apple Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='Helga&Ares']http://img267.imageshack.us/img267/2859/tnobraz276zj2.jpg zajedwabiste:loveu: Dziękuję:oops::loveu: [quote name='clockwork']no i oto jestem Nareszcie:lol: Pani w przychodni proponuję iśc na emeryture, lekarce zresztą też :roll: Ciebie koffom za akcje :evil_lol::loveu: No ja jestem nad wyraz spokojny człowiek ale do czasu:roll:, no bo ile można czekac jak pani wpisuje jednym palcem do kompa Alicja Jabłko, adres i pesel przez 30 min i psioczy że im program zmienili i ona go jeszcze nie zna, dziecko się denerwuje a lekarz schował się w dyżurce- grrrrrrr no i wyszłam z siebie:roll: Rolniczka kochana, pies koczująco-obronny super, aaaa te fioletowe coś z kropelkami wody :mdleje: :multi: Starałam się:oops: No to jak ci się podobało to mam jeszcze cóś:razz: aaa i ciu.lato że taki lipny łikend mieliście :shake: Alutce zdrówka :kciuki: No lipny lipny ale cóż przynajmniej 3dniówke mamy za sobą, ja w razie ostatecznej konieczności mogę iść pracowac do służby zdrowia w koncu program juz znam:diabloti: i tak sobie myśle że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło:lol: [quote name='Selket']Cześć :loveu: A to fioletowe coś to moim świnkom dawałam jeśc i to nazywaliśmy szczaw ozdobny..Tak mi się wydaję ;)No chyba nie to dawałaś, bo drogi pokarm by to był. To fioletowe cóś to perukowiec i mój tata kupił go jakiś czas temu - mama była zła bo troche kosztował:roll::evil_lol: [quote name='Alicja']No to całkiem możliwe że 3dniówka , ale może być też ospa wietrzna , wlaśnie wiosenny wysyp się zaczął :razz::razz:Nie na bank nie ospa....spoko gadałam z citką, przyszła obejrzała- 3dniówka:evil_lol: [quote name='zuzolandia']http://img131.imageshack.us/img131/5831/tnobraz277fz9.jpg ooo jaki maczo dog hihihihihihihihi........ No co się hihasz z mojego macho:roll: oj bidna ALUSIA ...oby szybciutko wrocila do zdroweczka i przestała byc jak biedroneczka..... a nasza sluzba zdrowia to koszmarrrrrrrrrr ......niestety........o czym przekonalam sie niejednokrotnieee.......... buzioleeeeeNo niestety, mnie jeszcze przyjdzie się o tym przekonać pewnie nie raz:cool1: [quote name='Selket']Cześć :loveu:Hejka Selketko:loveu: [quote name='Fuga***']Strasznie mi się podobała Twoja akcja w rejestracji, tak trzymać i japcem ich! Mam nadzieję, że Alunia już dobrze. Miziaki dla Ekipy!Madziu, Ala dochodzi do siebie, najważniesze że nie ma goraczki bo te temperatury krążące w okolicy 40 stopni to mnie jakoś przerażają:roll: całuski dla ciebie:loveu: Quote
apple Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 A oto kolejne foteczki:lol: Pies z profila:evil_lol: Na kolczatce tak ze wstawiam i znikam co by linczu uniknąc:roll: Pies z przoda:lol: Pies z kąta:eviltong: A teraz z serii gwiazda na czerwonym dywanie czyli Kronos w Hollywood:evil_lol: Pieso nie chciał sie kłaść na mokrej trawie więc trzeba mu było rozłozyć dywanik:evil_lol: Quote
apple Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 W końcu się rozsiadł:loveu: No i tera troche mojej sztuki:eviltong: Fioletowego cósia ciąg dalszy:evil_lol: łączka na ogródku, średnio wyszła ale była taka ladna że pomyślałam że wam pokaże:loveu: Sysunie:evil_lol: Takie cóś ze skalniaka:roll: Quote
apple Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:ale zajebioza .......Kronos w kolcach :cool2: http://img204.imageshack.us/img204/3884/tnobraz312uu3.jpg Berek Dżapko :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu:No bo z nim to się nie da inaczej:roll: Witaj Alunia:loveu: Quote
Alicja Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 :multi::multi::multi:ale zajebioza .......Kronos w kolcach :cool2: http://img204.imageshack.us/img204/3884/tnobraz312uu3.jpg Berek Dżapko :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 A teraz z serii "konik polny":roll: I takie coś- strasznie mi się spodobało;) I jeszcze dla kontrastu jeszcze zółte:evil_lol: I z robalem:roll: No i dość, ni mam więcej:shake: Quote
Iza i Avanti Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Cześć Jabłuszko kochane! Widziałam fotki- superaśne... Ucałuj Alutkę ode mnie :-) Biedna Myszka tak się pochorowała.. :-( Quote
jonQuilla Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 uaaa wszystkich widzę wziął nastrój na robienie fotek kwiatkom i innym roślinkom :loveu::loveu::loveu: a Krosiu na pikniku był ;) cześć Sisko :multi::multi::multi::loveu: Quote
apple Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Jabłuszko kochane! Widziałam fotki- superaśne... Ucałuj Alutkę ode mnie :-) Biedna Myszka tak się pochorowała.. :-(No ucałeje cioteczko w sam dziubasek, a ty wiesz że ciebie też to czeka, ponoć każde dziecko miedzy 6-36 miesiącem musi zaliczyć 3dniówkę:roll: [quote name='jonQuilla']uaaa wszystkich widzę wziął nastrój na robienie fotek kwiatkom i innym roślinkom :loveu::loveu::loveu: a Krosiu na pikniku był ;) cześć Sisko :multi::multi::multi::loveu:Witaj Sisko, no tak jakos wiosna działa na ludzi:evil_lol: krosiu się urlopował na mokrym długim weekendzie:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='apple']No ucałeje cioteczko w sam dziubasek, a ty wiesz że ciebie też to czeka, ponoć każde dziecko miedzy 6-36 miesiącem musi zaliczyć 3dniówkę:roll: Wiem :placz: Quote
apple Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Wiem :placz:Ale nie jest to takie straszne, jakby co to ja już jestem po więc służę radą:lol: Quote
zuzolandia Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 http://img144.imageshack.us/img144/6255/tnobraz307zo1.jpg z przoda to jo widza cus inkszego ;-) hhihihihiih witaneczko Jabuszkowo kochano ;-) Quote
apple Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='zuzolandia']http://img144.imageshack.us/img144/6255/tnobraz307zo1.jpg z przoda to jo widza cus inkszego ;-) hhihihihiih witaneczko Jabuszkowo kochano ;-)Kaj ty patrzysz babo:evil_lol: Witaj kochana solenizantko:loveu: Quote
jonQuilla Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='apple'] Witaj Sisko, no tak jakos wiosna działa na ludzi:evil_lol: krosiu się urlopował na mokrym długim weekendzie:evil_lol: on z pewnością był zadowolony z wyjazdu ;) :eviltong::eviltong: Quote
zuzolandia Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='apple']Kaj ty patrzysz babo:evil_lol: Witaj kochana solenizantko:loveu: no jak kaj???? toc to na pierwszy plan sie wymyka :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
apple Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='Alicja']widzialam fotaski przyrodnicze :loveu:Cieszkam!!!:multi: A podobały się?:roll: [quote name='jonQuilla']on z pewnością był zadowolony z wyjazdu ;) :eviltong::eviltong: No on bardzo, nawet mu specjalnie nie rzeszkadzała niska temperatura i deszcz:evil_lol: No ale trudno mu się dziwić, cały boży dzień na podwórku:multi: [quote name='zuzolandia']no jak kaj???? toc to na pierwszy plan sie wymyka :diabloti::diabloti::diabloti:Mnie się nie wymyka:roll: Quote
zuzolandia Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 no bron cie panie boszzee zeby Ci sie wymykało......... no chyba zes TY inkszejszo jest ...no wiesz z TYCH ....TAMTYCH....na T.......... buhahahahbuhahahahbuhahahahahahahh Quote
apple Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='zuzolandia']no bron cie panie boszzee zeby Ci sie wymykało......... no chyba zes TY inkszejszo jest ...no wiesz z TYCH ....TAMTYCH....na T.......... buhahahahbuhahahahbuhahahahahahahhGłoopolka:evil_lol: Normalnie czy ty juz czymś oblewałas te urodzinki:razz::diabloti: Quote
zuzolandia Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='apple']Głoopolka:evil_lol: Normalnie czy ty juz czymś oblewałas te urodzinki:razz::diabloti: jaaaaaaaaaaa keczupem :diabloti: kery mnie wylazł z toscika :diabloti: buhahahbuhahahahaaa nie pijem jesio bo musze brum brumem jechac :placz: alkuhule dopiero wieczorkiem :multi::multi: Quote
apple Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='zuzolandia']jaaaaaaaaaaa keczupem :diabloti: kery mnie wylazł z toscika :diabloti: buhahahbuhahahahaaa nie pijem jesio bo musze brum brumem jechac :placz: alkuhule dopiero wieczorkiem :multi::multi:No a miałam takie jakies podejrzenia:roll: To bedzie bibka, już się wpraszam:diabloti: Quote
zuzolandia Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='apple']No a miałam takie jakies podejrzenia:roll: To bedzie bibka, już się wpraszam:diabloti: Podejrzana to TY jestes :eviltong::eviltong:....z tym wymykaniem :diabloti: zapraszam na wieczór ! FONTANNY PROCENTOWE beda pryskac :evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='apple'] No on bardzo, nawet mu specjalnie nie rzeszkadzała niska temperatura i deszcz:evil_lol: No ale trudno mu się dziwić, cały boży dzień na podwórku:multi: to ja też mu się nie dziwie :) wylatywał się a Ty go zwinęłaś tak brutalnie ;) :eviltong::eviltong: jesteś zUa ;) :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
apple Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='zuzolandia']Podejrzana to TY jestes :eviltong::eviltong:....z tym wymykaniem :diabloti: zapraszam na wieczór ! FONTANNY PROCENTOWE beda pryskac :evil_lol::evil_lol: Jakim wymykaniem:crazyeye: To ja się piszę jak tylko ululam Alutkę, proszę mi tam wszystkiego nie wypić i ostawić kieliszeczek zbłakanemu i spragnionemu wędrowcowi:evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 no i znowu muszę nadrabiać:cool1: oj Jabuszkowa widzę że chowasz w sobie duszę artistki:cool3: http://img156.imageshack.us/img156/2064/tnobraz275sc9.jpg more, more:loveu: w sensie, że więcej takich fot:roll: Quote
Recommended Posts