toska_latte Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 [quote name='tatankas'][b]DLA UZUPEŁNIENIA DODAM ZDJĘCIE,JAKI MISIO BYŁ PIĘKNY:[/b] [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images41.fotosik.pl/357/9683a111fd795e82med.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] To ja moze lepiej nie bede pokazywac, jak on wyglada teraz :evil_lol: Quote
Agmarek Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 [quote name='toska_latte'] ale te male styropianowe kuleczki potrafia sie przylepic do scian i drzwi i to jest dopiero zabawa :roll::evil_lol:[/QUOTE] Wiem :angryy: Miałam kiedyś taką poduszkę :angryy: A misio BYŁ naprawdę piękny :evil_lol: Quote
Agmarek Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 [quote name='toska_latte']To ja moze lepiej nie bede pokazywac, jak on wyglada teraz :evil_lol:[/QUOTE] Ja chcę zobaczyć!!! Ja chcę zobaczyć!!! :multi::multi::multi: Quote
tatankas Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 [quote name='Agmarek']Ja chcę zobaczyć!!! Ja chcę zobaczyć!!! :multi::multi::multi:[/QUOTE] No co ty,każesz jej w śmieciach grzebać.hihihi Quote
agnieszka32 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 [quote name='toska_latte']To ja moze lepiej nie bede pokazywac, jak on wyglada teraz :evil_lol:[/QUOTE] Pokaż koniecznie!!! :diabloti: Quote
Tymonka Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Przepraszam za offa , ale nie wiem już co robić : Roczna Astka , straciła wszystko , pomóżmy jej : [url]http://www.dogomania.pl/threads/196613-Roczna-Astka-po-%C5%9Bmierci-pani-ma-trafi%C4%87-na-ulic%C4%99?p=15754387#post15754387[/url] Quote
toska_latte Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 [quote name='Agmarek']Wiem :angryy: Miałam kiedyś taką poduszkę :angryy: A misio BYŁ naprawdę piękny :evil_lol:[/QUOTE] O, to przynajmniej jedna osoba podziela moj bol!! ;) [quote name='Agmarek']Ja chcę zobaczyć!!! Ja chcę zobaczyć!!! :multi::multi::multi:[/QUOTE] [quote name='tatankas']No co ty,każesz jej w śmieciach grzebać.hihihi[/QUOTE] [quote name='agnieszka32']Pokaż koniecznie!!! :diabloti:[/QUOTE] Ok, to zgodnie z zyczeniem (i wcale nie wyrzucilam go do smieci, tylko schowalam z mysla, ze kiedys zszyje, choc jak tak patrze na te dziure, to zaczynam w to watpic) :diabloti: Przod misia wyglada w miare, widac tylko male dziurki [IMG]http://i754.photobucket.com/albums/xx184/toska_latte/17112010081.jpg[/IMG] Za to tyl ucierpial nieco bardziej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [IMG]http://i754.photobucket.com/albums/xx184/toska_latte/17112010078.jpg[/IMG] [IMG]http://i754.photobucket.com/albums/xx184/toska_latte/17112010080.jpg[/IMG] [IMG]http://i754.photobucket.com/albums/xx184/toska_latte/17112010079.jpg[/IMG] Quote
tatankas Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Normalnie cię podziwiam,dosyć ,że miałaś na maxa sprzątania w domu,to jeszcze ci się zszywać zachciało. Quote
toska_latte Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 [quote name='tatankas']Normalnie cię podziwiam,dosyć ,że miałaś na maxa sprzątania w domu,to jeszcze ci się zszywać zachciało.[/QUOTE] No bo on jest PRAWIE w dobrym stanie i szkoda mi wyrzucac takiego pieknego pluszaka ;) Quote
Agmarek Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Uuu...to misiowi troszkę się dupcia rozpruła :evil_lol: ja mam takiego lwa z częściowo rozprutym dupskiem, ale moje psy jeszcze go nie wypatrzyły :diabloti: Quote
tatankas Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Oplułam znów monitor,dziś już trzeci raz ze śmiechu,te PRAWIE mnie dobiło!!! Quote
toska_latte Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 [quote name='Agmarek']Uuu...to misiowi troszkę się dupcia rozpruła :evil_lol: ja mam takiego lwa z częściowo rozprutym dupskiem, ale moje psy jeszcze go nie wypatrzyły :diabloti:[/QUOTE] No wiesz co, jak mozesz zwierzatkom odmawiac takiej wspanialej zabaweczki, na pewno by pokochala lwa i zadna dziurka by im nie przeszkadzala :evil_lol: [quote name='tatankas']Oplułam znów monitor,dziś już trzeci raz ze śmiechu,te PRAWIE mnie dobiło!!![/QUOTE] Toc ja sama prawde napisalam :evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 E tam. Jak Kra była na etapie niszczenia pluszaków, to miała dwa ulubione- pana ropuche i banana. Jak się "popsuły" to przynosiła i jęczała. No to łatałam. W pewnym momencie obie maskotki składały sie bardziej z łatek i doszywanych części niż z oryginalnych ;) A nie sposób było wywalić, próbe podjełam raz- Kra żeby wyjąć zabawkę ze śmieci zdemontowała drzwiczki od szafki. A potem z zabawkaą spała. Dzisiaj ma na szczęście mniejsze zapędy do rozszarpywania, ale dalej lubi mieć jakąś maskotkę w łóżku ;) Quote
ania z poznania Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [quote name='toska_latte']No bo on jest PRAWIE w dobrym stanie i szkoda mi wyrzucac takiego pieknego pluszaka ;)[/QUOTE] :roflt::roflt: Ale dziewczyny, Ciocia [B]Ageralion [/B]ma talent krawiecki, tylko ona może misiowi dupkę uratować! Quote
ageralion Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [quote name='ania z poznania']:roflt::roflt: Ale dziewczyny, Ciocia [B]Ageralion [/B]ma talent krawiecki, tylko ona może misiowi dupkę uratować![/QUOTE] Nooooo naszyjemy temu misiu piekna latke na urazonej dumie :grins: [B]toska_latte[/B] zdradz mi prosze tajemnice... czy po posprzataniu gabeczek i tych kulkow, wpakowalas je spowrotem w pluszaka??? Tak mi to jakos wyglada :evil_lol::evil_lol: Quote
Nutusia Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Też tak podejrzewam, bo misio doopki co prawda nie ma, ale w środku niczego mu nie brakuje! :) Quote
elmira Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [quote name='ageralion']Nooooo naszyjemy temu misiu piekna latke na urazonej dumie :grins: [B][B]toska_latte[/B] zdradz mi prosze tajemnice... czy po posprzataniu gabeczek i tych kulkow, wpakowalas je spowrotem w pluszaka??? Tak mi to jakos wyglada[/B] :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Tez miałam zapytać:) To prawie robota dla Kopciuszka;) Quote
toska_latte Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [quote name='ulvhedinn']E tam. Jak Kra była na etapie niszczenia pluszaków, to miała dwa ulubione- pana ropuche i banana. Jak się "popsuły" to przynosiła i jęczała. No to łatałam. W pewnym momencie obie maskotki składały sie bardziej z łatek i doszywanych części niż z oryginalnych ;) A nie sposób było wywalić, próbe podjełam raz- Kra żeby wyjąć zabawkę ze śmieci zdemontowała drzwiczki od szafki. A potem z zabawkaą spała. Dzisiaj ma na szczęście mniejsze zapędy do rozszarpywania, ale dalej lubi mieć jakąś maskotkę w łóżku ;)[/QUOTE] Dtalego tez ja uwazam, ze z moich to zadne szkodniki sa, w koncu popsuly tylko swoja osobista zabaweczke ;) [quote name='ania z poznania']:roflt::roflt: Ale dziewczyny, Ciocia [B]Ageralion [/B]ma talent krawiecki, tylko ona może misiowi dupkę uratować![/QUOTE] To jest mysl! Na bank zrobi to lepiej niz ja, bo z moimi talentami manualnymi, to co najwyzej moge jeszcze bardziej rozpruc :evil_lol: [quote name='ageralion']Nooooo naszyjemy temu misiu piekna latke na urazonej dumie :grins: [B]toska_latte[/B] zdradz mi prosze tajemnice... czy po posprzataniu gabeczek i tych kulkow, wpakowalas je spowrotem w pluszaka??? Tak mi to jakos wyglada :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Nutusia']Też tak podejrzewam, bo misio doopki co prawda nie ma, ale w środku niczego mu nie brakuje! :)[/QUOTE] [quote name='elmira']Tez miałam zapytać:) To prawie robota dla Kopciuszka;)[/QUOTE] No nie! A tak sie zastanawialam czy na dowod cyknac tez worek smieciowy pelen gabki! A teraz to juz za pozno, w osiedlowym smietniku nie bede mimo wszystko grzebac :diabloti: Misiowi wbrew pozorom sporo ubylo (odchudzil sie biedaczek :evil_lol:), tylko tego na zdjeciu nie widac. Jeszcze nie zwariowalam do tego stopnia, zeby go na powrot wypychac :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [quote name='toska_latte'] No nie! A tak sie zastanawialam czy na dowod cyknac tez worek smieciowy pelen gabki! A teraz to juz za pozno, w osiedlowym smietniku nie bede mimo wszystko grzebac :diabloti: Misiowi wbrew pozorom sporo ubylo (odchudzil sie biedaczek :evil_lol:), tylko tego na zdjeciu nie widac. Jeszcze nie zwariowalam do tego stopnia, zeby go na powrot wypychac :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Ej, no ja posłanko wypychałam :) Quote
toska_latte Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [quote name='ulvhedinn']Ej, no ja posłanko wypychałam :)[/QUOTE] No poslanko to tez bym zszyla, ale ono ma jeszcze inny cel niz tylko ponowne bycie rozszarpanym (przynajmniej w teorii) :evil_lol: Quote
Agmarek Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Hej [B]toska_latte [/B]tak sobie pomyślałam...a może by z misia zrobić taką kulę-smakulę??? No wiesz. Napchać smakołykami :roll: to chociaż nie będziesz musiała potem gąbki po całym domu zbierać :lol: Quote
toska_latte Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [quote name='Agmarek']Hej [B]toska_latte [/B]tak sobie pomyślałam...a może by z misia zrobić taką kulę-smakulę??? No wiesz. Napchać smakołykami :roll: to chociaż nie będziesz musiała potem gąbki po całym domu zbierać :lol:[/QUOTE] A wiesz, ze to jest mysl! Danke :grins: Trzeba tylko uwazac z iloscia schowanych smaksow, bo te szalaputy sa w stanie przejesc caly dom w ciagu kilku minut ;) Quote
Agmarek Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [quote name='toska_latte']A wiesz, ze to jest mysl! Danke :grins: Trzeba tylko uwazac z iloscia schowanych smaksow, bo te szalaputy sa w stanie przejesc caly dom w ciagu kilku minut ;)[/QUOTE] A nie ma za co :lol: Przyszło mi to do głowy, bo moja sucz pozostawiona sama w domu gryzie buty, kurtki i co się da. Ostatnio wyciągnęła swoje posłanie na środek i próbowała skonsumować koc :oops: więc żeby jej się nie nudziło napełniałam jej kule-smakule i miała przynajmniej zajęcie. Kiedyś przyszłam do domu, a ona łeb wciśnięty pod regał i piszczy. Myślałam że się tam zaklinowała i już myślałam z której strony dziabać go siekierą :evil_lol: po czym się okazało że wpadła jej tam PEŁNA :crazyeye: kula i siedziała z tym łbem tam wciśniętym pewnie z godzinę :roll: Quote
toska_latte Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [quote name='Agmarek']A nie ma za co :lol: Przyszło mi to do głowy, bo moja sucz pozostawiona sama w domu gryzie buty, kurtki i co się da. Ostatnio wyciągnęła swoje posłanie na środek i próbowała skonsumować koc :oops: więc żeby jej się nie nudziło napełniałam jej kule-smakule i miała przynajmniej zajęcie. Kiedyś przyszłam do domu, a ona łeb wciśnięty pod regał i piszczy. Myślałam że się tam zaklinowała i już myślałam z której strony dziabać go siekierą :evil_lol: po czym się okazało że wpadła jej tam PEŁNA :crazyeye: kula i siedziała z tym łbem tam wciśniętym pewnie z godzinę :roll:[/QUOTE] Moje spia, jak nikogo nie ma w domu, ale jak wracam to po tych 8 godzinach tylko szalenstwa im w glowie, wiec trzeba sie kryc ;) Zniszczen jako takich w zasadzie nie robia, ale syf wrecz nieziemski :evil_lol: I nie wiem, jak tak mozna biednego pieseczka pod szafke wciskac, a pozniej sie jeszcze na niego mierzyc siekiera :diabloti: ;) Quote
matrioszka2 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Czy ona wygląda na szkodnika ? A jednak ... Młoda, zdrowa spanielka przyprowadzona przez właścicieli na eutanazję.Pomóżcie ! [URL]http://www.dogomania.pl/threads/196518-LBN-Spanielka-1-5r.-nowy-dom-albo-eutanazja-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?p=15760653[/URL] Quote
Recommended Posts