apple Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 [quote name='Rinuś']Ja pierfziele ile nagadane :shake:[FONT=Century Gothic]A ty co niby tylko popatrzeć przyszłaś:diabloti: [/FONT] Quote
e.v.a Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic] FCALE ŻE NIE!:mad:[/FONT] [FONT=Century Gothic]chciałam sie tylko z tobą wymienić na kawałeczek......ale jak nie to nie...pfff chitrusko:roll:[/FONT] FCALE ZE TAK poza tym nie wspominalas o wymianie:roll: Quote
Alicja Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 :roll:...........................:obrazic: Quote
e.v.a Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Alicja napisał(a)::roll:...........................:obrazic: widzisz Alu jaka ona nie wdzięczna jest :shake::shake::shake: Quote
apple Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 [quote name='Alicja']:roll:...........................:obrazic:[FONT=Century Gothic]A ty co za fochy mi tu urzadzasz:mad:.......................przecież powiedziałam ze lubiem ze śliwkami...chciałam tylko sprawdzić czy Eff to chitrusek czy nie:roll:[/FONT] FCALE ZE TAK poza tym nie wspominalas o wymianie:roll:[FONT=Century Gothic]no bo a myslałam ze się domyslisz:roll:[/FONT][FONT=Century Gothic] teraz już bede wiedzieć ze trzeba mówić "jak krowie na rowie":evil_lol:[/FONT] Quote
e.v.a Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic].......................przecież powiedziałam ze lubiem ze śliwkami...chciałam tylko sprawdzić czy Eff to chitrusek czy nie:roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]no bo a myslałam ze się domyslisz:roll:[/FONT][FONT=Century Gothic] teraz już bede wiedzieć ze trzeba mówić "jak krowie na rowie":evil_lol:[/FONT] nie jestem chitrusek:-(:-(:-( i nie mow na mnie krowie:placz: Quote
apple Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 [quote name='evaxon']widzisz Alu jaka ona nie wdzięczna jest :shake::shake::shake: [FONT=Century Gothic]no wiesz..........................................ide se:roll:[/FONT] Quote
Rinuś Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A ty co niby tylko popatrzeć przyszłaś:diabloti:[/FONT] no pewnie...na foty, których brak :diabloti: Quote
jbk Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Ja już wypiłam dziś butlę wina o wdzięcznej nazwie "don Kichot", więc mam prawo się zgubić w dyskusji ;) Quote
apple Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 [FONT=Century Gothic]Witam moje drogie odwiedzające te pod wpływem i nie:evil_lol: No Eff przecież wiesz ze jesteś moje najdroższe krowie:loveu: A teraz was zaskoczę:razz: TADAM![/FONT] [FONT=Century Gothic]zara bo to mój pierwszy raz.....:roll:[/FONT] Quote
teqquila Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Siemano Dzapkowa:) u mnie pod tym linkiem nic nie ma :evil_lol: Quote
apple Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 [quote name='teqquila']Siemano Dzapkowa:) u mnie pod tym linkiem nic nie ma :evil_lol: [FONT=Century Gothic]No przeca mówię ze to mój pierwszy raz..........ale udało sie:multi:[/FONT] Quote
jbk Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 We're sorry, this video is no longer available. Quote
apple Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 [quote name='jbk']We're sorry, this video is no longer available.[FONT=Century Gothic]No jak to......mnie działa caaały czas:roll:[/FONT] Quote
apple Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 [FONT=Century Gothic]Nie wiem co jest....ale dam wam foty:loveu: [/FONT] Quote
apple Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 [FONT=Century Gothic] Atak na moją stopę:cool1: P.S. Proszę sie nie śmiać z nocnika w tle.......dopiero teraz go zauwazyłam:evil_lol:[/FONT] Quote
jbk Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie wiem co jest....ale dam wam foty:loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] Ja już wiem! Zrobiłaś film prywatny, to się nie dziw, że inni nie pooglądają ;) Quote
apple Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 [quote name='jbk']Ja już wiem! Zrobiłaś film prywatny, to się nie dziw, że inni nie pooglądają ;) [FONT=Century Gothic]O ja goopia pipa:splat:[/FONT] Quote
teqquila Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 hehehehe Dzzapkowa hehe :evil_lol: zdjecia fajowe Tyson tyz moje stopy tak gryzie :) a mala na jednym zdjeciu wyglada jak by kupe miala robic :evil_lol: ALe juz urosła Quote
apple Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 [FONT=Century Gothic]Usz?[/FONT]:roll: Quote
apple Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 [quote name='teqquila']hehehehe Dzzapkowa hehe :evil_lol: zdjecia fajowe Tyson tyz moje stopy tak gryzie :) a mala na jednym zdjeciu wyglada jak by kupe miala robic :evil_lol: ALe juz urosła [FONT=Century Gothic]Sie nie śmiej.............uczem się:roll::evil_lol:[/FONT] Quote
Recommended Posts