fiorsteinbock Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 DZIEWCZYNY!!! Wika juz ma swoj dom! Doslownie prosto od fryzjera, z nowa fryzura posiedziala w schronie chyba 20 min. Giselle4 zaprosila ludzi, ktorzy chcieli adoptowac Szile, ona juz poszla do domu a Panstwo i tak chcieli jakas biede zaadoptowac i wybor padl na Wike. Nie kojarze skad jest domek, moze Giselle napisze. Zdjecia Wiki zrobila pani kierowniczka, jak tylko zdobedziemy, wkleimy! Wygladala ponoc bosko...nie ten pies! Quote
malawaszka Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 ale SUPER wieści :laola: czekam na fotki śliczniutkiej niuni i duuuużo szczęścia jej zyczę :loveu: Quote
giselle4 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='malawaszka']ale SUPER wieści :laola: czekam na fotki śliczniutkiej niuni i duuuużo szczęścia jej zyczę :loveu:[/QUOTE] fotki wkleje jutro Wika mieszka w Swidnicy a miała byc suczka wielkosci boksera bo pokochali Szele...a jak zobaczyli Wike oszaleli mowili to nie prawda to nie jest pies schroniskowy:evil_lol: Quote
fiorsteinbock Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 hehehe - wystarczylo do fryzjera wyslac, aby wydobyc jej urok:) Schowala nam sie bidula za kupka siersci i myslala, ze nie zauwazymy co z niej za ziółko :) Quote
Andzike Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Dogo07']Wspaniałe wieści :).[/QUOTE] Ale numer!!! Ledwo zdazyłam zapisać się na wątek :D :D :D Quote
malawaszka Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Andzike']Ale numer!!! Ledwo zdazyłam zapisać się na wątek :D :D :D[/QUOTE] weź no pozapisuj się na kilka moich co???? może też się coś ruszy? :lol: Quote
Andzike Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='malawaszka']weź no pozapisuj się na kilka moich co???? może też się coś ruszy? :lol:[/QUOTE] Chciałabym, żeby to tak działało;) ale niestety... :( na niektórych jestem już od dawna a psy ciągle w schronie ...:( Quote
Mysza2 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Jak ja lubię takie zakończenia :multi::multi::multi::multi: Chwała fryzjerom :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
giselle4 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Mysza2']Jak ja lubię takie zakończenia :multi::multi::multi::multi: Chwała fryzjerom :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] mamy kase na 5 psow do fryzjera...i jeszcze nazbieramy... jak pies piekny znajdzie domek:) Quote
lilk_a Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 a gdzie zdjęcia psiej piękności ? będą ? :) Quote
giselle4 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='lilk_a']a gdzie zdjęcia psiej piękności ? będą ? :) nie umiem ich wstawic.... moze jak Edytka wroci ...? ale to nasza Wika...fotek jest duuuuzo Quote
fiorsteinbock Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 Grazynko, podeslij na maila fotki. Quote
giselle4 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Grazynko, podeslij na maila fotki.[/QUOTE] Edi,to nie sa fotki to jest wdruk z aparatu na papier ..... Quote
fiorsteinbock Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 rozumiem...czyli musimy raz jeszcze cyknac albo skopiowac z aparatu zdjecie jak jeszcze jest. Quote
lilk_a Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 to czekamy na lepszą jakość , ale i tak trochę pięknej panny widać , sznaucer jak się patrzy :loveu: Quote
giselle4 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='fiorsteinbock']rozumiem...czyli musimy raz jeszcze cyknac albo skopiowac z aparatu zdjecie jak jeszcze jest.[/QUOTE] zrobisz fotke tej kartce papieru na ktorej sa jej fotki zrobilam fotke ale wrzuta tylko tyle mi sciaga...nic nie rozumiem z tego...Ty masz lepszy aparat:eviltong: Quote
giselle4 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [ to jest Wika po fryzjerze:) a to przed roznica prawie nie widoczna:evil_lol: Quote
fiorsteinbock Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Sesja pierwsza klasa! Nie ten pies... :) musialabyc szczesliwa jak spadla taka kooopa siersci! Quote
Recommended Posts