Aga K Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Apple. Szalona kobieta:shake::evil_lol: ale gdziez tam :diabloti: tylko troszeczkem :evil_lol: na co wam kobitkki marcepan ? ;> Quote
apple Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 [quote name='Aga K']Apple. Szalona kobieta:shake::evil_lol: ale gdziez tam :diabloti: tylko troszeczkem :evil_lol: na co wam kobitkki marcepan ? ;> [FONT=Century Gothic]Troszeczkę nie troszeczkę - fakt jest faktem:diabloti: No jak to po co.........do kawy:p[/FONT] Quote
Aga K Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 heheheh - no tak - fakt niezmienia faktu :evil_lol: aaa... no to smacznej kawy zycze, ja wlasnie wypilam jogurcik pitny :lol: Quote
apple Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 [quote name='Aga K']heheheh - no tak - fakt niezmienia faktu :evil_lol: aaa... no to smacznej kawy zycze, ja wlasnie wypilam jogurcik pitny :lol: [FONT=Century Gothic]No własnie:p No ale chyba doopa z kawy bo ta co to ponoć beze mnie żyć nie może poszła w pizduu i jeszcze do tego marcepanu nie zostawiła:cool1:[/FONT] Quote
Aga K Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 cholera jedna z niej no :diabloti: no jak tak mozna :evil_lol: ale chcesz ??? moge Cie uraczyc jogurtem - jeszcze mam jeden taki ;) Quote
apple Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 [quote name='Aga K']cholera jedna z niej no :diabloti: no jak tak mozna :evil_lol: ale chcesz ??? moge Cie uraczyc jogurtem - jeszcze mam jeden taki ;) [FONT=Century Gothic]Nie no jogurt to nie to samo co marcepan...nijako do kawy nie pasuje:shake:[/FONT] Quote
Aga K Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 no ja tu z dobrymi checiami :shake::mad: ne to ne :razz: chcialamn jogurt zamiast kawki co ty bez kawy zyc niemozesz ? :razz: Quote
apple Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 [quote name='Aga K']no ja tu z dobrymi checiami :shake::mad: ne to ne :razz: chcialamn jogurt zamiast kawki co ty bez kawy zyc niemozesz ? :razz:[FONT=Century Gothic]no doceniam;), ale jogurt......nie, jakoś mam ochotę na słodkości:roll: No jakoś tak się porobilo że nie mogę:roll:[/FONT] Quote
apple Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 [quote name='evaxon']pfffffffffffff :obrazic: [FONT=Century Gothic]Co za pffffffff:crazyeye:[/FONT] Quote
Aga K Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 hmmm - jak to niemozesz ??? czego niemozesz ??? - rozumiem, ze slodkosci tak ? :razz: Quote
Aga K Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Cytat: Napisał evaxon pfffffffffffff :obrazic: [FONT=Century Gothic]Co za pffffffff:crazyeye:[/FONT] __________________ Effa poprostu powietrze suszcza :grins: Quote
e.v.a Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Co za pffffffff:crazyeye:[/FONT] nie przywitałas sie ze mna :roll::roll: Quote
apple Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 [quote name='Aga K']hmmm - jak to niemozesz ??? czego niemozesz ??? - rozumiem, ze slodkosci tak ? :razz: [FONT=Century Gothic]No nie mogę bez kawy żyć:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic] To żeby ta Ewa z wrażenia nie popuściła czegos innego:diabloti::evil_lol: No nic czas na mnie...muszę śmigać....wpadnę po południu....buziaki:loveu: [/FONT] Quote
apple Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 [quote name='evaxon']nie przywitałas sie ze mna :roll::roll: [FONT=Century Gothic]a kiedyś ty była?:crazyeye:[/FONT] Quote
e.v.a Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]a kiedyś ty była?:crazyeye:[/FONT] no wtedy :roll::roll::roll: Quote
Aga K Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 ano zeby zeby bo bedzie nam smrodzilo :eviltong: \nalogowiec :diabloti: smigsaj smigaj ;) i wracaj :loveu: Quote
Alicja Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:ja mam ...ja mam marcepanik doberek :loveu::loveu:[/FONT] Quote
apple Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 [quote name='evaxon']no wtedy :roll::roll::roll: [FONT=Century Gothic]no wtedy ci odpisałam tylko posty skoczyły ślepoku:diabloti: paaaa dziewczyny!:loveu:[/FONT] Quote
e.v.a Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Taaaaaaaak..........wstałam z własnej woli:evil_lol: Ehhhh Ewuś postukaj się:eviltong: [/FONT] oo znalazlam a co ty sobie myslisz ze ja nie mam co robić tylko szukac gdzie ty miodpisalas?? sama sie postukaj :obrazic: Quote
jbk Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No własnie:p[/FONT] [FONT=Century Gothic]No ale chyba doopa z kawy bo ta co to ponoć beze mnie żyć nie może poszła w pizduu i jeszcze do tego marcepanu nie zostawiła:cool1:[/FONT] Nie poszła w pizdu, tylko poszła pracować ;) A w ogóle, to mam dogo wreszcie u siebie! I teraz Ci żyć nie dam :diabloti: Quote
Iv_ Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 przyniesłam marcepana :evil_lol: Cześć Dżapko :loveu: :loveu: :loveu: Quote
jbk Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='Iv_'] przyniesłam marcepana :evil_lol: Cześć Dżapko :loveu: :loveu: :loveu: A on powinien być w czekoladzie ;) Quote
Iv_ Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='jbk']A on powinien być w czekoladzie ;) boszszsz co za wybrzydzanie :mad: Ten lepszy......? :razz: :cool3: Quote
jbk Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Iv_ napisał(a):boszszsz co za wybrzydzanie :mad: Ten lepszy......? :razz: :cool3: OOOOO! Niam mniam :) Quote
Recommended Posts