Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Psiaki mają się świetnie. JUTRO jest szansa wysterylizować Komę, ale Urząd Gminy Gorzyce od jakiegos czasu nie płaci za utrzymanie psów. Skoro nie ma na karmę, to ze sterylką nie ma co się wyglupiać. Kastracje też na razie opłacone przez hotel. W piątek powtorka z odrobaczania calego hotelu. Nie ma wyjścia, odrobaczyć trzeba.

Posted

Przejrzalam watek i nijak taki laik nieznajacy sytuacji nie moze sie polapac ile psow jeszcze czeka :???: Czy mama Sonia i 3 podrostki? Ktore podrostki sa ktore? Wykupilabym ogloszenia, ale CatAngel musi miec wszystko czarno na bialym.

Posted

Ja tak właśnie myslałam, więc na allegro jest Sonia i dalej Falo, Bunia i Koma ;)
Myślę, czy jeszcze jednego nie zrobic takiego na odwrót - do adopcji dzieciaczki i na dole pokazac, że mama też.

Poprawiłam link do aukcji, bo coś źle się wyświetlało.

Posted

nareszcie. W sumie tak obiecał mi pan sekretarz że uregulują - jedna gmina,która naprawdę chce współpracować,ai my ze swoje strony staramy się im pomagać poprzez sterylizacje,adopcje itp. Czyli jak są mądrzy ludzie na stołkach to i współpraca się układa. Nie to co Grębów /ciemnota!!/