Iza i Avanti Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 ............................:loveu:............................. To sem JA! :p Quote
apple Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 [quote name='Iza i Avanti']............................:loveu:............................. To sem JA! :p [FONT=Century Gothic]Cześc TY:loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic] Żonkilka:loveu: bosssszzzz jak ty mnie musisz kochaż że tak mnie rozpieszczasz:evil_lol:[/FONT] Quote
jbk Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Podziel się lodami, podziel, wyglądają przepysznie :) Quote
apple Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 [quote name='jbk']Podziel się lodami, podziel, wyglądają przepysznie :) [FONT=Century Gothic]Ależ oczywiscie że się podzielę:loveu:[/FONT] Quote
jbk Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ależ oczywiscie że się podzielę:loveu:[/FONT] Dziękuję Ci, będą idealne na drugie śniadanie :) Quote
apple Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 [quote name='jbk']Dziękuję Ci, będą idealne na drugie śniadanie :)[FONT=Century Gothic]Własnie mi przypomniałaś ze jeszcze pierwszego nie jadłam:roll:[/FONT] Quote
apple Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 [quote name='Rinuś']:diabloti:Maupo przylazłam :loveu::loveu:[FONT=Century Gothic]Witaj żmijko:loveu:[/FONT] Quote
jbk Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Własnie mi przypomniałaś ze jeszcze pierwszego nie jadłam:roll:[/FONT] Co Ty się odchudzasz, czy co, że zapominasz o śniadaniu? Ja zaliczyłam kefirek ;) Quote
Rinuś Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 :diabloti:Maupo przylazłam :loveu::loveu: Quote
apple Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 [quote name='jbk']Ale się fajnie posty przestawiają ;)[/quote[FONT=Century Gothic]]masakra:angryy:[/FONT] Quote
jbk Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Czemu masakra? Śmiesznie to wygląda, jakbyś w jasnowidzeniu wiedziała, co ktoś Ci za chwilę napisze :evil_lol: Quote
apple Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 [quote name='jbk']Czemu masakra? Śmiesznie to wygląda, jakbyś w jasnowidzeniu wiedziała, co ktoś Ci za chwilę napisze :evil_lol:[FONT=Century Gothic]ale źle sie to czyta:shake: [/FONT] Quote
jbk Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]ale źle sie to czyta:shake:[/FONT] Kwestia przyzwyczajenia :) Robię sobie czwartą kawę, chcesz? Quote
apple Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 [quote name='jbk']Kwestia przyzwyczajenia :) Robię sobie czwartą kawę, chcesz? [FONT=Century Gothic]Bossszz serce ci wyskoczy:evil_lol: Nie muszę lecieć paaaaaa:loveu:[/FONT] Quote
jbk Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Bossszz serce ci wyskoczy:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nie muszę lecieć paaaaaa:loveu:[/FONT] Jakie serce??? Też zaraz idziemy na miasto się poszwendać z mamą ;) Co będziemy w pracy siedzieć jak kołki ;) Quote
credita Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 no tak tu też cisza,oszaleć można :placz: Quote
jbk Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 credita napisał(a):no tak tu też cisza,oszaleć można :placz: Już się wygadałyśmy ;) Quote
apple Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 [FONT=Century Gothic]jestem gadułki moje:loveu:[/FONT] Quote
jbk Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]jestem gadułki moje:loveu:[/FONT] Cześć Jabłko :) Chcesz gumę do żucia? Nic innego nie mam :( Quote
Alicja Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 :razz:[FONT=Arial]:razz:byłam TU ....a post gdzie :hmmmm:[/FONT] Quote
apple Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Dooooooooooooberek!!! :loveu:[FONT=Century Gothic]Witaj ciotka:loveu:[/FONT] :razz:[FONT=Arial]:razz:byłam TU ....a post gdzie :hmmmm:[/FONT][FONT=Century Gothic]Ukradli ci posta:crazyeye::mad::evil_lol:[/FONT] Cześć Jabłko :smile: Chcesz gumę do żucia? Nic innego nie mam :-([FONT=Century Gothic]Nie dzięki moje plomby trzymają się sna słowo honoru.....lepiej nie;):evil_lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 [FONT=Georgia]cześć Sisko :multi::loveu: mam chore gardło :placz: to chyba przez te lody :roll::roll: dlatego dzisiaj kawka tylko [/FONT] Quote
apple Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]cześć Sisko :multi::loveu: mam chore gardło :placz: to chyba przez te lody :roll::roll: dlatego dzisiaj kawka tylko [/FONT] [FONT=Century Gothic]A mówiłam nie żłop tyle tego piwska:mad::cool1: Ale kawa cudna:loveu:[/FONT] Quote
Recommended Posts