Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czeeeć luv:loveu:
spodobalo mi sie to tanczenie... :Cool!::cunao:
mushe przyznac ze zdolniacha z ciebie:klacz:
hono niech Ciem scisne:calus:

no i przywialas sznupaskom wiosne - tak pieknie sie zrobilo:multi:

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='teqquila']Dzapuszkowa widzem ze siem rozkrecasz :evil_lol:No ba!:razz:

[quote name='zuzolandia']phiiii ja mieszkam tu juz 6 roczek i dopiero tera zrobilam sufit i oswietlenie:evil_lol: przedtem gola zarowa wisiała :evil_lol::evil_lol:w tym antryju :eviltong:

witanko Japuszkowa dzago:loveu::loveu:hahahahahahahahaha.....goła żarowa zawsze w modzie :diabloti:

Witaj Zuzulo:loveu: aleś mnie miło połechtała :razz:

Posted

[quote name='Helga&Ares']czeeeć luv:loveu:
spodobalo mi sie to tanczenie... :Cool!::cunao:
mushe przyznac ze zdolniacha z ciebie:klacz:
hono niech Ciem scisne:calus:

no i przywialas sznupaskom wiosne - tak pieknie sie zrobilo:multi:No widzisz to ty nie wiedziałas że ja niose to co najlepsze :evil_lol:

Posted

[quote name='apple']No masz gadaj tu do niej a to jak grochem o ściane :mad:
Witaj Ewuniu :loveu:

po co walisz grochem o sciane??pomaga ci to wyładowac emocje??:razz:

Posted

[quote name='Alicja']poka kaj cię połechtała :roll::oops:No jak to kaj.......po mojej prozności mnie połechtala :evil_lol:

[quote name='evaxon']po co walisz grochem o sciane??pomaga ci to wyładowac emocje??:razz:No jakoś musze się wyładować a masz inny sposób :razz:

Posted

[quote name='evaxon']zakupy dobre na wszysto:pi sciany sie nie niszcza:evil_lol:trza mieć takiego sponsora jak ty najpierw albo pracować w skarbówce:diabloti:

Posted

[quote name='apple']trza mieć takiego sponsora jak ty najpierw albo pracować w skarbówce:diabloti:
hehe sponsor ostatnio skapy z lekka bo w kwietniu autko chce kupic:razz: a w skarbowce to...buahahahhahahahaha

Posted

[quote name='Alicja']o masz ...a mój belfer godali do kolegi w klasie ....mosz prózny łeb :hmmmm:No wiesz - co ty mnie sugerujesz :razz:

[quote name='evaxon']hehe sponsor ostatnio skapy z lekka bo w kwietniu autko chce kupic:razz: a w skarbowce to...buahahahhahahahahaUuuuuuuuu-zmień sponsora :diabloti:

Posted

[quote name='apple']No wiesz - co ty mnie sugerujesz :razz:

no że Cie połechtala po główce :loveu::loveu::loveu:

A jak z wozikiem ...jest to już to TICO :razz::razz:

Posted

[quote name='Alicja']no że Cie połechtala po główce :loveu::loveu::loveu:

NO chyba że tak :roll::evil_lol:

A jak z wozikiem ...jest to już to TICO :razz::razz:

Nieeee nie ma i nie bedzie......zmiana planóf kupujemy Cienkiego bo te tica to same strupy....katastrofa normalnie.....masakra:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Nieeee nie ma i nie bedzie......zmiana planóf kupujemy Cienkiego bo te tica to same strupy....katastrofa normalnie.....masakra:evil_lol:

ufff to mi ulgło :mdleje: ..tera się przyznam :roll::oops:.......nienawidzę TICO :diabloti:...to takie małe karawaniki :angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='Alicja']
ufff to mi ulgło :mdleje: ..tera się przyznam :roll::oops:.......nienawidzę TICO :diabloti:...to takie małe karawaniki :angryy::angryy::angryy:
Buhahahahahahahahaha......no mnie też się nie podobają ale sa tanie, mało palą i czesci kupisz w kiosku ruchu za grosze:razz:

Posted

[quote name='apple']Buhahahahahahahahaha......no mnie też się nie podobają ale sa tanie, mało palą i czesci kupisz w kiosku ruchu za grosze:razz:

ale są niebezpieczne :diabloti:

Posted

[quote name='apple']Dobra kobity bede sie zbierac bo dziasiaj przychodzi zaprzyjaźniona pielegniara i bedzie nam hurtowo banie stawiać - brrrrrrrr:evil_lol:

:razz::razz:wow ...no to szczymam hurtowo kciukaski :kciuki: za zdróweczko :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicja']:razz::razz:wow ...no to szczymam hurtowo kciukaski :kciuki: za zdróweczko :loveu::loveu::loveu:
No szczymaj co bym sie nie zapaliła bo Ala ma te prózniowe banieczki a ja te ogniowe.....................jesssooooo jak mnie jutro nie bedzie to znaczy żem spłoneła marnie:placz:

Posted

[quote name='apple']No szczymaj co bym sie nie zapaliła bo Ala ma te prózniowe banieczki a ja te ogniowe.....................jesssooooo jak mnie jutro nie bedzie to znaczy żem spłoneła marnie:placz:

:glaszcze: nie bój zaby ....;)

Posted

o zgrozo....nie było mnie u Ciebie siostra od rana :mdleje::crazyeye:

ale jestem i wiesz co ;)

zrobię coś fajnego tutaj ....

:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:
poskaczę sobie :evil_lol: