łodzian3333 Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 biedny Zdzisław nie chciałby do parki takiej Szanty o ile mu życie miłe Państwo przyjechali , poszliśmy wspólnie na spacer, Szanta zachowywała się bez zarzutu, Państwo byli nawet zdziwieni że jest taka grzeczna bo spodziewali się prawie mordercy mieszkają w Łodzi, mają studiującego syna, działkę i auto typu combi właśnie po to by zabierać ze sobą swojego psa mają działkę na której spędzają weekendy Jeśli tylko okażą Szancie cierpliwość obie strony będą zadowolone a mnie tylko łzy lecą.... i syn płacze... eh Quote
sleepingbyday Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 eee, tu by nie wiadomo było, kto kogo. zdzisław to napoleon - mały, ale bitewny. o dziwo, mimo nienawiści o każdego psa, którego nie zna, jest bardzo łądnie zsocjalizowany z tymi, kóre zna. moja suka mogłaby sie od niego uczyć reakcji. ale oczywiście żartowała... półserio, bo nie widzę jego przyszłości świetlanie - w średnim wieku, brzydki pokurcz, z mało atrakcyjnym charakterem. to wszedzie go wciskam. a co do szanty - wygląda, ż ejej się pofarciło - oby nie dali sobie wejśc na głowę. bo tak wnioskuję z twoich opowieści, ze dziewczyna ma niezły charakter, z tych, co korzystaja z każdej okazji ;-) Quote
łodzian3333 Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 Szanta pojechała wierzcie mi - płakałam jak bóbr liczę ze dobrze wybrałam i będzie u nowych Państwa szczęśliwa Bardzo DZIĘKUJĘ wszystkim którzy pomogli mi Szantę ogłaszać Quote
beka Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Masz wielkie serce, kochana. I to się nawywaja mieszane uczucia. Niby człowiek szczęsliwy że pies ma dom, ale z drugiej strony serce boli, ehh Quote
mgie Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Trzymam kciuki aby wszystko było okej!!! Quote
mgie Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 łodzian333 jakby zgłosił się ktoś z ogłoszenia to ostatnia szansa ma młodą onkę Maje wątek: http://www.dogomania.pl/threads/202511-MAJA-ONKA-w-schronisku-czy-to-ostatni-przystanek?p=16358395#post16358395 Quote
ostatniaszansa Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 i ja prezentuję kolejną boguszycką onkę http://www.dogomania.pl/threads/202816-Kama-z-szosy-...-Druga-szansa Ewa Quote
sleepingbyday Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 łodzian, dasz znać, co u niej? koniecznie! Quote
łodzian3333 Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 eh powinnam się cieszyć hi hi hi bo wszystko idealnie Państwo zachwyceni i uroda i charakterem Quote
sleepingbyday Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 zobaczymy za 2 tygodnie, jak szanta sie poczuje u siebie ;-). Quote
Cantadorra Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Dziewczyny, szukam kogoś do wizyty przedadopcyjnej w Iłży :smile: Prawie granica województw mazowieckie/świętokrzyskie. Czy znacie kogoś z tamtych stron? Quote
Ania i Kajber Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Cantadorra napisał(a):Dziewczyny, szukam kogoś do wizyty przedadopcyjnej w Iłży :smile: Prawie granica województw mazowieckie/świętokrzyskie. Czy znacie kogoś z tamtych stron? Z Kielc jest andzia69, Linssi, erka.... Quote
Cantadorra Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Dziękuję Ania, już napisałam do dziewczyn PW. Quote
Recommended Posts