apple Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 [quote name='jonQuilla']heeeej Sisko :multi::multi::loveu::loveu: super że już jesteś bo chciałam słać po Ciebie patrol :eviltong::eviltong::eviltong: A przystojni chociaż ci patrolowi:razz::diabloti: Quote
jonQuilla Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='apple']A przystojni chociaż ci patrolowi:razz::diabloti: a jak myślisz? ;) jasne że tak... robiłam casting :eviltong::eviltong: Quote
apple Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 [quote name='jonQuilla']a jak myślisz? ;) jasne że tak... robiłam casting :eviltong::eviltong:No to nie ma mnie:diabloti: Quote
jonQuilla Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='apple']No to nie ma mnie:diabloti: to posłałam po seksi dupcie :evil_lol: GDZIE JEST JABŁKOWA :hmmmm::shock: Quote
agbar Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 ktos mnie wzywal?:grins::evil_lol: czesc Japkowa:loveu: Quote
apple Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 [quote name='jonQuilla'] to posłałam po seksi dupcie :evil_lol: GDZIE JEST JABŁKOWA :hmmmm::shock:jestem! Byłam zajęta:razz::diabloti: [quote name='agbar']ktos mnie wzywal?:grins::evil_lol: czesc Japkowa:loveu:czeeeee Aguś:loveu: [quote name='Helga&Ares']dźeń dobry uciekinierko :evil_lol:Cześć Heluśka:loveu: [quote name='jonQuilla'] taki patrol Ci przydźwignęłam :))Żonkilka:razz: [quote name='Iza i Avanti']Cześć Jabcokowa! :-)Czee Izunia:loveu: Quote
Selket Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Cześć :multi: :multi: :multi: WIęc jednak wróciłaś...... :evil_lol: Tęskniłam :oops: :calus: Quote
apple Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 [quote name='Selket']Cześć :multi: :multi: :multi: WIęc jednak wróciłaś...... :evil_lol: Tęskniłam :oops: :calus:Oj jak to dobrze usłyszeć ze ktos za mna tęskni:multi: :loveu::loveu::loveu: Quote
Selket Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Dzień bez wazelinki dla mnie dniem straconym :evil_lol: Quote
apple Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 [quote name='Selket']Dzień bez wazelinki dla mnie dniem straconym :evil_lol: a ja goopia pipa myslałam że to ze szczerego serca:roll: Quote
Helga&Ares Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='apple']a ja goopia pipa myslałam że to ze szczerego serca:roll: Ze szczerego serducha? Ty wiesz ze Hela sie koffo:loveu: Quote
apple Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 [quote name='Helga&Ares']Ze szczerego serducha? Ty wiesz ze Hela sie koffo:loveu:Że się koffosz to wiem a koffosz ty mnie?:razz: Quote
Helga&Ares Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='apple']Że się koffosz to wiem a koffosz ty mnie?:razz: hahahaha.......co ja napisałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebie mialam pisać, no tylko cosik mi literki latają:diabloti: Quote
apple Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 [quote name='Helga&Ares']hahahaha.......co ja napisałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebie mialam pisać, no tylko cosik mi literki latają:diabloti:hahahahahhahahahahahah głoopolek piłaś coś?:evil_lol: Quote
Selket Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Ze szczerego serca to Ceim koffam :loveu: :loveu: :multi: Tęskniłam też szczerze ;) Quote
apple Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 [quote name='Selket']Ze szczerego serca to Ceim koffam :loveu: :loveu: :multi: Tęskniłam też szczerze ;)No mam nadzieje:loveu: Bo inaczej doopolańsko spuszcze:mad:;) Quote
Selket Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='apple']No mam nadzieje:loveu: Bo inaczej doopolańsko spuszcze:mad:;) O jaka ładna nazwa na tłuczenie po tyłeczku :loveu: Nie bij, ja taka dziś zmarnowana,a Ty jesce mi pałą po zadzie przylać kcesz??? :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
apple Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 [quote name='Selket']O jaka ładna nazwa na tłuczenie po tyłeczku :loveu: Nie bij, ja taka dziś zmarnowana,a Ty jesce mi pałą po zadzie przylać kcesz??? :placz::placz::placz::placz::placz:Nie no nie chcę..........tylko ostrzegam;) a cos ty taka zmarnowana:crazyeye: Quote
Selket Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='apple']Nie no nie chcę..........tylko ostrzegam;) a cos ty taka zmarnowana:crazyeye: Męciona jezdem, a jeszcze muszęm się ukać bo mam cięzkie koło,a muszę zal na 5 to wtedy będzie duża szansa na zwolnienie z egzaminu..A przygotawania w lesie, mnie łeb boli i mam mały kraterek...A i w medycyny pracy byłam...ponad 3 h mi zajęło wypisanie tej durnej xiążeczki:angryy: Uff...to tylko ostrzeżenie:razz::razz::razz: Quote
apple Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 [quote name='Selket']Męciona jezdem, a jeszcze muszęm się ukać bo mam cięzkie koło,a muszę zal na 5 to wtedy będzie duża szansa na zwolnienie z egzaminu..A przygotawania w lesie, mnie łeb boli i mam mały kraterek...A i w medycyny pracy byłam...ponad 3 h mi zajęło wypisanie tej durnej xiążeczki:angryy: Uff...to tylko ostrzeżenie:razz::razz::razz:Oooooo biedo no niestety jak tarz to trza: life is brutal and full of zasadzkas:evil_lol: a co to za egzamin? Quote
Selket Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='apple']Oooooo biedo no niestety jak tarz to trza: life is brutal and full of zasadzkas:evil_lol: a co to za egzamin? Właśnie jakoś mi się perspektywa life is brutal kompletnie nie podoba:angryy::placz: Z hodowli koni:loveu: Teraz mam do zaliczenia budowę i pielęgancję kopyt:shake: Quote
apple Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 [quote name='Selket']Właśnie jakoś mi się perspektywa life is brutal kompletnie nie podoba:angryy::placz: Z hodowli koni:loveu: Teraz mam do zaliczenia budowę i pielęgancję kopyt:shake: To co ty studiujesz? Weterynarię:crazyeye: no kopyto jak kopyto:roll:........................noooo kopyto:roll:....tyle mam do powiedzenia:evil_lol: Quote
Recommended Posts