Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tatuaż cyfrowy może pochodzić z Czech a suczka wcale nie musi mieć tatuaża bo w niektórych krajach tylko chipują (np. na Słowacji)

z drugiej strony psy mogą być polskie - np. suka bez rodowodu a pies z tat. (1 można pomylić np. z literą A)

też wysłałam info do Czech;)

-------------------------------------------------------

szkoda że tak dużego odzewu nie ma ten pies z Palucha...

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Super Maga, miejmy nadzieję, że znajdzie się właściciel, na tę chwilę mogą zostać przez tydzień w dt. Jeśli nie to, trzeba będzie małym znaleźć inny dt, wysterylizować i szukać ds. Jednak jak napisałam wcześniej mam nadzieję, że wróca do swojego domu.

Posted

[quote name='Erazm']Super Maga, miejmy nadzieję, że znajdzie się właściciel, na tę chwilę mogą zostać przez tydzień w dt. Jeśli nie to, trzeba będzie małym znaleźć inny dt, wysterylizować i szukać ds. Jednak jak napisałam wcześniej mam nadzieję, że wróca do swojego domu.[/quote]

mam nadzieję że znajdą się właściciele - ale jeśli nie to żeczywiście przed oddaniem do adopcji sensowna była by sterylizacja

Posted

juz wiem!

nagi pies to Claudius Eve Bler, ur.22.10.2005, wł. Zuzana Pešinová - mieszka w Czechach w Náchod (około 7 km od Kudowy)

Zaraz będę wiedziała więcej

Posted

to ja zaglądam na ten inny wątek gdzie napisałam o pieskach a tu się akcja toczy :lol:
dziś a w zasadzie wczoraj rozmawiałam z hodowczynią tych psów sprawa ma szczęśliwy obrót. Jutro czyli dziś pieski wracają do domu.
dziękuje za pomoc w namierzeniu hodowcy ...ja tez od znajomej Czeszki dostałam namiary na hodowczynię , została poinformowana i znalezieniu tych psów. to ,że się o tych psach dowiedziałam to czysty przypadek...państwo u których były te psy mieli moją wizytówkę i coś ich tak tknęło aby zadzwonić do mnie i powiedzieć o tym problemie ....posłałam wici i jak widać skutecznie ...:multi::multi: ciesze się ,że tak szybko udało się zlokalizować hodowce.

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi:

Super, Dorota i Maga 18 - dobrze, że ruszyłyście tą sprawę, bardzo wielkie dzięki też dla pani, która zajęła się maluchami

Posted

wyczytałam po drodze ,że psy należą do [B]zuzanny?[/B] gdzie ta pani mieszka?
nie mylę się? . jakim cudem one znalazły się na naszym terenie to mnie nurtuje najbardziej , mam nadzieję ,że podzieli się z nami tą wiedzą ...:roll:
bo słowo daje jak usłyszałam że dwie grzywki w lesie znaleźli to aż mnie zmroziło , jakim cudem one się tam znalazły...normalnie byłam zaskoczona na maksa.:cool1:

Posted

[quote name='Ilka21']Bardzo możliwe bo czasami jeden poleci za drugim wędrowniczkiem i tak się dzieje. Ja teraz też nie wiem gdzie post doroty jest a był:roll: Mam nadzieję,ze wszytsko sie dobrze zakończy[/quote]
no się i znalazł się mój post hiiii :cool3:

Posted

Zuzanna Pesinova ma hodowle z Perlovego Udoli, a nagi piesek pochodzi z hodowli Eve Bler,wiec nie do konca jest jego hodowczynia :) ale na pewno wlascicielka. I ta suczka pp tez nalezy do niej...
Tak jak bylo napisane wyzej, Zuzanna mieszka 7 km od Kudowy, wiec dla psow to zaden problem.

Dobrze ze wszystko sie tak skonczylo! :angel:

Posted

Claudius ze swoją koleżanką są już w domku (od 29 listopada) z tej okazji Claudius ma nowe fotki :)
Szcześliwe zakończenie! :loveu:
[IMG]http://lh6.ggpht.com/_jGMpUnhpWTg/STGrOHxsSkI/AAAAAAAACE4/1h1ii0yEKlM/PB290008.JPG[/IMG]