aneczka23 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 :sweetCyb::sweetCyb:Jesteśmy.......... siemanko Quote
credita Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 no nasza apple chyba dziś zapracowana ;) Quote
Iza i Avanti Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 credita napisał(a):no nasza apple chyba dziś zapracowana ;) Appelka w domu nie ma netu. Wchodzi dopiero z pracy po 14.00 :lol: Quote
credita Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 no ciotka ja tak długo na dogo dziś jestem i trafić się nie możemy :evil_lol: Quote
apple Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 [quote name='Medorowa']ha ha:evil_lol: WITAJ:loveu:Ty się nie smiej:mad: Selket Dzień dobry moje Słodkie Jabłuszko:loveu:Nie, nie słodkie....dzisiaj jestem kwasna jak jasny gwint:cool1: Medorowa Ja chciałam tylko powiedzieć, bo dawno nie miałam okazji, cobyś nie zapomniała, że jestem śliczna, piękna, inteligenta i wspaniałomyślna:B-fly::B-fly:Kochana.....widać że długo Cię nie było......teraz ja tu jestem NAJFAJNIEJSZA:B-fly::diabloti: i porządnie pier*** szurnięta :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cze japelko :loveu::loveu::loveu::loveu:Bułahahahahahahaha- Ewa! Jesteś Zaje2bista:loveu: Iza i Avanti Cześć Gwiazdo gwiazdorska! :loveu:O i to jest prawidłowe powitanie:loveu: credita Witanko :p credita no nasza apple chyba dziś zapracowana ;-)Witaj:loveu: dzisiaj ledwo zdążłyłam do pracy....widziałam ze sie świecisz ale nie zdążyłam napisac bo zniknęłaś:roll: Appelka w domu nie ma netu. Wchodzi dopiero z pracy po 14.00 :lol:Pepla!....Musisz tak wszystkim rozpowiadać:roll::eviltong::evil_lol: credita no ciotka ja tak długo na dogo dziś jestem i trafić się nie możemy :evil_lol:jak pech to pech.....ehhh:shake: Quote
e.v.a Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='apple']Bułahahahahahahaha- Ewa! Jesteś Zaje2bista:loveu: i nie zapominajmy ze skromna:B-fly::B-fly::B-fly: Quote
apple Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 [quote name='evaxon']i nie zapominajmy ze skromna:B-fly::B-fly::B-fly: Buhahahahahaha.....taaaaak nie zapominajmy:evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='apple']Buhahahahahaha.....taaaaak nie zapominajmy:evil_lol: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 [quote name='evaxon']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: tylko nie popadaj w samouwielbienie:evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='apple']tylko nie popadaj w samouwielbienie:evil_lol: jaaa? no co ty :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 [quote name='Alicja']Cze Gwiazdo Cześć Alu...........:loveu: Co mi tu konkurencję rozsiewasz:evil_lol: jaaa? no co ty :loveu::loveu::loveu::loveu:No upewniam się co by nie było na mnie jakby co:evil_lol: Quote
aneczka23 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 :eviltong: to mnie , syna marnotrawnego zamiast jakoś ciepłym słowem powitać, to znów nie zauważono :mad: w takim razie melduję się tu raz jeszcze :multi::multi::multi: helloł Quote
apple Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 [quote name='aneczka23']:eviltong: to mnie , syna marnotrawnego zamiast jakoś ciepłym słowem powitać, to znów nie zauważono :mad: w takim razie melduję się tu raz jeszcze :multi::multi::multi: hellołOjjj no bo jakos zawsze się ukrywasz na poprzedniej stronie:evil_lol: Witam Cię Córo marnotrawna:loveu: Quote
Helga&Ares Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='apple']a już myślałam ze będę musiała skakać w czarną odchłań rozpaczy:roll::evil_lol: no soś ty jabcowa:roll: Quote
apple Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 [quote name='Helga&Ares']Tęskniłam!!!!:loveu: a już myślałam ze będę musiała skakać w czarną odchłań rozpaczy:roll::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='Medorowa']Ja chciałam tylko powiedzieć, bo dawno nie miałam okazji, cobyś nie zapomniała, że jestem śliczna, piękna, inteligenta i wspaniałomyślna:B-fly::B-fly: mosz uberiba oj mosz uberiba :diabloti::diabloti::diabloti: dobry kwasne jabuszko :loveu: Quote
clockwork Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 widzem Cie... świecisz sie na zielono :diabloti: japko radioaktywne czyli :loveu::loveu: wpadłam cobyśta nie zapomniały o istnieniu Klocucha..... :loveu::loveu: Quote
clockwork Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 BYŁAM!!!! posty skaczą więc przyszłam jesio raz, cobyś mnie nie przeoczyła :diabloti::diabloti::eviltong: Quote
apple Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='Helga&Ares']no soś ty jabcowa:roll:No mówię ci...już sie przymierzałam...ale w czerni mi nie do twarzy...za blado wygladam dlatego jeszcze sie wahałam:roll: I przez te skaczące posty nie zauwazyłam że odpisałaś:cool1: mosz uberiba oj mosz uberiba :diabloti::diabloti::diabloti: dobry kwasne jabuszko :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj Inuś.......już mi dzisiaj lepi;) Quote
jonQuilla Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 cześć Sisko :multi::loveu: dawno mnie tu z kawką nie było bo chciałam żebyś zatęskniła za tym smakiem i zapachem świeżo mielonych ziaren :loveu: Quote
jbk Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Kochane Jabłuszko! Witaj mi, idolko! Tęskniłam za Tobą okrutnie! Czy Ty masz możliwość odbioru mmsów? Wysłałam Ci wczoraj wieczorem, ale nie wiem, czy odebrałaś..... Specjalnie rzuciłam robotę dziś rano, żeby tu wejść i sprawdzić :)) Quote
jbk Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Kwiatuszku, ja też bym chciała takiej kawusi...... wygląda PYSZNIE! Quote
Recommended Posts