Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Helga&Ares']http://img267.imageshack.us/img267/2859/tnobraz276zj2.jpg
zajedwabiste:loveu:

Dziękuję:oops::loveu:

[quote name='clockwork']no i oto jestem

Nareszcie:lol:

Pani w przychodni proponuję iśc na emeryture, lekarce zresztą też :roll:
Ciebie koffom za akcje :evil_lol::loveu:

No ja jestem nad wyraz spokojny człowiek ale do czasu:roll:, no bo ile można czekac jak pani wpisuje jednym palcem do kompa Alicja Jabłko, adres i pesel przez 30 min i psioczy że im program zmienili i ona go jeszcze nie zna, dziecko się denerwuje a lekarz schował się w dyżurce- grrrrrrr no i wyszłam z siebie:roll:

Rolniczka kochana, pies koczująco-obronny super, aaaa te fioletowe coś z kropelkami wody :mdleje: :multi:

Starałam się:oops: No to jak ci się podobało to mam jeszcze cóś:razz:

aaa i ciu.lato że taki lipny łikend mieliście :shake:

Alutce zdrówka :kciuki:
No lipny lipny ale cóż przynajmniej 3dniówke mamy za sobą, ja w razie ostatecznej konieczności mogę iść pracowac do służby zdrowia w koncu program juz znam:diabloti: i tak sobie myśle że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło:lol:

[quote name='Selket']Cześć :loveu:
A to fioletowe coś to moim świnkom dawałam jeśc i to nazywaliśmy szczaw ozdobny..Tak mi się wydaję ;)No chyba nie to dawałaś, bo drogi pokarm by to był. To fioletowe cóś to perukowiec i mój tata kupił go jakiś czas temu - mama była zła bo troche kosztował:roll::evil_lol:

[quote name='Alicja']No to całkiem możliwe że 3dniówka , ale może być też ospa wietrzna , wlaśnie wiosenny wysyp się zaczął :razz::razz:Nie na bank nie ospa....spoko gadałam z citką, przyszła obejrzała- 3dniówka:evil_lol:

[quote name='zuzolandia']http://img131.imageshack.us/img131/5831/tnobraz277fz9.jpg

ooo jaki maczo dog hihihihihihihihi........

No co się hihasz z mojego macho:roll:

oj bidna ALUSIA ...oby szybciutko wrocila do zdroweczka i przestała byc jak biedroneczka.....
a nasza sluzba zdrowia to koszmarrrrrrrrrr ......niestety........o czym przekonalam sie niejednokrotnieee..........

buzioleeeeeNo niestety, mnie jeszcze przyjdzie się o tym przekonać pewnie nie raz:cool1:

[quote name='Selket']Cześć :loveu:Hejka Selketko:loveu:

[quote name='Fuga***']Strasznie mi się podobała Twoja akcja w rejestracji, tak trzymać i japcem ich! Mam nadzieję, że Alunia już dobrze. Miziaki dla Ekipy!Madziu, Ala dochodzi do siebie, najważniesze że nie ma goraczki bo te temperatury krążące w okolicy 40 stopni to mnie jakoś przerażają:roll:

całuski dla ciebie:loveu:

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

A oto kolejne foteczki:lol:

Pies z profila:evil_lol: Na kolczatce tak ze wstawiam i znikam co by linczu uniknąc:roll:

Pies z przoda:lol:

Pies z kąta:eviltong:

A teraz z serii gwiazda na czerwonym dywanie czyli Kronos w Hollywood:evil_lol:

Pieso nie chciał sie kłaść na mokrej trawie więc trzeba mu było rozłozyć dywanik:evil_lol:

Posted

W końcu się rozsiadł:loveu:

No i tera troche mojej sztuki:eviltong:

Fioletowego cósia ciąg dalszy:evil_lol:

łączka na ogródku, średnio wyszła ale była taka ladna że pomyślałam że wam pokaże:loveu:

Sysunie:evil_lol:

Takie cóś ze skalniaka:roll:

Posted

A teraz z serii "konik polny":roll:

I takie coś- strasznie mi się spodobało;)

I jeszcze dla kontrastu jeszcze zółte:evil_lol:

I z robalem:roll:

No i dość, ni mam więcej
:shake:

Posted

uaaa wszystkich widzę wziął nastrój na robienie fotek kwiatkom i innym roślinkom :loveu::loveu::loveu:

a Krosiu na pikniku był ;)

cześć Sisko :multi::multi::multi::loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cześć Jabłuszko kochane!

Widziałam fotki- superaśne...

Ucałuj Alutkę ode mnie :-) Biedna Myszka tak się pochorowała.. :-(No ucałeje cioteczko w sam dziubasek, a ty wiesz że ciebie też to czeka, ponoć każde dziecko miedzy 6-36 miesiącem musi zaliczyć 3dniówkę:roll:

[quote name='jonQuilla']uaaa wszystkich widzę wziął nastrój na robienie fotek kwiatkom i innym roślinkom :loveu::loveu::loveu:

a Krosiu na pikniku był ;)

cześć Sisko :multi::multi::multi::loveu:Witaj Sisko, no tak jakos wiosna działa na ludzi:evil_lol: krosiu się urlopował na mokrym długim weekendzie:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']

Witaj Sisko, no tak jakos wiosna działa na ludzi:evil_lol: krosiu się urlopował na mokrym długim weekendzie:evil_lol:

on z pewnością był zadowolony z wyjazdu ;) :eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Alicja']widzialam fotaski przyrodnicze :loveu:Cieszkam!!!:multi: A podobały się?:roll:

[quote name='jonQuilla']on z pewnością był zadowolony z wyjazdu ;) :eviltong::eviltong:
No on bardzo, nawet mu specjalnie nie rzeszkadzała niska temperatura i deszcz:evil_lol: No ale trudno mu się dziwić, cały boży dzień na podwórku:multi:

[quote name='zuzolandia']no jak kaj???? toc to na pierwszy plan sie wymyka :diabloti::diabloti::diabloti:Mnie się nie wymyka:roll:

Posted

[quote name='zuzolandia']no bron cie panie boszzee zeby Ci sie wymykało.........
no chyba zes TY inkszejszo jest ...no wiesz z TYCH ....TAMTYCH....na T..........

buhahahahbuhahahahbuhahahahahahahhGłoopolka:evil_lol: Normalnie czy ty juz czymś oblewałas te urodzinki:razz::diabloti:

Posted

[quote name='apple']Głoopolka:evil_lol: Normalnie czy ty juz czymś oblewałas te urodzinki:razz::diabloti:

jaaaaaaaaaaa keczupem :diabloti: kery mnie wylazł z toscika :diabloti:

buhahahbuhahahahaaa

nie pijem jesio bo musze brum brumem jechac :placz:
alkuhule dopiero wieczorkiem :multi::multi:

Posted

[quote name='zuzolandia']jaaaaaaaaaaa keczupem :diabloti: kery mnie wylazł z toscika :diabloti:

buhahahbuhahahahaaa

nie pijem jesio bo musze brum brumem jechac :placz:
alkuhule dopiero wieczorkiem :multi::multi:No a miałam takie jakies podejrzenia:roll:

To bedzie bibka, już się wpraszam:diabloti:

Posted

[quote name='apple']No a miałam takie jakies podejrzenia:roll:

To bedzie bibka, już się wpraszam:diabloti:

Podejrzana to TY jestes :eviltong::eviltong:....z tym wymykaniem :diabloti:

zapraszam na wieczór ! FONTANNY PROCENTOWE beda pryskac :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']
No on bardzo, nawet mu specjalnie nie rzeszkadzała niska temperatura i deszcz:evil_lol: No ale trudno mu się dziwić, cały boży dzień na podwórku:multi:

to ja też mu się nie dziwie :)
wylatywał się a Ty go zwinęłaś tak brutalnie ;) :eviltong::eviltong:

jesteś zUa ;) :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='zuzolandia']Podejrzana to TY jestes :eviltong::eviltong:....z tym wymykaniem :diabloti:

zapraszam na wieczór ! FONTANNY PROCENTOWE beda pryskac :evil_lol::evil_lol:
Jakim wymykaniem:crazyeye:

To ja się piszę jak tylko ululam Alutkę, proszę mi tam wszystkiego nie wypić i ostawić kieliszeczek zbłakanemu i spragnionemu wędrowcowi:evil_lol: