Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kora, HOP do góry!!!

Ja bym wpadła w sobotę, ale ta angina :(
A właśnie, w sobotę o 11 przyjadą grafficiarze i będą malować nam ściany :D Super.

Jedziesz z Wegą do Psiego Rancha? :D
Ja tam agility trenuję.
Świetni ludzie, naprawdę.

Posted

to może jak przyjade to jeszcze będą!!!!!

tak, z Wega jeżdze do nich, wczoraj bez wahania przeszła po tej równoważni (chyba tak sie to nazywa) a potem sama weszła tak samo po huśdawce i sie wystaszyła, że jej opadła na dół jak ja przeważyła, mam nadzieje, że potem sie nie będzie bała!!
narazie uczymy sie podstaw posłuszeństwa, może potem agility!

Posted

OTO FOTKI Z DZISIEJSZEGO SPACERKU: KORA LĘKLIWA, ALE CORAZ SMIELEJ PODCHODZI DO LUDZI, PIĘKNIE APORTUJE, SAMA ODDAJE APORT KŁADĄC GO POD NOGAMI!!! z psami tez nie ma problemu, ideał a nie pies!! i do tego ta piękna kruczoczarna sierść .....

Posted

iwcia93 napisał(a):
tylko ktoś kto ze mna pójdzie mi będzie musiał ją potrzymać żebym mogła spokojnie zdjęcia porobić xd

ja będe w sobote, to mogę robić za "trzymacza" :-)

Posted

byłam dziś z Koruchą na spacerze i pożyczyłam sobie tą dłuuuugą zieloną smycz ;]
i powiem że fajnie Kora podchodziła, ale była przekupywana przeze mnie smakołykami ;p
a frisbee szybko się dziś znudziło ;p

Posted

korzystajcie z tej smyczy do woli! na niej pies nie czuje się skrepowany a jednocześnie można go kontrolować! ja jutro tez będę (ok.10) ..... z nowymi "rodzicami" Zeuska, to może i oni załapią się na sesje "na nową drogę życia" :-)

Posted

Kajusza napisał(a):
wizyta w schronie w taki deszcz robi jeszcze bardziej przygnębiające wrażenie!

zgadzam się
w czasie deszczu robi się jeszcze smutniej i wszystko staje się takie niechciane i szare :/