Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

na kazdego psa działa co innego...a akita wcale jakoś szczególnie wyjątkowy nie jest...pies to pies :) fakt od jamnika sie różni...ale właściciele jamników mogą powiedzieć to samo co my :), że jamnik to nie akita ...;)
ja smakołyki chwaliłam i chwalić bedę...Tano juz ich praktycznie nie dostaje a ma prawie 4 lata...i chodzi jak w zegarku, wiec uważam, ze sie przydały i bedę taką metode polecac...sama mam młoda wscielizne w domu i z nia juz trzeba inaczej, tak wieć nie ma metod idealnych. super, zę Ty wychowałaś swojego spa na swój sposób ale uważam, że każdy musi znaleźć coś dla siebie :)
szkolenie dla psa też uwazam za bardzo dobre ze wzgledu na integrację z innymi zwierzakami. Z młoda wybieramy sie na przedszkole na początku roku ...niestety dla niej jest duzym szczeniakiem z ogromem energii co nie znajduje jej wielu towarzyszy zabaw :)

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ano..

Nie przekreślam żadnej metody - metoda jest dobra kiedy się sprawdza };] Chcieli ino opis mojego sposobu - to podałam.
Socjalizacja z maluchami bomba! Szkoda tylko, że tak niewiele jest takich przedszkoli (u nas jest z tym lipa straszna..).
Wścieklicom teraz jeszcze dowalili śniegu i już totalne żywioły są };]

Pozdr.

Posted

no mają ;) ale niech sie dzieci cieszą :)
a tak przy okazji metod znalazłam ciekawy artykuł o tym jak to wszystko wyglądać nie powinno:
[url]http://hissteria.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=97:my-journey-beyond-whispering&catid=37:pierwsze-kroki&Itemid=49[/url]

• 10 years later...
Posted

Witam mam dla was pytanie mam akite inu 4.5 szczeniak  napocztku chętnie chodzil na spacery do lasu teraz jak z nim wychodzę siada na ziemię i niechce iść dalej może ja coś źle robię?