P78 Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Dla dobra sprawy - nie bede pisala co i jak, chyba, ze nic sie nie ruszy... Odezwe sie prywatnie... MLODY IDZIE DO ADOPCJI W SOBOTE - mam nadzieje :) Quote
Atomowka Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Kurde w centrum bywam prawie codziennie a jeszcze tego typa nie widziałam. Fakty, że może nie patrzę bo lecę w pośpiechu ale następnym razem zwolnię krok i się rozejrzę. DRAMAT. Aha no i fajnie, że maluch jedzie do domku. Teraz jeszcze sunieczka Quote
idusiek Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 chyba nie łapie, kurdę nie wiem , nie pytałam.... Paulina zrób suni ładniejsze zdjecia bo na tych to mało cokolwiek widać.. Pan jest tam w godz. 17-19- tak ja do widuję, a ile on tam siedzi to nie wiem. Quote
P78 Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Mam już fotki lepsze :) tylko zero czasu na wklejenie ... Postaram się jak naprędzej wkleić - idę właśnie rozwieszać papierowe ogłoszenia... Quote
idusiek Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 PawelParos napisał(a):tak ja mam! po prostu nie można wykupować od nich psów!skoro wiedzą że zawsze ktoś się trafi i da im 100zł za psa to mają te psiaki ciągle! gdyby nikt od nich psów nie brał to szybko zaprzestaliby tego handlu wiem że to trudne bo to zawsze psie życie ale inaczej nic się z tym nie zrobi Paweł, a Ty kto?:) Quote
P78 Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Matko, jak mi to wklejanie wychodzi :)! Tragedia :) Quote
P78 Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Wklejanie na WIN98 to koszmar!!! :(:(:( Quote
PawelParos Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 idusiek napisał(a):Paweł, a Ty kto?:) a cóż to za podchwytliwe pytanie? Quote
idusiek Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 nieee, po prostu chyba nowy osobnik na dogo- mi nieznany a warszawski ;) Quote
idusiek Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 hmm, a dla mnie jak nowy:) Z kim działasz i komu pomagasz?- gadaj mi tu jak na dłoni, ja jak judasz- podejrzliwa jestem:) Quote
mysza 1 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Ale brzuszki pękate, pewnie pełno robaków :( te wytępić to jest sztuka... Quote
idusiek Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 też mi się wydaje, że to robale, bo brzuszek ogromny. paula - one były odrobaczane? Quote
P78 Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Byly...., ale mialy klopty z brzuszkami, mialy rozwolnienie, juz jest lepiej, bo daje im ryz z kurczakiem :) Mysle, ze moze napchane byly akurat :) W kazdym razie w niedziele mlody jedzie do weterynarza juz z nowymi wlascicielami... :) Ja dawalam im srodek w sobote, to i tak chyba za szybko drugi raz...? Quote
mysza 1 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Paulina78 napisał(a):Byly...., ale mialy klopty z brzuszkami, mialy rozwolnienie, juz jest lepiej, bo daje im ryz z kurczakiem :) Mysle, ze moze napchane byly akurat :) W kazdym razie w niedziele mlody jedzie do weterynarza juz z nowymi wlascicielami... :) Ja dawalam im srodek w sobote, to i tak chyba za szybko drugi raz...? To zależy co dawałaś, jesli nie Aniprazol to następny powinien byc za tydzień od pierwszego. Quote
P78 Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Nie, moja droga Abrakadabra :) przywiozla mi , o matko zapomnialm nazwy - to jest ludzki lek, na "P" - skleroza noooo :(!!! Pamietam jak mialam zarobaczonego kota to cala nasza rodzina i reszta "zoo" to brala... W zawiesinie, nie w tabletce... Quote
PawelParos Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 pyrantelum...tylko że to słaby środek na robale po 10 dniach należałoby dać im coś innego Quote
P78 Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Możliwe - tak ta nazwa :) Podałam to w sobotę, czyli nie minął tydzień. Mała zostaje to jej podam coś, bo idę z nią do weterynarza. A młodym zajmą sie już nowi państwo ;) Quote
P78 Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 Mlody wydany :) do super domu ;)! Mloda idzie jutro :) oczywiscie na moj uuuukochany Ursynow :) Bede ja dogladac ;) Zal jak cholera mimo wszystko, nie nadaje sie na DT :( Ile mnie to kosztuje nerwow, placzu...:placz: Quote
P78 Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Mała jeszcze u mnie, ale dziś pewnie pójdzie do znajomej Pani Basi :) trudno mi się rozstać ...:( Czy ktoś kontroluje goscia z dworca??? Quote
Awit Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Paulina78 napisał(a):Mlody wydany :) do super domu ;)! Mloda idzie jutro :) oczywiscie na moj uuuukochany Ursynow :) Bede ja dogladac ;) Zal jak cholera mimo wszystko, nie nadaje sie na DT :( Ile mnie to kosztuje nerwow, placzu...:placz: Dobrze, że mój mąż nie zgadza się na żadnego więcej psa. Dopiero by się miał ze mną... A co do gościa, ja bywam w śródmieściu trochę wcześniej, on jest ok 17,tak? Ale spróbuję w moim czasie tamtędy pochodzić. Jak coś, napiszę. Quote
Recommended Posts