Romka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Romka']Teraz ,powinniśmy zająć się Poldkiem,ogłoszenia by się przydały.[/QUOTE] Ogłoszenia by się przydały... Quote
kajkoowa Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Romka']Ogłoszenia by się przydały...[/QUOTE] I to jak, taki fajny piesek szybko pójdzie do domu! Quote
Romka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 W boskie Poldzia siedzi teraz chyba Rudzia i Figaro.O rany Rudzia jest bez sterylizacji...zgłaszam do p.doktor... Quote
mamanabank Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Ostatnie zdjęcia idealne do ogłoszeń. :-) Poldek jest dwuletnim pieskiem przypominającym jack russel terriera. Do schroniska trafił, kiedy jego Pan ciężko zachorował i nie mógł już opiekować się psiakiem. Jest przyjazny w stosunku do ludzi, nie okazuje agresji psom, z którymi jest w jednym boksie. Bardzo chętnie chodzi na spacery, jest młody, zdrowy i radosny, potrafi chodzić na smyczy, zachowuje czystość w domu. Został odrobaczony i zaszczepiony przeciwko wściekliźnie, przed adopcją zostanie zachipowany i wykastrowany. Będzie wiernym i wesołym towarzyszem dla rodziny, która podaruje mu dom. Kontakt...................... Kaju skleciłam na prędce. W razie czego, dopisz parę słów, bo ja szczerze mówiąc nie znam Poldka, napisałam na podstawie postów. Quote
kajkoowa Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Mamonabank, proszę o napisanie w pierwszym poście wielkimi jak wół literami, ze Polduś ma ogłoszenia do połowy stycznia ;) Quote
Romka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Kaju ,super.Psince należy się domek bo jak widziałaś Figaro trochę go prześladuje...psiak na moich rękach cały czas się przytulał... Quote
mamanabank Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Kaja10014 napisał(a):Mamonabank, proszę o napisanie w pierwszym poście wielkimi jak wół literami, ze Polduś ma ogłoszenia do połowy stycznia ;) już się robi :-) Quote
Romka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Miałam wczoraj zapytanie o Poldka z Trójmiasta,dzwonił chłopak ,który szukał psiaka dla rodziców,ma im pokazać psiaka...czekam na ciąg dalszy... Poldek siedzi w boksie z Tina i Tobim...Beza jest już w domu...ale kiedy wypuściłam psiaka z boksu pobiegł do swojego starego boksu,do Figara, i przywitał się z nim.Nie chciał wracac do obecnego boksu tylko cały czas stał przy kratach i cały czas machał ogonem.Polduś był na dłuuugim spacerku...kochany psiak lubi się przytulać... Quote
kajkoowa Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Romka napisał(a):Miałam wczoraj zapytanie o Poldka z Trójmiasta,dzwonił chłopak ,który szukał psiaka dla rodziców,ma im pokazać psiaka...czekam na ciąg dalszy... Poldek siedzi w boksie z Tina i Tobim...Beza jest już w domu...ale kiedy wypuściłam psiaka z boksu pobiegł do swojego starego boksu,do Figara, i przywitał się z nim.Nie chciał wracac do obecnego boksu tylko cały czas stał przy kratach i cały czas machał ogonem.Polduś był na dłuuugim spacerku...kochany psiak lubi się przytulać... Trzymam mocno kciuki! Poldek jest uroczym psiakiem i musi iść do domku! Quote
kajkoowa Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Romka napisał(a):Jeszcze nikt nie ponowił telefonu... Kurczę szkoda.... Quote
Romka Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Dowiedziałam się dziś,ze Polduś jest już po kastracji...teraz tylko domku mu trzeba... Quote
Romka Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Polduś boi się Tobiego,maluch garnął się do mnie ale się bał...musiałam gładzić na 2 ręce... Quote
kajkoowa Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/196150-Szukam-quot-por%C4%99cznego-quot-psiaka-w-typie-terierowatym...-%29 Podrzuciłam Poldka. Quote
Romka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [quote name='Kaja10014']http://www.dogomania.pl/threads/196150-Szukam-quot-por%C4%99cznego-quot-psiaka-w-typie-terierowatym...-%29 Podrzuciłam Poldka. Dziękuję Kaju widziałam naszego Poldka,ładnie prezentuje się w tym towarzystwie... Quote
sylwiaso Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Polduś a co Ty na 6-tej uciekaj do domku! Quote
Romka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Trzeba Poldusia wziąc jutro na spacer bo patrzy na mnie tęsknie już druga sobotę... Quote
Paula03 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Zgadzam się! I od razu zabierzemy może cały boks? Tylko żeby było ładna pogoda! Taka jak dzisiaj! :) Quote
Romka Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Polduś doczekał się spaceru,maluch tak bardzo się cieszył...miałam zapytanie o niego ale nikt ponownie nie zadzwonił... Quote
Recommended Posts