Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Ostatnie zdjęcia idealne do ogłoszeń. :-)

Poldek jest dwuletnim pieskiem przypominającym jack russel terriera. Do schroniska trafił, kiedy jego Pan ciężko zachorował i nie mógł już opiekować się psiakiem. Jest przyjazny w stosunku do ludzi, nie okazuje agresji psom, z którymi jest w jednym boksie. Bardzo chętnie chodzi na spacery, jest młody, zdrowy i radosny, potrafi chodzić na smyczy, zachowuje czystość w domu. Został odrobaczony i zaszczepiony przeciwko wściekliźnie, przed adopcją zostanie zachipowany i wykastrowany. Będzie wiernym i wesołym towarzyszem dla rodziny, która podaruje mu dom.

Kontakt......................

Kaju skleciłam na prędce. W razie czego, dopisz parę słów, bo ja szczerze mówiąc nie znam Poldka, napisałam na podstawie postów.

Posted

Miałam wczoraj zapytanie o Poldka z Trójmiasta,dzwonił chłopak ,który szukał psiaka dla rodziców,ma im pokazać psiaka...czekam na ciąg dalszy...
Poldek siedzi w boksie z Tina i Tobim...Beza jest już w domu...ale kiedy wypuściłam psiaka z boksu pobiegł do swojego starego boksu,do Figara, i przywitał się z nim.Nie chciał wracac do obecnego boksu tylko cały czas stał przy kratach i cały czas machał ogonem.Polduś był na dłuuugim spacerku...kochany psiak lubi się przytulać...

Posted

Romka napisał(a):
Miałam wczoraj zapytanie o Poldka z Trójmiasta,dzwonił chłopak ,który szukał psiaka dla rodziców,ma im pokazać psiaka...czekam na ciąg dalszy...
Poldek siedzi w boksie z Tina i Tobim...Beza jest już w domu...ale kiedy wypuściłam psiaka z boksu pobiegł do swojego starego boksu,do Figara, i przywitał się z nim.Nie chciał wracac do obecnego boksu tylko cały czas stał przy kratach i cały czas machał ogonem.Polduś był na dłuuugim spacerku...kochany psiak lubi się przytulać...

Trzymam mocno kciuki! Poldek jest uroczym psiakiem i musi iść do domku!

• 2 weeks later...