Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla']heeeej Sisko :multi::multi::loveu::loveu:

super że już jesteś bo chciałam słać po Ciebie patrol :eviltong::eviltong::eviltong:

A przystojni chociaż ci patrolowi:razz::diabloti:

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jonQuilla'] to posłałam po seksi dupcie :evil_lol:

GDZIE JEST JABŁKOWA :hmmmm::shock:jestem! Byłam zajęta:razz::diabloti:

[quote name='agbar']ktos mnie wzywal?:grins::evil_lol:

czesc Japkowa:loveu:czeeeee Aguś:loveu:

[quote name='Helga&Ares']dźeń dobry uciekinierko :evil_lol:Cześć Heluśka:loveu:

[quote name='jonQuilla']

taki patrol Ci przydźwignęłam :))Żonkilka:razz:

[quote name='Iza i Avanti']Cześć Jabcokowa! :-)Czee Izunia:loveu:

Posted

[quote name='Selket']Cześć :multi: :multi: :multi:
WIęc jednak wróciłaś...... :evil_lol:
Tęskniłam :oops: :calus:Oj jak to dobrze usłyszeć ze ktos za mna tęskni:multi:

:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='apple']Że się koffosz to wiem a koffosz ty mnie?:razz:
hahahaha.......co ja napisałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Cieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebie mialam pisać, no
tylko cosik mi literki latają:diabloti:

Posted

[quote name='Helga&Ares']hahahaha.......co ja napisałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Cieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebie mialam pisać, no
tylko cosik mi literki latają:diabloti:hahahahahhahahahahahah głoopolek piłaś coś?:evil_lol:

Posted

[quote name='Selket']Ze szczerego serca to Ceim koffam :loveu: :loveu: :multi:

Tęskniłam też szczerze ;)No mam nadzieje:loveu: Bo inaczej doopolańsko spuszcze:mad:;)

Posted

[quote name='apple']No mam nadzieje:loveu: Bo inaczej doopolańsko spuszcze:mad:;)
O jaka ładna nazwa na tłuczenie po tyłeczku :loveu:
Nie bij, ja taka dziś zmarnowana,a Ty jesce mi pałą po zadzie przylać kcesz??? :placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Selket']O jaka ładna nazwa na tłuczenie po tyłeczku :loveu:
Nie bij, ja taka dziś zmarnowana,a Ty jesce mi pałą po zadzie przylać kcesz??? :placz::placz::placz::placz::placz:Nie no nie chcę..........tylko ostrzegam;) a cos ty taka zmarnowana:crazyeye:

Posted

[quote name='apple']Nie no nie chcę..........tylko ostrzegam;) a cos ty taka zmarnowana:crazyeye:
Męciona jezdem, a jeszcze muszęm się ukać bo mam cięzkie koło,a muszę zal na 5 to wtedy będzie duża szansa na zwolnienie z egzaminu..A przygotawania w lesie, mnie łeb boli i mam mały kraterek...A i w medycyny pracy byłam...ponad 3 h mi zajęło wypisanie tej durnej xiążeczki:angryy:

Uff...to tylko ostrzeżenie:razz::razz::razz:

Posted

[quote name='Selket']Męciona jezdem, a jeszcze muszęm się ukać bo mam cięzkie koło,a muszę zal na 5 to wtedy będzie duża szansa na zwolnienie z egzaminu..A przygotawania w lesie, mnie łeb boli i mam mały kraterek...A i w medycyny pracy byłam...ponad 3 h mi zajęło wypisanie tej durnej xiążeczki:angryy:

Uff...to tylko ostrzeżenie:razz::razz::razz:Oooooo biedo no niestety jak tarz to trza: life is brutal and full of zasadzkas:evil_lol: a co to za egzamin?

Posted

[quote name='apple']Oooooo biedo no niestety jak tarz to trza: life is brutal and full of zasadzkas:evil_lol: a co to za egzamin?
Właśnie jakoś mi się perspektywa life is brutal kompletnie nie podoba:angryy::placz:
Z hodowli koni:loveu: Teraz mam do zaliczenia budowę i pielęgancję kopyt:shake:

Posted

[quote name='Selket']Właśnie jakoś mi się perspektywa life is brutal kompletnie nie podoba:angryy::placz:
Z hodowli koni:loveu: Teraz mam do zaliczenia budowę i pielęgancję kopyt:shake:
To co ty studiujesz? Weterynarię:crazyeye:

no kopyto jak kopyto:roll:........................noooo kopyto:roll:....tyle mam do powiedzenia:evil_lol: