Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Moje Kochane! bardzo dziękuję za zyczenia Walentynkowe....wiecie że ja wam również życzę wszystkiego miłosnego.....Sorki za brak emotek ale u mnie o wejściu bez proxy nie ma mowy....a z proxy to żadna zabawa bo nie ma ani emotek, ani możliwości wstawiania linków.....ehhh do doppy! W kazdym razie dziękuję słoneczka, że o mnie pamiętacie i zaglądacie......Ja do was pozagladam jak dogo wróci do normy bo nie mam nerwów na proxy się gimnastykować. Buziam mocno muuuuuuuuuuuuuuuua! ;-*

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Jesooooooooooooooooooo! :crazyeye: Wchodzę tu rano i natykam się na się... :crazyeye:

Matko! :roll:

Dooooooooooooooooooooberek Jabłuszko! :loveu:[FONT=Century Gothic]Normalnie jakbyś w lustro spogladała co?:evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='evaxon']ty to jednak porąbana jesteś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Century Gothic]Taaaaaaaak..........wstałam z własnej woli:evil_lol:

Ehhhh Ewuś postukaj się:eviltong:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie mozliwe! Zostałas powalona:crazyeye: JUPIII:diabloti:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]No on juz ma taki gapciowaty wyraz pyska:evil_lol:[/FONT]
:cool1: powalić mnie jest w stanie tylko jakieś wyjątkowe zdjęcie psiuna :cool3:
i nic więcej :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Wygląd pyska jest bosko - gapciowy :loveu: i te tylne nóżki takie rozjechane jacieeeeeeeeee normalnie sirota :evil_lol: :loveu:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ja już wstałam o 4:angryy:[/FONT]
a to ja po 4 poszlam spac dopiero :diabloti:
a bo mi dogo dzialalo i tak ostatn=iem sil oblecialam watki ;)

Posted

[quote name='Helga&Ares']http://img19.imageshack.us/img19/415/tn1003630ih9.jpg

takie psie bubu, niewiniątko udaje:evil_lol::loveu::diabloti:[FONT=Century Gothic]Dobre stwierdzenie - UDAJE!:evil_lol:

Cześć:multi:
[/FONT]

:cool1: powalić mnie jest w stanie tylko jakieś wyjątkowe zdjęcie psiuna :cool3:
i nic więcej :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Wygląd pyska jest bosko - gapciowy :loveu: i te tylne nóżki takie rozjechane jacieeeeeeeeee normalnie sirota :evil_lol: :loveu:
[FONT=Century Gothic]Mimo wszystko jestem szczęśliwa ze jam to sprawiła:diabloti:[/FONT]

a to ja po 4 poszlam spac dopiero :diabloti:
a bo mi dogo dzialalo i tak ostatn=iem sil oblecialam watki ;-)
[FONT=Century Gothic]Szalona kobieta:shake:[/FONT]:evil_lol:

Alicja [FONT=Arial]:multi::loveu:Krosio:p
http://img19.imageshack.us/img19/415/tn1003630ih9.jpg

cze Dzapko :p
[/FONT][FONT=Arial]pewnie już mnie nie pamiętasz :roll:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Ależ pamiętam......:multi: Jak ja bym mogła Ciebie zapomnieć:loveu:[/FONT]

Iza i Avanti Cześć Dżapkowita! :loveu:
[FONT=Century Gothic]Izusia:loveu:[/FONT]

jbk Przyszłam. Specjalnie robotą ciepnęłam i jestem :smile:

Bo ja nie mogę bez Ciebie żyć!!!
[FONT=Century Gothic]A marcepan przyniesła?:mad:[/FONT]

Posted

[quote name='Aga K']Dziendoberek :multi:

jeeejku, jakie tu wyznania :)

:diabloti:
[FONT=Century Gothic]A jakie mają być kiedy ja taaaaka wyjątkowa jestem:B-fly:[/FONT]