apple Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No bo psy się karmi...nie wiedziałaś?:diabloti: Koffana:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BoJa2 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Ha!!!To moja Dulkę tez można zapisać do "Towarzystwa Rzygającego Piłkami.:p Quote
Alicja Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]................ normalne psy rozszarpują a nie połykają............. :angryy: nie widać po nim że on chory...szaleja a w nocy haftuje:-([/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ale koopalony robi normalnie ??[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 [COLOR=DarkRed][B]Leja też szarpie zresztą to ona najpierw nowe zabawki napoczyna a resztki Dyziol dostaje ale ona nie łyka:cool1:[/B][/COLOR] [COLOR=DarkRed][B]narazie spokój dwie noce bez niczego ale dietke ma siemie lniane z ryżem i miechem... nie ma ulubionych kosci:-( id no to pa wszystkim................... Dyzia na spaceros bier bo się nudzi niemiłosiernie i mi lejke maltretuje........ a ona sie daje:mad: gupia jaka czy co [/B][/COLOR] Quote
jamnicze Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][/COLOR][COLOR=DarkRed][B] no to pa wszystkim................... Dyzia na spaceros bier bo się nudzi niemiłosiernie i mi lejke maltretuje........ a ona sie daje:mad: gupia jaka czy co [/B][/COLOR][/quote] No, no, poczekaj aż mu minie okres ochronny:diabloti: Quote
clockwork Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tu też sie przypomne :grins: i też nie nadrabiam :oops::oops: poczytałam ino że .... :hmmmm: chyba Dyzio chory, więc zdrówka życze :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 [quote name='jamnicze']No, no, poczekaj aż mu minie okres ochronny:diabloti:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]jemu:crazyeye::crazyeye::crazyeye: toz to ona inne psy zagryzła by odarła ze skóry a jemu pozwala na grzbiet wchodzić moja leja.............. moja groźna zła Leja[/B][/COLOR]:diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tu też sie przypomne :grins: i też nie nadrabiam :oops::oops: poczytałam ino że .... :hmmmm: chyba Dyzio chory, więc zdrówka życze :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkRed][B]taaaa chory...jak kto durny to potem chory...........piłek się nażarł to i żygolił acha pani Ola(hodowca ) była go dzisiaj omacać......... i mówi że piękny:-o:-o Dyzioł się z nią po swojemu przywitał znaczy sie rąbnął ją w nos taki wstyd:oops::oops::oops: namawia mnie na lans wystawowy podobno wart jest grzechu ten mój Dyzioł :diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz: kiedy zaczynacie lanserkę ;)...może Katowice ;) 20 marca :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 helołłłłłł:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
zoil Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 ło jeżu! przeczytalam wszystko! caly temat! dyyyzioool:loveu: leeeejkaaaa:loveu: .. a teraz zmykam do lozka, bo jak tz przyjdzie i zobaczy, ze sie nie kuruje, to.. to... yyy.. pewnie cos wymysli.. madry chlopak z niego;] jako ze chora jestem, wiadome to, ze do wyrka nie zalegne, tylko siedze na kompie przy nieszczelnym oknie.. ło matko! oswiecilo mnie teraz, ze moglam laptoka do lozka wziac, a nie siedziec przy stacjonarnym:flaming:czy ktos gdzies widzial moj mozg?:candle: Quote
CASIA&ttb Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 jakis taki nie bullowy rozmiar tego fotela-biedna sunia nie ma jak sie położyć :mad: [url]http://img141.imageshack.us/img141/6356/img0037qu6.jpg[/url] podrawiam ciepło :) Quote
BeaC Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 [COLOR=DarkRed][B]witaj-cie nowoprzybyli!!!!!! fotel nie jest za mały dla bulla.jest w sam raz dla staffika ale że bulla lekko zazdrosna jest to też se wlazła pierszy i ostatni pewni raz:diabloti::diabloti::diabloti: zoil ty to wszystko czytała:crazyeye::crazyeye::crazyeye: chyba za dużo czasu masz ja mam dzisiaj wolne i pewnie najbardziej pracowity dzień tygodnia teraz będę prasować( ze 2-3 godziny) odmrażać lodówkę i myc podłogi taka ciapa że non stop trzeba je myć właśnie byłam je wypuścić bo zwęszyły samo zuo pewnie jaki moher przedzierał sie na kole do sklepu:diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]A ja se wróciłam z pracy ... rozebrałam chujocka ...posprzątałam ozdóbki :roll:...powycierałam , poodkurzałam , sciągnęłam firanki i chciałam myć okna tylko TZ powiedział że jak to zrobię to mnie lekko z tyłu potraktuje .....bo niby kto to widział od poniedziałku tak szaleć :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]aha i przywitać się chciałam :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ja też chcialam powiadomić iż żyje i mam się nie najgorzej:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zoil Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]zoil ty to wszystko czytała:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/B][/COLOR][/quote] toc mowie, ze chora jestem, wiec moich akcji nie mozna rozwazac racjonalnie. kiedys, w podobnej sytuacji zdrowotnej, w srodku nocy po ciemku chcialam skarpetki segregowac [tak zeby ladnie parami byly].. i jeszcze pare roznych takich przygod mialam.. a ze zaczelam czytac i sie wciagnelam.. to jakos mi te stronice szybko szly:evil_lol: Quote
BeaC Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 [COLOR=DarkRed][B][IMG]http://img244.imageshack.us/img244/930/sdc10281wy2.jpg[/IMG] podkradłam Pani Oli Dyziołka myślę że sie nie pogniewa:cool3: [IMG]http://img244.imageshack.us/img244/2662/sdc10280ci0.jpg[/IMG] [IMG]http://img175.imageshack.us/img175/9244/sdc10279qs9.jpg[/IMG] [/B][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]o ja przepraszam ale czy ja pomyliłam galerie czy trafiłam tu gdzie chciałam i ten Dyzio to ten Dyzio :crazyeye::crazyeye: gdzie się podział ten malutki kuleczek :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Trzyma go jakby sobie kupiła nowa torebkę:evil_lol: Gustowna....nie powiem:evil_lol: [url]http://img244.imageshack.us/img244/930/sdc10281wy2.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tengusia Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 alez dumny z niego chlop :diabloti: [URL]http://img244.imageshack.us/img244/930/sdc10281wy2.jpg[/URL] Quote
BeaC Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]o ja przepraszam ale czy ja pomyliłam galerie czy trafiłam tu gdzie chciałam i ten Dyzio to ten Dyzio :crazyeye::crazyeye: gdzie się podział ten malutki kuleczek :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkRed][B]on nadal jest maluśki............. może tylko trochę inaczej:diabloti::diabloti:[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:nooo pozować już potrafi to zapisuj dzieciaka ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Trzyma go jakby sobie kupiła nowa torebkę:evil_lol: Gustowna....nie powiem:evil_lol: [URL]http://img244.imageshack.us/img244/930/sdc10281wy2.jpg[/URL][/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkRed][B]Dyzioł torebka ha ha ha chętnie by pewnie jakąś wszamał:diabloti: [/B][/COLOR] Quote
BeaC Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 [quote name='Tengusia']alez dumny z niego chlop :diabloti: [URL]http://img244.imageshack.us/img244/930/sdc10281wy2.jpg[/URL][/quote] [COLOR=DarkRed][B]jełopek to tak ale dumny on tutaj był lekko przerażony kazali mu stac i to w dodatku z jakąs obcą kobietą Lee trzymali........... nie chciał długo pozować.......... zdejmijcie mi toooooooooooo:placz::placz::placz: [/B][/COLOR] Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Widziałam ze byłaś.....jak zwykle wyczekałaś momentu jak mnie nie bedzie...ehhh. Czy my się kiedyś jeszcze sklikamy?:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts