Romka Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 A ja miałam zapytanie o Poldusia...może coś z tego będzie. Quote
Romka Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Biedny Polduś jest terroryzowany przez Tobiego...Polduś boi się go...Desktop musiał dziś pilnować,zeby nie było awantury przy wędzonych kostkach bo Tobi zabierał wszystkie kostki Poldusiowi... Quote
Romka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Poldek już dziś będzie w domu...p.Marek właśnie podpisuje umowę z nowymi opiekunami psiaka.Okazało się,że Poldek nie jest jeszcze po kastracji,więc p.Marek postanowił,ze psiaczek dziś pojedzie do lecznicy na zabieg a po południu nowi opiekunowie odbiorą go z lecznicy.Polduś odwiedzimy cię psiaku,domek przecież jest tak blisko w Łowiczu na Os Kostka.A w domku rodzina z dzieckiem,która zawsze miała psiaka i na święta postanowiła mieć swojego psa bo ten poprzedni został w domu rodzinnym pana.Poldek będzie jeżdził z nowymi opiekunami do domu rodzinnego pana bo zapytali mnie jak psiak znosi jazdę samochodem.Wszystkiego dobrego psiaku... Quote
Romka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Mamanabank,myślę,że możesz zmieniać tytuł wątku... Quote
mamanabank Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Romka napisał(a):Mamanabank,myślę,że możesz zmieniać tytuł wątku... A, dobrze :-) Quote
Romka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Wczoraj dzwoniła do mnie pani Poldusia...mówią na niego Bąbelek...to jego imię z poprzedniego domu...Polduś szczeka na telewizor...boi się schodzenia ze schodów,boi się wyjścia na dwór...ma swoje posłanko ale woli polegiwanie na dywanie...i póki co wszyscy zachwycaja się Poldusiem...dziś chyba będzie miał podobnie jak Arktik ,kastrowany w tym samym czasie wizytę w lecznicy(antybiotyk)...no i niedługo wybierzemy się do Poldusia. Quote
Recommended Posts