Iv_ Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Dżapokowa ................For You :loveu: Quote
Selket Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Gwiazdo:loveu: [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
apple Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Moje Kochane! bardzo dziękuję za zyczenia Walentynkowe....wiecie że ja wam również życzę wszystkiego miłosnego.....Sorki za brak emotek ale u mnie o wejściu bez proxy nie ma mowy....a z proxy to żadna zabawa bo nie ma ani emotek, ani możliwości wstawiania linków.....ehhh do doppy! W kazdym razie dziękuję słoneczka, że o mnie pamiętacie i zaglądacie......Ja do was pozagladam jak dogo wróci do normy bo nie mam nerwów na proxy się gimnastykować. Buziam mocno muuuuuuuuuuuuuuuua! ;-* Quote
apple Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 [FONT=Century Gothic]Korzystając z łaskawości Dogo wstawiam jeszcze kilka fotek spotkaniowych;) Ciotka Iza schodzi do parteru:diabloti:[/FONT] Quote
apple Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 [quote name='Iv_']:crazyeye: jesooooooooo normalnie powalił mnie :mdleje: http://img19.imageshack.us/img19/415/tn1003630ih9.jpg Krosiu jest tutaj po prostu BOSKI!!! :loveu: :loveu: :loveu: ale słodziaki i w dodatku tak gapciowato siedzi i wygląda :evil_lol: :loveu:[FONT=Century Gothic]Nie mozliwe! Zostałas powalona:crazyeye: JUPIII:diabloti: No on juz ma taki gapciowaty wyraz pyska:evil_lol:[/FONT] Quote
Iv_ Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 :crazyeye: jesooooooooo normalnie powalił mnie :mdleje: http://img19.imageshack.us/img19/415/tn1003630ih9.jpg Krosiu jest tutaj po prostu BOSKI!!! :loveu: :loveu: :loveu: ale słodziaki i w dodatku tak gapciowato siedzi i wygląda :evil_lol: :loveu: Quote
Aga K Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Hejka superr fotki fafelka :) ta slooodka siwa modrusia :buzi: Quote
e.v.a Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 pobudka :loveu::loveu::loveu::multi::diabloti::mdleje: Quote
Iza i Avanti Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Jesooooooooooooooooooo! :crazyeye: Wchodzę tu rano i natykam się na się... :crazyeye: Matko! :roll: Dooooooooooooooooooooberek Jabłuszko! :loveu: Quote
apple Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 [quote name='Aga K']Hejka superr fotki fafelka :) ta slooodka siwa modrusia :buzi: [FONT=Century Gothic]No siwieje mi mordula:roll: Witam:loveu:[/FONT] Quote
apple Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 [quote name='evaxon']pobudka :loveu::loveu::loveu::multi::diabloti::mdleje:[FONT=Century Gothic]Ja już wstałam o 4:angryy:[/FONT] Quote
apple Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Jesooooooooooooooooooo! :crazyeye: Wchodzę tu rano i natykam się na się... :crazyeye: Matko! :roll: Dooooooooooooooooooooberek Jabłuszko! :loveu:[FONT=Century Gothic]Normalnie jakbyś w lustro spogladała co?:evil_lol: [/FONT] Quote
apple Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 [quote name='evaxon']ty to jednak porąbana jesteś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Century Gothic]Taaaaaaaak..........wstałam z własnej woli:evil_lol: Ehhhh Ewuś postukaj się:eviltong: [/FONT] Quote
Helga&Ares Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 http://img19.imageshack.us/img19/415/tn1003630ih9.jpg takie psie bubu, niewiniątko udaje:evil_lol::loveu::diabloti: Quote
e.v.a Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ja już wstałam o 4:angryy:[/FONT] ty to jednak porąbana jesteś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Iv_ Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie mozliwe! Zostałas powalona:crazyeye: JUPIII:diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]No on juz ma taki gapciowaty wyraz pyska:evil_lol:[/FONT] :cool1: powalić mnie jest w stanie tylko jakieś wyjątkowe zdjęcie psiuna :cool3: i nic więcej :eviltong: :eviltong: :eviltong: Wygląd pyska jest bosko - gapciowy :loveu: i te tylne nóżki takie rozjechane jacieeeeeeeeee normalnie sirota :evil_lol: :loveu: Quote
Aga K Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ja już wstałam o 4:angryy:[/FONT] a to ja po 4 poszlam spac dopiero :diabloti: a bo mi dogo dzialalo i tak ostatn=iem sil oblecialam watki ;) Quote
Alicja Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [FONT=Arial]:multi::loveu:Krosio:p http://img19.imageshack.us/img19/415/tn1003630ih9.jpg cze Dzapko :p[/FONT][FONT=Arial]pewnie już mnie nie pamiętasz :roll:[/FONT] Quote
jbk Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Przyszłam. Specjalnie robotą ciepnęłam i jestem :) Bo ja nie mogę bez Ciebie żyć!!! Quote
Aga K Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Dziendoberek :multi: jeeejku, jakie tu wyznania :) :diabloti: Quote
apple Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 [quote name='Helga&Ares']http://img19.imageshack.us/img19/415/tn1003630ih9.jpg takie psie bubu, niewiniątko udaje:evil_lol::loveu::diabloti:[FONT=Century Gothic]Dobre stwierdzenie - UDAJE!:evil_lol: Cześć:multi: [/FONT] :cool1: powalić mnie jest w stanie tylko jakieś wyjątkowe zdjęcie psiuna :cool3: i nic więcej :eviltong: :eviltong: :eviltong: Wygląd pyska jest bosko - gapciowy :loveu: i te tylne nóżki takie rozjechane jacieeeeeeeeee normalnie sirota :evil_lol: :loveu:[FONT=Century Gothic]Mimo wszystko jestem szczęśliwa ze jam to sprawiła:diabloti:[/FONT] a to ja po 4 poszlam spac dopiero :diabloti: a bo mi dogo dzialalo i tak ostatn=iem sil oblecialam watki ;-)[FONT=Century Gothic]Szalona kobieta:shake:[/FONT]:evil_lol: Alicja [FONT=Arial]:multi::loveu:Krosio:p http://img19.imageshack.us/img19/415/tn1003630ih9.jpg cze Dzapko :p[/FONT][FONT=Arial]pewnie już mnie nie pamiętasz :roll:[/FONT][FONT=Century Gothic]Ależ pamiętam......:multi: Jak ja bym mogła Ciebie zapomnieć:loveu:[/FONT] Iza i Avanti Cześć Dżapkowita! :loveu:[FONT=Century Gothic]Izusia:loveu:[/FONT] jbk Przyszłam. Specjalnie robotą ciepnęłam i jestem :smile: Bo ja nie mogę bez Ciebie żyć!!![FONT=Century Gothic]A marcepan przyniesła?:mad:[/FONT] Quote
apple Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 [quote name='Aga K']Dziendoberek :multi: jeeejku, jakie tu wyznania :) :diabloti: [FONT=Century Gothic]A jakie mają być kiedy ja taaaaka wyjątkowa jestem:B-fly:[/FONT] Quote
Recommended Posts