLOR=red][B]:loveu::loveu:PONka :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=red][B]NUTKA z Armii Zbawienia[/B][/COLOR][/SIZE] jest juz
[SIZE=5][COLOR=red]MIĘDZYNARODOWĄ CHAMPIONKĄ[/COLOR][/SIZE]
:klacz::bigcool::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!: :bigcool::bigcool::bigcool::klacz:[/CENTER]

Posted

[quote name='iza']Jestem mile zaskoczona - wlasnie dostałm Interchampionat, a ostatni CACIB był w Budapeszcie w maju
Tak więc moja
[CENTER][SIZE=5][COLOR=red][B]:loveu::loveu:PONka :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/SIZE]
:klacz::bigcool::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!: :bigcool::bigcool::bigcool::klacz:[/CENTER]
[/quote]
Brawo, brawo!!!!
Pzdr.

Posted

[quote name='iza']Jestem mile zaskoczona - wlasnie dostałm Interchampionat, a ostatni CACIB był w Budapeszcie w maju
Tak więc moja
[/quote]

Gratulacje !!!! :multi:
Pogratuluj Irenie ode mnie ( zgubiłam jej maila :shake:)

Posted

MAM !!

Tym razem zawiniła poczta, od 11.08 przesyłka czeka do odbioru, dzisiaj dostałam awizo powtórne (dodam, ze pierwszego jakoś nie otrzymałam), nie ważne..... MAM !!!

[URL="http://img78.imageshack.us/my.php?image=interchampionpu8.jpg"][IMG]http://img78.imageshack.us/img78/4226/interchampionpu8.th.jpg[/IMG][/URL]

Posted

a jak to jest z interem w gr7? Bo wiem ze trzeba zaliczyć Field Trialsy (na 8 punktów) i ile tych Cacibów? bo raz sie spotkałam ze 4 raz ze 3 a jeszcze ostatnio czytałam ze 2 dla psów które muszą cos zaliczyc jak np. FT:confused::confused::confused:

Posted

Dostałam odpowiedź z FCI

[quote]We inform you that,
- if a CACIB-dog is already international champion of beauty confirmed on date of the concerned dog show, the reserve-CACIB is automatically confirmed.
- if the CACIB-dog fulfills the conditions for the title on date of the concerned dog show, the reserve-CACIB can be confirmed but, in this case, we need to receive a letter (by post only) form the owner (of the reserve-Dog) asking the confirmation of this one.
For this reason, when HALSZKA will obtain the last necessary CACIB for the international champion title and if, FRANIA is proposed for the reserve-CACIB at the same dog show, we advise you to send a letter (to the attention of Mrs Luna Duran, responsable of the CACIB departement) asking the confirmation of this reserve-CACIB.
In advance, we thank you for your understanding.
Yours sincerely,
VERBRUGGEN Géraldine[/quote]

Posted

Dzisiaj w Zarządzie Głównym otrzymałam taką informację:
Wnisek o nadanie tytułu interchampiona można wysłać mailem na adres: [email][email protected][/email]
podając dla jakiego psa ma być wydany tytuł oraz data, miejsce i nr katalogowy z wystaw z których mamy CACIB i chcemy żeby były wzięte pod uwagę.

Żadnych załączników nie trzeba!

Zaraz wysyłam i sprawdzimy czy działa.

Posted

[quote name='Zebra']Właśnie powiadomił mnie brat, ze tuba przyszła na mój stary adres, zcyli też mam dyplom:multi:[/quote]
BRAWO!!!

[quote name='PANGEA']Asiaczku
zdaje sie ze Ty mnie prosilas o fotki kudlatych bassetow.
Mam :multi: tylko gdzie je wstawic ??:cool1:[/quote]
Możesz je wstawić w mojej Galerii. Link masz w moim podpisie. A masz czas i potrafisz to zrobić?:lol:

[quote name='IraKa']Dzisiaj w Zarządzie Głównym otrzymałam taką informację:
Wnisek o nadanie tytułu interchampiona można wysłać mailem na adres: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
podając dla jakiego psa ma być wydany tytuł oraz data, miejsce i nr katalogowy z wystaw z których mamy CACIB i chcemy żeby były wzięte pod uwagę.

Żadnych załączników nie trzeba!

Zaraz wysyłam i sprawdzimy czy działa.[/quote]
Ciekawostka.
Mail ma w adresie słowo "przydomki", a dotyczy równiez Interchampiona...

Pzdr.

Posted

[quote name='panienkabubu']Dostałam odpowiedź z FCI[/quote]
W odpowiedzi wyjaśniaja Ci zasady przyznawania CACIB i r.CACIB. Oraz radzą, aby w tej konkretnej sytuacji zwrócić się pisemnie do pani Luna DURAN z Departamentu CACIB-ów, która powinna Ci to wyjasnić.

Pzdr.