Jump to content
Dogomania

Szczenieta wykupione od handlarza maja domy stale!!!

Recommended Posts

Posted

Dla dobra sprawy - nie bede pisala co i jak, chyba, ze nic sie nie ruszy...
Odezwe sie prywatnie...
MLODY IDZIE DO ADOPCJI W SOBOTE - mam nadzieje :)

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurde w centrum bywam prawie codziennie a jeszcze tego typa nie widziałam. Fakty, że może nie patrzę bo lecę w pośpiechu ale następnym razem zwolnię krok i się rozejrzę. DRAMAT.
Aha no i fajnie, że maluch jedzie do domku. Teraz jeszcze sunieczka

Posted

chyba nie łapie, kurdę nie wiem , nie pytałam....

Paulina zrób suni ładniejsze zdjecia bo na tych to mało cokolwiek widać..

Pan jest tam w godz. 17-19- tak ja do widuję, a ile on tam siedzi to nie wiem.

Posted

Mam już fotki lepsze :) tylko zero czasu na wklejenie ... Postaram się jak naprędzej wkleić - idę właśnie rozwieszać papierowe ogłoszenia...

Posted

PawelParos napisał(a):
tak ja mam! po prostu nie można wykupować od nich psów!skoro wiedzą że zawsze ktoś się trafi i da im 100zł za psa to mają te psiaki ciągle! gdyby nikt od nich psów nie brał to szybko zaprzestaliby tego handlu wiem że to trudne bo to zawsze psie życie ale inaczej nic się z tym nie zrobi

Paweł, a Ty kto?:)

Posted

Byly...., ale mialy klopty z brzuszkami, mialy rozwolnienie, juz jest lepiej, bo daje im ryz z kurczakiem :)
Mysle, ze moze napchane byly akurat :) W kazdym razie w niedziele mlody jedzie do weterynarza juz z nowymi wlascicielami... :) Ja dawalam im srodek w sobote, to i tak chyba za szybko drugi raz...?

Posted

Paulina78 napisał(a):
Byly...., ale mialy klopty z brzuszkami, mialy rozwolnienie, juz jest lepiej, bo daje im ryz z kurczakiem :)
Mysle, ze moze napchane byly akurat :) W kazdym razie w niedziele mlody jedzie do weterynarza juz z nowymi wlascicielami... :) Ja dawalam im srodek w sobote, to i tak chyba za szybko drugi raz...?

To zależy co dawałaś, jesli nie Aniprazol to następny powinien byc za tydzień od pierwszego.

Posted

Nie, moja droga Abrakadabra :) przywiozla mi , o matko zapomnialm nazwy - to jest ludzki lek, na "P" - skleroza noooo :(!!!
Pamietam jak mialam zarobaczonego kota to cala nasza rodzina i reszta "zoo" to brala... W zawiesinie, nie w tabletce...

Posted

Możliwe - tak ta nazwa :) Podałam to w sobotę, czyli nie minął tydzień. Mała zostaje to jej podam coś, bo idę z nią do weterynarza. A młodym zajmą sie już nowi państwo ;)

Posted

Mlody wydany :) do super domu ;)!
Mloda idzie jutro :) oczywiscie na moj uuuukochany Ursynow :) Bede ja dogladac ;)
Zal jak cholera mimo wszystko, nie nadaje sie na DT :(
Ile mnie to kosztuje nerwow, placzu...:placz:

Posted

Mała jeszcze u mnie, ale dziś pewnie pójdzie do znajomej Pani Basi :)
trudno mi się rozstać ...:(
Czy ktoś kontroluje goscia z dworca???

Posted

Paulina78 napisał(a):
Mlody wydany :) do super domu ;)!
Mloda idzie jutro :) oczywiscie na moj uuuukochany Ursynow :) Bede ja dogladac ;)
Zal jak cholera mimo wszystko, nie nadaje sie na DT :(
Ile mnie to kosztuje nerwow, placzu...:placz:

Dobrze, że mój mąż nie zgadza się na żadnego więcej psa.
Dopiero by się miał ze mną...
A co do gościa, ja bywam w śródmieściu trochę wcześniej, on jest ok 17,tak?
Ale spróbuję w moim czasie tamtędy pochodzić.
Jak coś, napiszę.