Jump to content
Dogomania

Szczenieta wykupione od handlarza maja domy stale!!!

Recommended Posts

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paulina78 napisał(a):
Maleńka idzie do nowego domkuuuuuu :)!!! Casting przeprowadzony :) Najlepszy domek wybrany :)!!!

ojoj, to pewnie dlatego, ze dzisiaj jest w Metrze;)
paulina- jak masz za duzo kontaktów -to się podziel, bo my mamy 12 szczeniąt szukających domów...

Posted

Dawaj pieski na maila... Poprosiłam te inne osoby o maile, żebym mogła przesłać własnie inne bidy...
Mała już wczoraj miała branie z Cafe Animal, doszły mnie też słuchy, że jest w Metrze...

Posted

Paulina78 napisał(a):
Dawaj pieski na maila... Poprosiłam te inne osoby o maile, żebym mogła przesłać własnie inne bidy...
Mała już wczoraj miała branie z Cafe Animal, doszły mnie też słuchy, że jest w Metrze...

jest w metrze jest :D

Posted

Ludzie, co za debile czasem dzwonia to maskara!!! Powiedzialam, ze Bajka juz jedzie do nowego domku, i zaproponowalam inne szczeniaczki, a baba mi na to, ze "maly szczeniaczek, a wyrosnie bydlaczek"!!! Ku..wa no!!! :angryy::angryy::angryy:

Posted

Paulina78 napisał(a):
Ludzie, co za debile czasem dzwonia to maskara!!! Powiedzialam, ze Bajka juz jedzie do nowego domku, i zaproponowalam inne szczeniaczki, a baba mi na to, ze "maly szczeniaczek, a wyrosnie bydlaczek"!!! Ku..wa no!!! :angryy::angryy::angryy:

matko :mad:
to może Bajka tez by wyrosła na "bydlaczka"? w końcu ludzie to oszuści jak widać :angryy:

Posted

Paulina78 napisał(a):
Nie zartowala, bo jej zapronowalam inne, to wlasnie te slowa padly i, ze innych nie chce ....wrrrrr.....

powiedziałaś, że Bajki też byś jej nie dała? ;)

Posted

Marta67 napisał(a):
no i tak trzeba ;)
mam nadzieję, że na razie nie palujesz nowości? :D

Nigdy nie planuje, one same sie znajduja ;)
Mloda mieszka na Targowku, a mlody w Sulejowku :)